Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United wil weeksalaris van uitblinker nu al verdubbelen’

Laatste update:

Manchester United wil Bruno Fernandes een lucratief nieuw contract aanbieden, zo weet de Daily Mirror zondag te onthullen. Met de nieuwe deal stijgt het weeksalaris van de Portugese spelmaker naar omgerekend 220.000 euro. In de huidige situatie strijkt Fernandes op Old Trafford op weekbasis ruim 100.000 euro op. De middenvelder werd in januari van dit jaar voor 55 miljoen euro overgenomen van Sporting Portugal.

De clubleiding van Manchester United is zeer te spreken over het eerste jaar van Fernandes in Engeland. De 26-jarige middenvelder staat inmiddels op het fraaie aantal van 22 doelpunten en 14 assists in 37 optredens namens the Reds. Fernandes tekende begin dit jaar een contract tot medio 2025 en hij kan zijn verbintenis nog geen jaar later verlengen tot de zomer van 2026, zo klinkt het in de Engelse media. Fernandes wordt gezien als een sleutelspeler binnen de selectie van Manchester United en men doet er dan ook alles aan om hem tevreden te houden.

De Daily Mirror benadrukt tevens dat Fernandes qua weeksalaris ver achterblijft bij David De Gea (390.000 euro) en Paul Pogba (330.000 euro) en dat hij momenteel op hetzelfde niveau zit als reservespelers Jesse Lingard en Dean Henderson. Manchester United wil het salaris van Fernandes niet naar het niveau van De Gea en Pogba optrekken, maar desondanks kan de Portugees een verdubbeling van zijn salaris tegemoet zien. Fernandes behoort bijna wekelijks tot de uitblinkers bij het wisselvallige Manchester United.

Hij kwam zaterdag als invaller binnen de lijnen in de uitwedstrijd tegen West Ham United (1-3) en tijdens zijn kortstondige optreden zorgde Fernandes voor de assist bij het doelpunt van Pogba. Hij staat na zaterdagavond op zeven treffers en drie assists in negen wedstrijden in de Premier League. Daarnaast wordt Fernandes, die dolgraag prijzen wil winnen in Manchester, gezien als een belangrijke factor in de kleedkamer van manager Ole Gunnar Solskjaer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

De bruno fernandes die door vz steevast de concurrent van donny genoemd wordt maar momenteel lichtjaren verder en beter is dan donny.

6 december 2020 om 11:29

hij is de nummer 10, dus niet heel gek dat die zo genoemd word, dat hij 16 klassen beter is ziet iedereen wel denk ik.

6 december 2020 om 11:47

Ik vind vd Beek en Fernandes juist geen concurrenten. De ene is een creatief brein de ander iemand die ruimtes opzoekt.

6 december 2020 om 11:48

Niet alleen het niveau verschil ook is Donny niet eens een nummer 10. Komt daar zwaar te kort. Hij us concurrent van Mctominay en Fred

6 december 2020 om 12:35

Ookal is iemand veel beter, dan kan je nog wel een concurrent zijn toch? Zou donny alleen zelf niet op 10 neerzetten bij utd

6 december 2020 om 16:06

Als je die logica aanhaalt ben ik een concurrent van Memphis want je weet maar nooit bij welke spits ze uiteindelijk uitkomen als er wat blessures zijn. Wat een onzin.
Concurrent zou inhouden dat ze beiden concurreren om dezelfde positie. Dat doen ze niet, en Donny mag blij zijn als hij mag invallen om Fernandes rust te geven.

En terecht, waarschijnlijk de beste aankoop van Manchester United van de afgelopen jaren.

Al zou ik toch overwegen om Bruno Fernandes toch richting het salaris van Pogba en de Gea te laten gaan, in ieder geval sowieso richting de 3 ton per week. Natuurlijk is het salaris wat hij nu dan waarschijnlijk aangeboden krijgt veel geld, maar Fernandes is wel de belangrijkste speler van Manchester United en heeft een super grote impact dus dan vind ik het hem ook wel waard om hem minimaal 3 ton per week te laten verdienen.

6 december 2020 om 11:39

Dat De Gea daar grootverdiener is toch hilarisch. Was absoluut goed hoor maar in de huidige vorm kan je net zo goed Kepa neerzetten. Bruno is een goede speler en zou zomaar de leider kunnen zijn komende jaren. Toch hoop ik dat er meer aankopen gaan komen van dit niveau want het algemene niveau bij United vind ik echt bedroevend voor (ik geloof) de grootste/meest vermogende club ter wereld.

6 december 2020 om 11:40

De Gea keept de laatste weken erg sterk en is de enige in de selectie die kampioen is geworden en het over meerdere jaren liet zien.

6 december 2020 om 12:00

De Gea was jarenlang gewoon een topkeeper hoor

6 december 2020 om 11:39

Dat is nog te vroeg. Anders krijg je misschien weer een Sanchez geval dat kan United niet gebruiken.ik verwacht zoiets niet van hem, hij speelt met zijn hart voor de club.

6 december 2020 om 11:45

Sanchez vind ik dan toch wel een ander verhaal. Die kreeg ruim 5 ton per week, maar raakte al vanaf de eerste dag geen bal bij Manchester United. Fernandes speelt eigenlijk al vanaf dag 1 goed en heeft al sinds het begin een gigantische impact op United.

Maar inderdaad, het is nog vroeg. Maar ik verwacht ook niet dat Fernandes heel ver terug zal vallen en dat hij echt wel belangrijk voor United zal blijven.

6 december 2020 om 13:07

Wat is dit nou voor denkwijze? Hij krijgt al een verdubbeling, dat is al een enorme stap. Waarom zou je hem in een keer 3 ton voor gaan schotelen als hij voor 2 ton ook zou tekenen?

6 december 2020 om 16:38

Totdat Bruno een vormdip krijgt, en dan vraagt iedereen zich af hoe het kan dat men weer 3 ton per week aan iemand betaald die het laat afweten. De Gea heeft al véél meer voor United gedaan dan Bruno. Dus laten we niet te hard van stapel lopen hier.

Weeksalaris verdubbelen? Dan verdubbel je gewoon zijn salaris in het algemeen. Dwaze vermelding.

6 december 2020 om 11:48

Een voetballer krijgt per week salaris betaald, wat snap bedaar niet aan?

6 december 2020 om 16:50

Eigenlijk krijgt een voetballer in de meeste top competities 2x per jaar uitbetaald. Januari en Juli.

Fantastische speler natuurlijk. Het blijft wel absurd dat je binnen een jaar al een salarisverdubbeling kan krijgen. Maar Cavani schijnt ook flinke bedragen te verdienen, dan kan Fernandes niet achterblijven natuurlijk. Dan heb ik toch meer met het beleid van Bayern, die gewoon een degelijke salarisstructuur hebben en zich niet laten verleiden de balans daarin te verbreken.

6 december 2020 om 13:02

Daar is het verhaal ook wat anders. Die halen zowat al het Duits talent binnen. Omdat het de grootste club van Duitsland is. In Engeland ligt dat anders. Daar waar meerdere clubs daarvoor in aanmerking komen.

Het voordeel is, is als je (aan de juiste spelers) zo'n verhoging geeft. Andere clubs je niet meer kunnen betalen. En het nog lastiger wordt de speler los te weken.

Straks met de brexit regels moeten ze er ook al voor gaan zorgen dat ze de Europese (top)spelers binnenboord houden.

Toen ik de titel las dacht ik dat het over Donny ging , alles voor de clicks doen ze

6 december 2020 om 12:58

Bij "uitblinker Manchester United" denk ik niet aan Donny voorlopig, helaas. Vond het hier wel meevallen hoe dubieus die is

7 december 2020 om 01:12

Staat uitblinker dus snap niet hoe je aan hem denkt

Toch bizaar gelijk een verdubbeling.... (overigens wel zeer goede speler die United bij de hand neemt)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren