Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United wint met tien man, druk op Advocaat neemt toe

Laatste update:

Manchester United heeft ook de tweede ontmoeting met Saint-Étienne in de zestiende finales van de Europa League omgezet in een zege. Na de 3-0 zege in eigen huis werd het 0-1 in Frankrijk. Fenerbahçe wist niet door te dringen tot de achtste finale: de 1-0 nederlaag op bezoek bij FK Krasnodar werd voor eigen publiek niet weggepoetst door de ploeg van Dick Advocaat (1-1). De oefenmeester won slechts een van zijn laatste zes duels en komt verder onder druk te staan. Klaas-Jan Huntelaar remiseerde tijdens zijn Europese rentree bij Schalke 04 met 1-1 tegen PAOK Saloniki, wat een toereikend resultaat was.

Saint-Étienne - Manchester United 0-1
Na de ruime overwinning op Old Trafford leek de terugwedstrijd een formaliteit. Desondanks koos José Mourinho voor een sterke opstelling met onder meer Daley Blind in de basis. Er was ook plaats voor Henrikh Mkhitaryan, die in de eerste helft de hoofdrol speelde met een doelpunt en een blessure. De Armeniër opende de score na zestien minuten. Juan Mata leverde een scherpe voorzet op Mkhitaryan, die van dichtbij binnenwerkte. De treffer kwam niet uit de lucht vallen: Manchester United had de touwtjes in handen, speelde de bal rustig rond en had weinig te duchten van Saint-Étienne. Even daarna moest Mkhitaryan de strijd staken met een hamstringblessure; Marcus Rashford was zijn vervanger.

Saint-Étienne speelde beter dan in Engeland, maar bracht Sergio Romero voor rust zelden in de problemen. Manchester United consolideerde de voorsprong en zodoende ontstond er weinig doelgevaar in het restant van de eerste helft. Na rust eiste Eric Bailly de aandacht op met twee gele kaarten in een tijdsbestek van vier minuten, waarna Juan Mata werd vervangen voor Marcos Rojo om de klap op te vangen. Ondanks het numerieke overwicht bleef Saint-Étienne niet bij machte om Manchester United echt onder druk te zetten. Sterker nog: de ploeg van Mourinho kon via Rashford op 0-2 komen, maar slaagde daar niet in.

Fenerbahçe - FK Krasnodar 1-1
Fenerbahçe had een overwinning nodig om de opgelopen schade te herstellen, maar Martin Skrtel leek die boodschap niet begrepen te hebben. Kinderlijk eenvoudig balverlies van de verdediger resulteerde in een vroege 0-1 van de bezoekers. Skrtel leverde de bal in bij Yury Gazinskiy, die Fedor Smolov meteen lanceerde. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoof de ex-aanvaller van Feyenoord de bal achter keeper Volkan Demirel. Nadien kreeg Fenerbahçe kansen om de stand gelijk te trekken. Jeremain Lens gaf vlak voor rust de assist met een indraaiende vrije trap. Souza knikte binnen. Mede door een blessure van doelman Volkan voerde Advocaat twintig minuten voor tijd een driedubbele wissel door. Lens en Robin van Persie bleven op het veld, maar ook zij konden niets meer aan de stand veranderen.

Souza bracht Fenerbahçe kort voor rust op gelijke hoogte.

Schalke 04 - PAOK Saloniki 1-1
De ruststand van 1-1 was een juiste weerspiegeling van de krachtsverhoudingen in de eerste helft. Beide ploegen opteerden voor aanvallend voetbal en hadden meer dan één doelpunt kunnen maken. Na 23 minuten spelen opende Alessandro Schöpf de score, na voorbereidend werk van Eric Choupo-Moting op links, maar twee minuten later werkte Matija Nastasic het leer ongelukkig in zijn eigen doel. Na rust kwam het scorebord niet meer in beweging en zodoende is Schalke een ronde verder, op basis van de 0-3 zege in Griekenland. Huntelaar stond voor het eerst in 363 dagen in de basis bij een Europese wedstrijd van die Königsblauen en bleef negentig minuten binnen de lijnen.

Wint Manchester United de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een trieste bestuur hebben wij, denk je nou echt dat een trainer van 70 voor het voetbal komt? die komt voor zijn geld. Geldwolf dat je bent Advocaat! Het bestuur mag nu echt per direct oprotten. 0,0% voetbal in dit team, niemand die er ook maar een beetje voor vecht! Een schande dit

22 februari 2017 om 20:00

Kom je daar nu pas achter bij Advocaat?? Het opvallende is dat hij Lens ook overal naartoe meeneemt. Volgens mij krijgt die provicie bij zijn transfers

22 februari 2017 om 22:46

Praktisch 2 maanden geleden werd Advocaat nog door heel Fenerbache de hemel ingeprezen en nou komt hij opeens alleen voor het geld? Zoals wel vaker regeert de waan van de dag, en nu is e.mor1977 teleurgesteld dus kan advocaat er opeen niks meer van. Bekijk het eens voor een langere termijn, dat geldt voor elke trainer die je aan stelt.

22 februari 2017 om 20:20

Natuurlijk komt een juist een trainer van die leeftijd naar Turkije omdat hij zo van het spelletje houdt. Ja, Advocaat is een geldwolf, maar die hoeft echt voor niemand nog te werken hoor. Die man is echt allang binnen.

22 februari 2017 om 20:26

En die 11 deuzige overbetaalde over het paard getilde FB spelers, wat doen die. Ze staan erbij en kijken ernaar. Ja die Europese scheids zijn niet te koop zoals die Turkse scheids. Ik geniet hier enorm van. Nog even en TS heeft FB OOK in de competitie ingehaald...hahaha, kan niet wachten.

22 februari 2017 om 20:42

Dat is het probleem in Turkije. 80% komt niet voor het voetbal, maar voor het geld.

Stuur die Advocaat aub vanavond nog weg. Blamage op blamage, ik heb er genoeg van. We hebben al wekenlang geen enkele vorm van tactiek behalve lange ballen naar voren en hopen dat een versleten RVP de ballen goed neerlegt voor een vormloze Lens en een Sow die ons al weken met 10 man laat spelen. Schandalig. Wanneer hebben we voor het laatst überhaupt een wedstrijd gewonnen? Die wedstrijd tegen Besiktas die we alleen wonnen doordat ze met 10 man kwamen te staan? De laatste wedstrijd die we fatsoenlijk speelden was de 0-3 tegen Trabzon, en dat was alweer in 2016....
Advocaat weg stuurt natuurlijk niets op, maar ik zie het in ieder geval als een symbolisch protest tegen de waardeloze zielloze tactiek die hij al weken durft neer te zetten. Daarna mogen die dinosauriã«rs in het bestuur eruit, die onze club al 20 jaar lang gijzelen..

Prachtige prestatie van Krasnodar! Het was een zeer moeilijke wedstrijd waarbij beide ploegen genoeg kansen kregen om te scoren, maar uiteindelijk schrijft Krasnodar weer geschiedenis. Ik vond met name de nieuwe linksback Ramirez uitstekend spelen.

22 februari 2017 om 20:01

Als fener in vorm was geweest dan hadden we ze makkelijk verslagen. Ik vind het niet knap van krasandor hoor, ze hebben het in hun voeten gekregen van fenerbahce zowel letterlijk als figuurlijk.

22 februari 2017 om 20:35

Dit Krasnodar heeft sinds de oprichting van acht jaar geleden binnen drie seizoenen clubs als Everton, Real Sociedad en Borussia Dortmund verslagen, dus om te zeggen dat ze het in hun voeten hebben gekregen van Fenerbahce is dikke onzin.

22 februari 2017 om 21:38

En Feyenoord natuurlijk hè ;-) Russische clubs zijn gewoon beter dan die gehypte Turkse clubs, waar vaak geen goed spelconcept zichtbaar is en men zich vooral richt op oprispingen van (oudere) vedetten. Tegen Feyenoord werd Fener door de analisten ook veel groter gemaakt dan ze zijn.

22 februari 2017 om 22:21

Nee, dat was Kuban Krasnodar.

22 februari 2017 om 22:38

Oh ja twijfelde ook al tussen die twee. Bij deze FK speelde die Özbiliz nog volgens mij.

23 februari 2017 om 09:47

Dat was wederom Kuban haha. Bij FK spelen onder andere Ari en Granqvist.

22 februari 2017 om 20:02

Herinner je je Fener-CSKA nog in 2007? Stadion tot de nok toe gevuld, hongerige spelers, gemotiveerde coach. Het Fener van nu is een schim vergeleken met het Fener van toen, zou je moeten weten als je even de statistieken van de afgelopen paar seizoenen erbij pakt. Zo een moeilijke wedstrijd was het absoluut niet voor Krasnodar, ik vind dat ze het redelijk simpel hebben uitgespeeld.

22 februari 2017 om 20:29

Ik vond dat ze het zichzelf nog redelijk moeilijk hebben gemaakt door niet de 0-2 binnen te schieten. Bovendien oogde de keeper van Krasnodar erg onzeker. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik Fenerbahce niet nauwlettend in de gaten houd, maar vergeet niet dat dit de eerste keer is dat Krasnodar het tot de achtste finales heeft geschopt, dus enig krediet verdienen ze wel.

22 februari 2017 om 21:20

Dat zeker. Een club die amper 10 jaar bestaat en volgens mij al 70 dagen lang geen officiã«le wedstrijd speelt doet het gewoon een stuk beter dan een gigantische topclub die al 100+ jaar bestaat. Ik denk dat ik het voortaan maar bij basketbal houdt..

Tot dat de voorzitter en de trainer weg zijn zal fenerbahce steeds slechter worden. Die trainer doet de wissels pas in de vijfenzestigste minuut. Hij geeft gewoon aan dat die wilt vertrekken en beter gaat die ook weg.

""Saint-Etienne speelde beter dan in Engeland". Nou ik vond ze in Engeland anders veel beter spelen dan nu. Nu was het inspiratieloos en de techniek ontbrak. De vorige wedstrijdhadden ze zomaar een paar keer kunnen scoren en kregen ze genoeg kansen. Deze wedstrijd was echt oersaai. Manchester verdedigde constant en Saint-Etienne leek het wel goed te vinden. Kansloos. Op naar Caen.

23 februari 2017 om 09:45

Dat dit geen hoogstaande wedstrijd zou worden lag allang in de lijn der verwachting natuurlijk.

United komt logischerwijs die kant op om zo weinig mogelijk krachten te verspillen met oog op het overvolle programma. Alleen een vroege goal van Etienne zou wellicht wat kunnen hebben betekenen, maar het was juist een relatief vroege goal van United. Dan is het simpelweg gebeurt en heeft het voor United absoluut geen enkele zin om onnodig krachten te verspillen of blessures op te lopen.

Jammer dat Fosu-Mensah niet op de bank zit bij dit soort wedstrijden. Juist een uitgelezen mogelijkheid om niet Rojo maar Fosu dat laatste half uurtje te laten spelen.

Wat is de rede dat men op woensdag spelen ipv donderdag?

22 februari 2017 om 20:19

Inderdaad erg vreemd, is geloof ik nog niet eerder gebeurd.

22 februari 2017 om 20:19

Besiktas speelt morgen, en je mag van de Uefa niet twee wedstrijden op een dag in dezelfde stad spelen vanwege veiligheid enzo. Waarom United en Schalke vandaag speelden weet ik niet.

22 februari 2017 om 20:25

Schalke speelde vandaag vanwege de 'weiberfastnacht' die morgen plaatsvindt. Dat is een traditie met carnaval. Omdat deze wedstrijd als een risicowedstrijd werd bestempeld, is met de plaatselijke politie overeengekomen om het duel een dag te vervroegen.

22 februari 2017 om 21:40

Alte Weiberfest. Dan gaan ze daar allemaal naar Dorf Mã¼nsterland :-)

Was Nürnberg-Schalke meer dan een jaar geleden?

Wat is dit Fenerbahce slecht zeg. Inspiratieloze elftal met een voorzitter die daar nog zit voor zijn eigen faam.

Ik zal niet klagen, omdat dit hele gedoe mijn club een concurrwnt scheelt in de kampioenschap.

Poeh, ik dacht dat Fener het wel zou gaan redden! Jammer voor Advocaat.

Rond de wedstrijd in de Kuip tegen Feyenoord werd Fenerbahce door met name Van der Gijp en in iets mindere mate Derksen zo overdreven groot gemaakt. Net of het David tegen Goliath was en 'dicky' Feyenoord tactisch ontregeld had. Nou, vond het toen ook nogal meevallen. Die blunder van Karsdorp was doorslaggevend, niet dat Fener zo fantastisch was ondanks die paar grote namen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren