Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United ziet bod van vijftig miljoen van tafel geveegd worden'

Laatste update:

Crystal Palace heeft een eerste bod van Manchester United op Aaron Wan-Bissaka afgewezen, zo weet de Daily Mail zondag te melden. The Red Devils zijn bereid vijftig miljoen euro over te maken voor de vleugelverdediger, maar de Premier League-club uit Londen wil minstens zeventig miljoen euro ontvangen voor de zelfopgeleide rechtsback.

De beleidsbepalers van Manchester United gaan nu bekijken of er een tweede bod volgt op de 21-jarige jeugdinternational van Engeland. Mocht een deal met Palace voor Wan-Bissaka definitief niet lukken, dan verleggen the Mancunians de aandacht naar Kieran Trippier. De Engels international staat nog tot medio 2022 onder contract bij Tottenham Hotspur en bereikte afgelopen seizoen met die club de finale van de Champions League. Daarin waren the Spurs niet opgewassen tegen Liverpool (0-2 nederlaag).

Wan-Bissaka is naar eigen zeggen gelukkig op Selhurst Park. Volgens de Engelse krant ligt een transfer echter in de lijn der verwachtingen, zeker als een transferbedrag van zeventig miljoen euro tot de mogelijkheden behoort. Een en ander hangt wellicht samen met een eventueel vertrek van Wilfried Zaha, die The Eagles wil verlaten voor een club die in de Champions League uitkomt. Om zijn nek hang echter een prijskaartje van negentig miljoen euro, wat geïnteresseerde clubs kan afschrikken. Crystal Palace zou volgens de Daily Mail dan sneller bereid zijn om Wan-Bissaka van de hand te doen om zo alsnog een flinke transfersom te incasseren.

Manchester United maakte vrijdag melding van de eerste aanwinst voor volgend seizoen. Daniel James komt over van Swansea City en volgens diverse Engelse media ontvangt de club uit de Championship zeventien miljoen euro voor de 21-jarige vleugelaanvaller, die twee interlands voor Wales achter zijn naam heeft staan. Hij kwam zonder problemen door de medische keuring en tekent waarschijnlijk later deze week een langlopend contract op Old Trafford.

Is Aaron Wan-Bissaka een aanwinst voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

70m? Niet doen..
Haal dan maar Meunier voor een miljoen of 20. Of anders Semedo of Pereira voor een miljoen of 40.

9 juni 2019 om 16:10

Ik denk dat ze hem oa willen vanwege de Home grown regel.

9 juni 2019 om 16:17

Mwaaa, daar zit United wel goed eigenlijk.

9 juni 2019 om 16:20

Statistisch de beste back van het seizoen, samen met de homegrown regel kan je hier weer jaren mee vooruit.

9 juni 2019 om 16:25

Ja, maar United moet op meerdere plekken versterken. En de geldkraan moet op een gegeven moment natuurlijk ook dicht.

9 juni 2019 om 16:28

Ze hebben geen fatsoenlijke rechtsback. Helemaal niet nu valencia vertrekt. Dus de positie moet versterkt worden.

9 juni 2019 om 17:16

Die statistieken zijn een beetje vertekend. Maakt hier en daar nogal eens een foutje die hij dan oplost met zn snelheid en goede tackle. Maar positioneel kan het zeker nog beter.

Toch een groot talent die voor Utd zeker een goede aankoop zou zijn naar mijn idee.

9 juni 2019 om 18:04

Is toch ook eenzelfde type als tete. Verdedigend ijzersterk met een sublieme tackle, maar voetballend minder.

9 juni 2019 om 17:34

Inderdaad, het liefst zie ik Pereira komen. Hij heeft premier league ervaring en de wedstrijden dat ik hem heb zien spelen heeft die mij overtuigd.

9 juni 2019 om 18:22

Daar zal je vast ook wel weer 40 miljoen voor moeten betalen aangezien het een transfer is binnen de PL. Als bissaka echt zoveel moet kosten dan zou ik als united lekker voor tete gaan en die dan rouleren met dalot. Wanneer je tegen psg of city speelt en je iemand nodig hebt die een neymar of sane verslindt stel je tete op en wanneer je tegen een minder team speelt en voorzetten nodig hebt stel je dalot op. En voor de mensen die gaan zeggen dat tete niet kan voetballen en niks aanvallends brengt. Hij heeft afgelopen seizoen in 12 wedstrijden net zoveel assists (3) gegeven als bissaka in 35 wedstrijden. Overigens is dat ook 1 assist meer dan cancelo heeft gegeven in 22 wedstrijden en daarnaast is tete zijn passing bijna net zo accuraat als die van cancelo en hoger dan die van bissaka. Bovendien zou tete ook niet duur horen te zijn.

9 juni 2019 om 18:09

Die clubs denken tegenwoordig ook allemaal dat ze maar elk bedrag kunnen vragen wat zij willen. Ze zien dat er voor enorme talenten 100 miljoen of meer op tafel komt en denken dan dat hun uitblinkertjes ook wel voor 90 miljoen en respectievelijk 70 miljoen de deur uit kunnen. Voor hernandez, een wereldkampioen en speler met ervaring in de cl en bij een topclub, is er tachtig miljoen betaald dus snap sws niet waar ze die 70 miljoen vandaan halen. Zou eerder rond de 35 a 40 miljoen moeten kosten zoals pavard die dan ook nog eens wereldkampioen is. Een bod van 50 miljoen is eigenlijk al te hoog dus misschien dat ze het later nog accepteren. Mja, woodward betaalt altijd de hoofdprijs dus ik zie nog wel gebeuren dat ze uiteindelijk 60 miljoen betalen en dan 120 voor sancho ofzo en dat er dan niks meer gehaald wordt en je dus weer een slecht seizoen draait.

Het is jammer dat Chelsea een transferverbod heeft, want ik geloof dat Zaha een hele goede versterking zou zijn voor het aankomende seizoen en dat ze als club veel meer te bieden hebben dan Manchester United..

9 juni 2019 om 16:16

Manchester United is nog altijd een veel grotere naam, ja ze zijn zwakjes de laatste jaren maar met paar gerichte aankopen & kunnen weer meedoen voor de top 3. Ik persoonlijk vind Manu aantrekkelijker dan Chelsea om als speler er naartoe te gaan

9 juni 2019 om 16:23

@alcantara91, ik denk niet dat Zaha nog naar man u wil. Toen hij het onwijs goed deed bij palace en naar United ging heeft hij maar 2 wedstrijden gespeeld. Als er een andere topclub uit de PL geïnteresseerd is, zie ik hem eerder daarheen gaan.

9 juni 2019 om 16:40

Daarnaast wil ie CL spelen. Man u speelt EL. Zie hem het snelst naar Tottenham of Chelses gaan (als ze deze zomer geen vervod krijgen).

9 juni 2019 om 16:45

Volgens mij staat er heel duidelijk dat Zaha naar een club wilt gaan die deelneemt in de CL. Dus dan valt manu al af.

9 juni 2019 om 18:23

Dat d8 ik ook over Pogba en Zlatan en die kwamen ook toen man und EL ging

9 juni 2019 om 16:41

Chelsea kan, mocht het transferverbod worden opgeheven, beter voor een topspits, creatieve middenvelder en twee nieuwe backs gaan. Chelsea heeft met: Willian, Pedro, CHO en Pulisic genoeg opties op de vleugels. Zaha is dan ook niet nodig lijkt me.

9 juni 2019 om 16:49

Nieuwe backs zijn niet nodig. Met Palermo, Alonso, Azpi en james is dat prima bezet. Een topspits is wel echt nodig maar er mag ook zeker een vleugelspeler bij Willian en Pedro zijn op voegen weinig tot niks toe. En CHO is maanden geblesseerd is nog maar de vraag hoe die terug komt en of hij er in 1 keer staat ontzettend groot talent maar heeft natuurlijk nog weinig bewezen. Buiten dat zou ik dan niet voor Zaha gaan als die 90m moet gaan kosten belachelijk hoog bedrag.

9 juni 2019 om 16:52

Geen idee waarom ik Palermo zei😂 bedoelde natuurlijk Emerson

9 juni 2019 om 17:01

Van Azpilicueta en Alonso ben ik totaal niet onder de indruk. Met name Alonso vind ik dit seizoen erg door de mand vallen. Azpillicueta is als back erg matig in aanvallen. Hij is alleen defensief goed. Emerson vind ik nog een zeer degelijke back. James Reece is nog maar een talent en schijnt een zware blessure te hebben. Ik denk dat nieuwe aanvallende backs, Chelsea zeker sterker kunnen maken. Desnoods alleen een rechtsback.

Ik zal als united zijnde proberen partey te halen als versterking voor het middenveld. Je kan het altijd proberen en zou zeker passen. Vind het beter dan matic

9 juni 2019 om 16:22

En cancelo als rechtsback.

9 juni 2019 om 16:34

Is zeker een haalbare optie. Los van het feit dat hij een clausule heeft, is hij (als ik Marca mag geloven) niet blij met het aantal speelminuten dat hij van Simeone krijgt.

9 juni 2019 om 16:40

Partey en Fernandes zijn de middenvelders die het meest worden gelinkt aan United. Je kan zomaar gelijk krijgen. Een Partey, Fernandes en Pogba middenveld is werelds.

Engeland kweekt wel rechtsbacks de laatste jaren met Alexander-Arnold, Walker, Trippier en nu deze Wan-Bissaka. Denk dat er geen land is met zoveel luxe op deze positie, waar je normaal al gelukkig mag zijn met 1 degelijk speler.

Wan-Bissaka zou wel een topper zijn voor United, een heel groot talent, maar zou hem alleen halen als er nog voldoende middelen over zijn daarna om de nodige versterkingen te doen op andere posities want die zijn minstens even hard nodig. Als AWB komt is dat natuurlijk ook een slecht teken voor Dalot, die als jonge speler toch wel mooie dingen liet zien afgelopen seizoen maar nog te wisselvallig is om vast in de basis te staan.

Trippier, nooit van mijn hele leven. Krijg een hartverzakking, wat is dat een slechte speler

9 juni 2019 om 16:43

Nou nou. Overdrijven is ook een vak. Zijn idd genoeg betere opties, maar heb hem liever dan Young. Is een gewoon een klasse of 2 beter.

Het is voor Man Utd dus blijkbaar onmogelijk zelf een goeie rechtsback op te leiden? En de jeugd die ze hebben zoals Timothy Fosu zijn dus echt niet goed genoeg?
Voor 70 miljoen koop je een betere en goedkopere niet Engelse speler

9 juni 2019 om 18:25

@Leicester
Helemaal met je eens!
Plus dit soort bedragen (50m) neer willen tellen alsof ze daardoor weer terug zijn aan de top? Zal helaas nog jaren duren.
Nog steeds een van de grootste clubs maar gaat niet werken, al die aankopen.

Het is voor Man Utd dus blijkbaar onmogelijk zelf een goeie rechtsback op te leiden? En de jeugd die ze hebben zoals Timothy Fosu zijn dus echt niet goed genoeg?
Voor 70 miljoen koop je een betere en goedkopere niet Engelse speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren