Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maradona snapt Newcastle United niet: ‘Dan gaat er toch iets fout?’

Laatste update:
/

Diego Maradona vindt het onbegrijpelijk dat Rafael Benítez een driejarig contract heeft mogen tekenen bij Newcastle United nadat de trainer ‘gefaald’ heeft bij Real Madrid. Ondanks de degradatie met the Magpies uit de Premier League, kon Benítez in mei van dit jaar een langdurig contract tekenen in Newcastle.

Benítez werd vorig jaar aangesteld bij Real Madrid, maar kreeg halverwege het seizoen de zak na tegenvallende prestaties. Bij Newcastle United volgde hij vervolgens Steve McClaren op. “Als Benítez, voor wie ik veel respect heb, het slecht deed in Madrid, heeft het dan aan de spelers gelegen? Nee, hij heeft gefaald. Maar waarom, nadat hij daar gefaald had, krijgt hij dan een contract voor drie jaar bij Newcastle United? Kan iemand mij dat uitleggen? Is dat normaal, of gaat er dan iets fout?”

Na de degradatie uit de Premier League, begon de ploeg van Benítez zwak aan de start van het nieuwe seizoen. De eerste twee duels werden verloren. Daarna krabbelde Newcastle United op en staat het momenteel op de derde plaats in de Championship.

Denk jij dat Newcastle United na één seizoen al terugkeert naar de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien omdat Newcastle geen Madrid is en genoegen moet nemen met minder...? Krijg met de dag het idee dat Maradona dommer wordt

13 oktober 2016 om 13:37

en dikker

13 oktober 2016 om 13:50

intelligent is hij in mijn ogen zelfs nooit geweest. op het veld was het allemaal heel goed en ok maar naast het veld is het toch altijd een slecht voorbeeld en negatief persoon geweest. hij was een geweldige voetballer met veel talent maar ik vind hem geen voorbeeld voor jonge spelers. maar goed dat is enkel mijn mening

13 oktober 2016 om 16:22

Het komt op mij over als een vervelende en domme vent.

Levert kritiek op iedereen maar is zelf, buiten z'n carrière als speler, overal gefaald.

Altijd leuk die Maradonna, midden in je belediging zeggen dat je veel respect hebt voor de man.

Tata Martino faalde bij Barcelona, en wordt dan aangesteld als bondscoach van jouw land. Snap je dat dan wel of ben je te bang om kritisch te zijn waar het nodig is...

Pluisje kan beter voor eeuwig zwijgen. Als je bent "mislukt" bij Real mag je niet bij Newcastle terecht komen... lekkere logica.

13 oktober 2016 om 14:09

Nee dat zegt hij niet. Hij begrijpt het niet dat iemand die al sinds zijn Liverpool er tijd niks van bakt, toch opnieuw een 3-jarig contract krijgt aangeboden. Het zit hem in die 3-jaar.

Vind die Maradona echt een zak geworden.
Heeft op alles wn iedereen commentaar terwijl Benitez een uitstekend goed CV heeft.
Newcastle heeft gewoon vertrouwen in Benitez, ze willen natuurlijk na 2 maanden niet weer een nieuwe manager zoeken.

Hij is zelf ook trainer van Argentinië geweest wat denk ik ook niemand snapt tot de dag van vandaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren