Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United heeft hem op het best denkbare moment gehaald’

Laatste update:

Na het pensioen van Sir Alex Ferguson verscheen David Moyes ten tonele om Manchester United te leiden, maar nog voor het einde van zijn eerste jaar moest hij het veld ruimen. Daarna arriveerde Louis van Gaal, die het wel langer uithield maar United ook niet terug naar de top leidde. Nu is José Mourinho aan de beurt om het te laten zien en Rio Ferdinand denkt dat the Special One het gaat flikken.

/

“Wanneer je een manager als Mourinho in huis haalt, maak je altijd kans op het winnen van de titel”, geeft Ferdinand aan in de Engelse pers. “Het is onhoorbaar dat je als Manchester United zegt dat je op een Champions League-plek wilt eindigen. In mijn jaren was het doel altijd: kampioen worden”, herinnert de oud-verdediger zich nog. Hij kwam van 2002 tot 2014 uit voor United en won zesmaal de landstitel.

Ferdinand denkt dat United precies op het goede moment Mourinho heeft binnengehaald. “Winnaars zijn gevaarlijk wanneer ze gewond zijn. Hij is heel gefocust. Er ligt veel werk voor hem bij Manchester United, omdat ze vijfde zijn geworden en niet goed genoeg waren om in de Champions League te geraken.”

Manchester United heeft José Mourinho op het perfecte moment aangetrokken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben op elke linie inmiddels een versterking gehaald, maar ik denk dat het nog niet genoeg is. City, Chelsea, Tottenham etc. hebben ook niet stil gezeten en die waren in principe al verder toen ze begonnen. Ik zeg niet dat het allemaal titelkandidaten zijn, maar ze kunnen je zo een paar punten afsnoepen onderweg naar de titel.

Sta verder wel echt te kijken van het transfergeweld deze zomer. De afgelopen jaren is het relatief rustig geweest, maar nu lijkt iedereen wel een bodemloze put met geld te hebben. Clubs als Dortmund ontvangen even ruim 100 miljoen, de 29 jarige Hulk vertrekt voor 55 miljoen, Koeman die 7 miljoen gaat verdienen per jaar, Klopp die een 6 jarig contract krijgt, Janssen waarvoor 21.5 miljoen meer wordt betaald dan AZ vorig jaar deed etc.

17 juli 2016 om 00:12

Ik denk dat Memphis het dit jaar kei hard gaat flikken en ManU aan de top brengt.

17 juli 2016 om 00:14

Clubs als dortmund ontvangen 100 miljoen omdat ze swerelds beste spelers voortbrengen.

17 juli 2016 om 06:13

Ik hoop het ook FCB. Veel zal afhangen van Mourinho. Hij is sws goed met spelers, dus denk dat ie zich snel weer op zn gemak gaat voelen, zijn topvorm gaat bereiken en ons naar het wk gaat schieten. Wishful thinking, maar het is zeker mogelijk.

17 juli 2016 om 17:40

Memphis gaat dit jaar geen eens een basisplaats krijgen. Martial en Ibra staan er sowieso en verder zullen ze wel wat gaan spelen met Rooney en Miki en moeten Januzauj, Pereira, Lingard, Young, Rashford en Depay maar een beetje uit gaan maken die de 3e aanvaller wordt.

Mourinho komt na v Gaal als hij op het moment dat v Gaal kwam was het precies hetzelfde liedje. Als het er op aan komt is v Gaal beter. Mooier voetbal en niet zo betekenend op de tegenstander maar van je eigen kracht uitgaan. Dat is waar Nederland sterk in is.

Wacht een minuutje dit heeft hij allemaal tegenover copa90 een youtube kanaal gezegd zijn zij ook deel van de pers?

Als dat team van United gaat draaien, kan het voor hun wel eens een heel mooi seizoen gaan worden!

Denk niet dat Man United aankomend seizoen al kampioen wordt. Teams als Chelsea, Man City, Arsenal en Tottenham hebben ook niet stil gezeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren