Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mancini wijst niet naar absentie Sneijder: ‘Er kwamen kansen zonder hem’

Laatste update:

Terwijl zijn oude club Manchester City voor het eerst de achtste finales bereikte, incasseerde Roberto Mancini met Galatasaray een nederlaag in de groepsfase van de Champions League. Op bezoek bij FC Kopenhagen ging de nummer zeven van Turkije met 1-0 ten onder. Twee weken geleden werden de Denen nog met 3-1 verslagen, maar nu liep het minder vloeiend bij Cim Bom.

/

Mancini spreekt van een slecht resultaat. “Maar ik denk niet dat we dit verlies echt verdiend hadden, sterker nog: we hadden het verdiend te winnen.” De Italiaanse trainer stuurde in het laatste half uur verdediger Ceyhun Gülselam binnen de lijnen in plaats van een aanvaller, maar legt uit waarom hij daarvoor koos. “Als je 1-0 achter staat, hoef je niet met vijf man je tegenstander aan te vallen.”

“En in de tweede helft heeft Kopenhagen sowieso geen kansen gecreëerd. Wij waren toen heel erg goed. Fernando Muslera? Nee, die werd niet zozeer gemist. Eray Iscan deed het prima als zijn vervanger. Wesley Sneijder? Dat is een van onze vier leiders, maar er kwamen ook zonder hem kansen voor ons. We speelden gewoon goed, hadden het zeker verdiend te winnen”, aldus Mancini.

Bereikt Galatasaray de knock-outfase, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneijder misten ze echt wel! Met zijn assisten en schoten op doel!

Gala gaat gewoon door naar de Europa league . Je moet winnen van Kopenhagen als je iets wilt in de cl. Het is niet zo dat Kopenhagen hun eerste wedstrijd is dat je ze nog kan onderschatten zoals juve dat deed.

Sneijder is een fantastische speler maar zonder hem moet je ook winnen als je drogba ex. In je team hebt.

Juve real gaan door gala word derde. Geen schande in deze poule maar ze hebben het zeker aan hunzelf te danken . Of er moet een wonder gebeuren in Istanbul tegen juve . maar dan moet gala echt op hun best spelen en juve niet hun beste spel.

6 november 2013 om 10:28

Je onderschat Kopenhagen uit heel erg, vorig jaar wonnen topclubs er ook niet .

Weet nog dat barca er niet had gewonnen en chelsea.

6 november 2013 om 14:42

Mee eens met kaka-cr7. Kopenhagen wordt wel zwaar onderschat. Winnen van noordelijke clubs is nooit zo makkelijk als het lijkt. Een mooie voorbeeld hebben we ook gezien van Ajax tegen Celtic.

Verder vind ik het ook onderschattend van jou tegenover Gala dat er een wonder moet gebeuren in Istanbul om door te gaan naar de volgende ronde. Als je een punt kan pakken en ook nog eens bijna had gewonnen in Turijn, dan moet je in Istanbul ook in staat zijn om een goede resultaat te zetten.

6 november 2013 om 16:50

In juventus speelden we wel anti-voetbal. 10 man achter de bal en maar blijven incasseren en alles dichthouden. In istanbul kan Galatasaray niet verdedigen want ze moeten winnen. Dus sta je achter met 0-1 ga je openingen geven waardoor Juventus zeker wel tot scoren zal komen. Ofwel moet je in Madrid proberen te winnen en gaan voor de 3 punten. Want als je verliest of gelijkspeelt moet je sowieso tegen Juventus winnen thuis. dus als je vol voor de winst gaat en verliest maakt het ook niet veel uit ( enkel dat een 3de plaats misschien niet verzekerd is dan, maar dat moet je erbij nemen als je alles op de 2de plaats zet

6 november 2013 om 23:31

Ik heb alleen je eerste zin gelezen. Amigo!! Kopenhagen speelde na de 1-0 ook anti voetbal maar ze hebben wel de 3 punten binnen. Het is niet erg om anti voetbal te spelen tegen sterke teams.

Als je 1-0 achter staat, hoef je niet met vijf man je tegenstander aan te vallen.”
Ja als je dat wel deed had je misschien wel gescoord...

Maar ik zag een uitgebreide samenvatting gs was de betere ploeg en verdiende minimaal een punt.
Beslissende wedstrijd word toch wel tegen juventus verwacht wel dat juve samen met real gewoon doorgaat.

Al hadden ze tachtig kansen gecreëerd, bij Kopenhagen verliezen is gewoon heel erg slecht.

6 november 2013 om 10:47

ja dan juventus ook niet als ze gelijk spelen tegen kopenhagen en galatasaray.

6 november 2013 om 14:45

Bij Kopenhagen verliezen is niet slecht en zeker ook niet iets om voor te schamen op dit platform. Wel had Gala beter met de kansen om moeten gaan en dat hebben ze dus volledig aan hunzelf te danken. Je weet niet eens hoe en waarom er is verloren en dan kom je met zo'n reactie.

Juventus speelde ook gelijk tegen hun, let maar op als je straks ziet dat gala doorgaat met madrid

6 november 2013 om 10:37

Wie speelde nog meer gelijk tegen Kopenhagen dan?

6 november 2013 om 10:42

Chelsea en barca wonnen er ook niet, en als ik me goed kan herinneren dacht ik ook bayern

6 november 2013 om 10:50

Ik kan me nog een blamage van Ajax herinneren tegen Kopenhagen.

6 november 2013 om 11:05

@ Janneutraal: het ging ook over 'topclubs' tegen Kopenhagen

6 november 2013 om 11:31

Bedankt dat je me die moeite heb bespaard

6 november 2013 om 10:48

Juventus speelt nu wel thuis en Kopenhagen is uit wel minder dan als ze thuis spelen.

6 november 2013 om 11:30

Jah ik zei niks verkeerds sommige mensen zeggen dat Galatasaray helemaal niet in de champions league hoort omdat ze van Kopenhagen hebben verloren

6 november 2013 om 11:48

Dat is natuurlijk onzin, Galatasaray kan zeker wel mee in de Cl, ze komen dan niet heel ver maar er zijn wel veel ploegen die van hetzelfde kaliber of slechter zijn. Vorig jaar hebben ze ook Schalke verslagen en zijn ze in de kwartfinale gekomen, dan hoor je echt wel in de CL thuis!

6 november 2013 om 17:02

Bij Galatasaray moet het totaalplaatje kloppen willen ze met dit soortgelijk beleid ( turks beleid) ver komen. dus speler, trainers, supporters alles moet als een puzzel goed zitten

1) De topscorer van vorig jaar Burak yilmaz heeft een off jaar. veel kansen maar mist op wonderbaarlijke wijze

2) Mancini ( met alle respect voor italianen of beter gezegd anti voetbal trainers, omdat zij het catenaccio vroeger toch vaak toepasten) is geen trainer voor Galatasaray. Turkse spelers zijn vaak ook emotioneel dus een echte motivator die tactisch ook sterk is zou meer van toepassing zijn. soort klopp of een lucescu. ik heb de indruk dat een mancini niet zoveel gezag heeft dan bv een Terim

3) Successupporters beginnen zich tegen spelers zoals Burak te keren die ook heel emotioneel is en zijn kopje laat hangen

3 grootste redenen waarom ik denk dat we dit jaar het niet zullen halen. Ik hoop natuurlijk dat galatasaray doorgaat, maar in turkije loopt alles met dekmantels ( verbloemingen). Galatasaray heeft 14 jaar niet gewonnen in het stadion van fener. als ze dit weekend winnen dan is er geen vuiltje aan de lucht ( het bestuur zal dit ook zo promoten) en zal de CL zelfs op de achtergrond komen. na een uitschakeling staan de woorden zoals

- nieuwe trainer, nieuw systeem we hebben ons moeten aanpassen en dat is niet zo snel gelukt

- dit is voetbal het verloopt niet altijd zoals we het willen

- We zijn uitgeschakeld maar mancini is gelukt wat de voorbije 14 jaar niemand is gelukt en dat is winst bij fener uit dus laten we dat niet vergeten

staan al klaar

Sneijder werd vooral in de 2de helft gemist toen Kopenhagen alles dicht gooide en Gala geen kansen kon creeren. Er was druk van Gala maar zonder een idee erachter. De slechte start van de wedstrijd heeft Gala uiteindelijk de kop gekost.

Mancini heeft rare wissels. Ik vond Aydin eigenlijk best gevaarlijk spelen met zijn inzicht en goede steekpasses. Hij ging er te vroeg uit en Amrabat moest er veel eerder in ipv minuut 83. Met Sneijder hadden we zeker niet verloren. Niemand kan iets creëren of schiet een bal van afstand op doel. Burak en Drogba hadden beide moeten scoren. Dit is heel jammer, want met 1 punt waren we al bijna zeker van de 3e plaats. Ik zie Gala tegen Real met dikke cijfers verliezen en Juventus wint van Kopenhagen. Laatste wedstrijd heeft Juve dan maar aan 1 punt voldoende in Istanbul. Gala moet aanvallen en verdedigend zijn we super slecht, dus ik denk dat ze zelfs gaan verliezen de laatste wedstrijd en Kopenhagen kan best een punt pakken tegen Real thuis. Conclusie: 2e plaats zit er nog in ja, maar het kan ook zo de 4e plaats zijn.

6 november 2013 om 14:48

Aydin heeft zijn krediet allang al verloren. Die gast kan alleen tegen Konyaspor spelen en in topwedstrijden heeft hij gewoon geen zin om mee te voetballen. En als je Aydin ook nog eens links gaat zetten, terwijl je een explosieve en bepalende speler als Amrabat op de bank houd, dan mag je wat mij betreft nog eens achter je oor krabben en nadenken met wat voor een basisopstelling je het veld bent opgegaan.

6 november 2013 om 17:11

mancini: om te willen winnen moet je toch niet met 5 aanvallende spelers spelen

meneer had zelf zijn fout door door het uithalen van semih..

je haalt een winger eruit ( aydin). hij was niet bepalend, maar had wel een paar schone acties en voorzetten. vnl die op drogba waar drogba hoog overschiet. aydin was beter dan bruma ( die nog maar 18 is en wedstrijdritme nodig heeft) hij zet een CVM ( ceyhun erin) waarom? is ceyhun de man die de muur van 11 spelers moet breken? is hij de man die de afwezige aanvallen van kopenhagen moet neutraliseren. breng dan een emre erin ( die niet op de bank zat) een lenige die kan kappen die centraal kan spelen die in een duel vaak een vrije trap weet te versieren omdat hij korte draaibewegingen heeft en de tegenstander hem laat vallen. mancini heeft zijn fout door en brengt umut erin en haalt een CV ( semih eruit) waardoor ceyhun een rij achteruit schuift. dan brengt hij amrabat in de 83 ste minuut erin tegen een gesloten verdediging. Amrabat is juist een speler die ruimte moet hebben om gevaarlijk te zijn. je moet deze jongen in de loop aanbieden en niet wanneer hij stilstaat. als hij eenmaal vertrokken is met de bal haal je hem moeilijk terug in ( dus hij moest spelen wanneer het spel open lag)

Wat een onzinnige analyse van Mancini. Zijn wissels waren verre van logisch en hij haalt het elftal constant door elkaar.. Ik denk niet dat Gs onder Mancini beter gaat spelen dan onder Terim..

Het is sneu dat een club die zoveel miljoenen spendeert geen 2 wedstrijden achter elkaar goed kan spelen en waar weinig combinaties en goed positiespel te zien is..

Ze hadden beter van een coach als Marcelo Bielsa kunnen gaan.. Die had tenminste geprobeerd om patronen en combinatiespel er in te brengen.. Mancini zal Gs niet beter maken

Kopenhagen leunde achterover en drogba was geneutraliseerd door melberg. En burak deed mee voor spek en bonen. Dan zou ik de flanken inzetten dus Amrabat moest er veel eerder in. Hij kan goeie voorzetten geven. Conclusie mancini heeft vind ik slechte wissels doorgevoerd. En respect voor kopenhagen die al 7 wedstrijden ongeslagen is thuis. Ik zie Gala thuis niet van Juventus winnen als ze zo spelen. Dit krijg je ervan als je riera en bruma laat spelen die niet eens jn de competitieverband spelen dus geen ritme . Maar ja we hebben nog 1 kans en dat is van juventus thuis winnen

6 november 2013 om 14:51

Als je goed naar de analysen van het tegendoelpunt kijkt, dan zie je dat Aydin ook niet achter zijn man aanrent. Amrabat had zelfs in de basis moeten starten. In de middag bij de vermoedelijke opstelling zag ik daar Emre Çolak staan, dus ik ging al gelijk vanuit dat er in de avond een matige opstelling geplaatst zou worden. En het klopte ook nog eens.

Kopenhagen heeft eerste 10 minuten wat gedaan, rest hebben ze met 11 man in hun eigen 16 zitten te kamperen. Tegen zulke teams kan je erg weinig doen. Helaas, nu is het nog moeilijker.. Juve moet thuis verslagen worden en dat is heel erg moeilijk.

Kopenhagen uit is gewoon lastig. Natuurlijk missen ze de vorm van Sneijder. Word nog spannend wie 2e word in de poul.

Zoals mancini al zei, het enige dat nu is veranderd is dat we in geval van een gelijkspel tegen Juventus konden overwinteren, maar het verlies tegen Kopenhagen dwingt Galatasaray om thuis te winnen van Juventus. Ik had eerder ook al niet verwacht dat GS-Juve in een gelijkspel zou eindigen, want het gaat gewoon een beladen wedstrijd worden waaruit er 1 winnaar gaat komen.
Natuurlijk zal Juventus wat verdedigend spelen om die gelijkspel te verdedigen, maar in dat geval zal Juventus nog een lange avond te wachten staan zijn mijn voorspellingen.

Overigens staat GS niet 7de maar 4de, maar goed dat is niet zo belangrijk.

Hoop wel dat Juve, achter Real, doorgaat. Gun het hen veel meer dan Gala

Weet je hoe ik nu begin te denken over Mancini? Het is geen voetbalcoach meer, maar meer een professor die in een laboratorium werkt en met aantal proefkonijnen aan talloze experimenten werkt. Verschillende opstellingen, verschillende tactieken, verschillende spelers op verschillende plekken. Volgens mij heeft het bestuur hem een transferverbod opgelegd, dat hij dit uiteindelijk doet.

Gala voetbalde onder Terim nog heel goed, het had een gestructureerd systeem dat aanvallend goed werkte. Sinds Mancini aan het roer is weet ik gewoon elke wedstrijd niet welke speler ik waar kan verwachten. Een mooie 4-4-2 die het eerste helft zo goed werkte dat we bijna gescoord hadden en in het tweede helft heeft die alles gewijzigd. Selçuk op de plek van Sneijder sturen tussen 6-7 Denen in, Ceyhun erin plaatsen en later alsnog plaatsen op het middenveld ten koste van je cv.

Ik weet het allemaal niet, maar ik wil gewoon een goede basiself zien tegen Fenerbahçe, Maakt me niet uit hoe de wedstrijd zal verlopen, want veel hoop heb ik toch momenteel niet als je het zo bekijkt. Aangezien Muslera er niet is ben ik zelfs bang van een monsterscore moet ik eerlijk zeggen.

6 november 2013 om 15:31

Daarom verloorden we met Terim 1-6 van Real in Istanbul. Schandalijker kan niet.

6 november 2013 om 17:19

@niemand

wel heel kort door de bocht door 1 uitlsag en trainer afschrijven

Mourinho : Barce real 5-0!
Tito/ zijn vervanger: Bayern - barca 4-0!!

Toen ferguson nog trainer was : Manchester- Arsenal 8-2? als ik me niet vergis

Diezelfde Terim heeft met dezelfde ploeg vorig jaar nog 3-2 gewonnen van real, heeft gewonnen van Man u. Als je na zulke schandalige uitslagen een trainer op de schroothoop gaat gooien dan denk ik dat er geen enkele trainer overeind blijft

6 november 2013 om 15:33

Vond het onder Terim ook niet goed maar onder Mancini is het zeker niet beter.. Op de 1e helft tegen Kopenhagen na geen goede wedstrijd gezien onder hem..

Als we bij Besiktas zoveel geld en topspelers hadden zoals bij Gs, stonden we met Bilic stijf bovenaan denk ik..

6 november 2013 om 15:48

@niemand, het is verloren en niet verloorden. Neyse, je hebt net zo Turks als ik dus dat neem ik niet kwalijk.
Met Terim hebben we ook 6-0 verloren tegen Fenerbahçe en in het jaar dat we de Uefa Cup wonnen hebben we in de groepsfase van de CL met 0-5 thuis verloren van Chelsea. Wat maakt het uit, het kan allemaal toch? Dat is niet het probleem.

@bjkkartal, onder Terim hebben we bijna alle derbys gewonnen met aantrekkelijk aanvallend voetbal. Helaas moeten we nu vrezen dat we tegen Fenerbahçe niet zoiets zullen zien as. zondag.

6 november 2013 om 18:12

Mwa op de derby Besiktas - Fener 3-2 na heb ik de laatste 2 jaar geen aantrekkelijk voetbal gezien.. Vooral Fener vs Gs is meer rugby dan voetbal.. Daarom vrees ik weer het ergste voor zondag..

Maar juist omdat opeens mensen Fener als favoriet zien zie ik Gs wep iets halen daar.. Gs heeft moeite met het spel te maken maar heeft genoeg kwaliteit om toe te slaan..

Het domste wat Gs doet is hun meest scorende speler (Burak) zo makkelijk af te schrijven.. Hierdoor heeft hij weinig vertrouwen meer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren