Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City stuurt Turks international naar Jupiler Pro League

Laatste update:
/

Enes Ünal speelt in ieder geval komend seizoen in het tenue van RC Genk. Manchester City maakt vrijdagmorgen bekend dat de aanvaller van achttien jaar op huurbasis voor de Jupiler Pro League-club zal uitkomen. Enes was de eerste aankoop van de Premier League-club voor komend seizoen, maar hij zal eerst bij de Genkies aan de slag gaan.

Enes staat te boek als een van de grootste talenten van Turkije. Hij maakte meer dan 250 doelpunten in de jeugd bij Bursaspor en werd in het verleden al gelinkt aan vrijwel alle topclubs in Engeland en Italië. In het eerste elftal van de Krokodillen kwam de enkelvoudig international tot 7 doelpunten en 3 assists in 55 wedstrijden.

Het is nog onduidelijk hoe lang Enes in België zal spelen. Manchester City maakt melding van a season's loan, terwijl RC Genk op de officiële website schrijft dat de Turk voor twee seizoenen van the Citizens wordt geleend. Enes kwam in de voorbereiding van Manchester City driemaal in actie, in de oefenduels met Adelaide United, Melbourne City en AS Roma.

OFFICIEEL: Manchester City versterkt zich met Turks international Enes Unal van Bursaspor. #talent #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Enes Ünal wordt topscorer van de Jupiler Pro League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club voor Enes. Ik hoop dat hij zich daar sterk ontwikkeld.

Ken hem niet, maar laat me graag verrassen. Zal op hem letten dit seizoen.

Had hem toch liever willen zien bij een Ajax PSV of Feyenoord, groot talent dit!

31 juli 2015 om 09:36

Je hebt helemaal gelijk!

31 juli 2015 om 10:02

deze jongen kan totaal niet mee met de top 3 in de eredivisie. wat zou je dan willen dat hij komt doen ??? in het 2de elftal spelen ??

31 juli 2015 om 12:27

Als hij meekan bij Bursaspor kan hij ook mee in de top 3 van Nederland

31 juli 2015 om 13:42

3 assists en 7 goals in 55 wedstrijden.. Nee, dan zie ik liever Milik, El Ghazi en Luuk de Jong.

31 juli 2015 om 14:08

Jij bent typisch iemand die alleen naar de statistieken kijkt. Voor de duidelijkheid hij is 18 (!!). Als je dan dat aantal wedstrijden op het hoogste niveau heb gespeeld zegt genoeg toch. Van de 55 wedstrijden heeft die er waarschijnlijk 48 ingevallen de laatste paar minuten. Ik wil niet zeggen dat die basis had gespeeld maar voor in de toekomst was dit een hele goede spits geweest. Waarom denk je dat de gehele europese top achter hem aanzat? om je even een idee te geven hieronder de statistieken van de nationale ploeg. Zie ook dat hij met zijn jonge leeftijd bij oudere elftallen speelde. Deze jongen komt er wel.

w g
turkije O21 5 sep. 2013 9 3
10 turkije O19 28 mei 2014 4 6
9 turkije O17 28 nov. 2012 12 9
10 turkije O16 21 aug. 2012 24 25

31 juli 2015 om 14:57

busaspor zal wel een matig clubje zijn. plus we hebben gisteren tegen az gezien dat er maar 2 clubs in turkije zich kunnen meten aan onze top 3 en jij weet zelf wel dat barsuspor ofzoiets totaal niet meekan met de nederlandse top 3. plus deze jongen die scoort haast nooit. het zou voor fc oss een goeie speler zijn.

31 juli 2015 om 14:58

ik kijk ook naar zijn spel en dat is helemaal niks. leuk dat hij jong is maar ondanks zijn jonge leeftijd is dit gewoon een speler van niks. maar als jij denkt dat deze speler er wel komt dan kan ik maar een ding zeggen.

jij snapt er helemaal niks van.

31 juli 2015 om 15:31

Jeroen, stop er gewoon mee, je bent echt kansloos. Gewoon stoppen is het beste voor jou

31 juli 2015 om 15:42

Ten eerste Bursaspor is een maatje hoger dan Basaksehir. Ten tweede weet iedereen die de wedstrijd heeft gezien dat die rode kaart veel te zwaar was en de scheidsrechter die moest geven anders zou Basaksehir AZ gewoon slachten. En de Nederlandse Top 3 is te vergelijken met Bursaspor, als we kijken naar Europees succes laatste 4/5 jaar en ook even naar vorig jaar wat Besiktas in 2 duels Feyenoord heeft aangedaan.

31 juli 2015 om 17:59

Ik zou niet meer reageren als ik jou was jeroen. Je probeert jezelf te verbeteren maar maakt het steeds erger.

Van de wedstrijd valt niks te concluderen. De club basak is een stapje lager dan bursaspor. Bursaspor was de beste aanvallende club van dit seizoen met mooi voetbal.
2clubs maar die kunnen tippen aan de Nederlandse top? Besiktas en Trabzonspor waar zijn die?

31 juli 2015 om 18:52

Waarom kan hij niet mee in de top 3? Hij zou el ghazi bij ajax er uit spelen hoor, bij PSV zou hij Depay kunnen opvolge.

31 juli 2015 om 10:22

Zoals Bojan of Cuenca? Genk heeft hier niks aan.

Ik was blij dat een talent als Enes naar het buitenland ging, ook al was het naar een talenten kerkhof als Man.city. Hopelijk kan Enes zich laten zien in Belgie en dan verkassen naar een andere club.

Heel goede zet voor beide partijen, enes heeft veel potentie maar moet nog veel leren en beter worden als hij wil doorbreken bij city.

31 juli 2015 om 10:02

Beide partijen? Ik snap Genk miet echt. Haal dan zelf een jongen met potentie waar je winst op kan maken, deze jongen keert toch terug naar City en het is niet zo dat hij hen kampioen zal maken, denk ik. Zo'n uitgeleende spelers stellen vaak teleur, hij zal een goal of 5 maken, en staat alleen maar de ontwikkeling van bijv. Siebe Schrijvers in de weg.

31 juli 2015 om 10:21

Belgunner

Ik ben Genkie en dit vind in net een goede deal, hij is puur gehaald voor de breedte en is een goedkope oplossing voor dit seizoen, dit is gewoon een noodoplossing. Schijnbaar is Genk bezig met die spits die tegen Brugge speelde eerder deze week, ben zijn naam kwijt, hij zou denk ik wel een versterking zijn.

31 juli 2015 om 10:27

Mwah, dan kan je ook een speler met potentie halen die nu kan rijpen en uiteindelijk Buffel ofzo kan opvolgen.

Ja, Karelis. Ken hem niet, buiten van die wedstrijd dinsdag, maar zijn stats zijn wel goed. Hem weghalen wordt echter een zware klus. Eerste Genks bod van zo'n 2,5 miljoen is weggelachen, Pana verlangt zeker 5 miljoen.

31 juli 2015 om 13:23

Het is goed voor Siebe een misschien wel groter talent voor hem te hebben, dan gaat hij harder werken. Bovendien kan Siebe ook op de zijkant spelen. Hij zal er alleen maar beter van worden. Trouwens een speler halen is altijd een gok, huren of kopen. De Genkse supporters en vooral de Turken zijn blij met zijn komst. En kampioen worden, daar spreken ze in Genk niet over na enkele dramatischen seizoenen. Dat doen ze enkel in Brugge en Brussel. En beide zonder succes vorig jaar.

31 juli 2015 om 15:13

Nee ik bedoelde ook niet letterlijk dat ze voor de titel moeten gaan, ik bedoelde met "het is niet zo dat hij hen kampioen gaat maken" dat je er niet té veel van moet verwachten.

31 juli 2015 om 17:22

Nee, te veel niet maar het is wel veelbelovend. Hij kan alvast vrije trappen shotten wanneer hij op veld staat, die specialist zijn we kwijt nu Milinkovic spijtig genoeg vertrekt.

31 juli 2015 om 10:02

wat heeft genk hieraan ??? deze jongen komt niet in de basis elf en naar een jaar vertrekt hij weer.

ik vind het raar dat er zoveel verwacht wordt van deze jongen. ze noemen hem een goaltjes dief maar hij heeft in 2 seizoenen 3 doelpunten gemaakt. hij wordt waarschijnlijk 2de spits en mag blij zijn met elke minuut die hij speelt. in turkije is het misschien wel een talent maar meer als dat is hij ook echt niet.

Vond hem nou niet denderend spelen in pre-season. Ik zie veel meer potentie in Iheanacho bijvoorbeeld. Maar goed, laat deze verhuurperiode een goede ontwikkeling zijn voor Enes. Wie weet ontpopt hij zichzelf tot een nieuwe Turkse ster.

31 juli 2015 om 11:08

Ik hoop dat deze speler nooit voor city zal spelen. Talenten worden bij city uitgemolken tot slachtvee. Kijk robinho,elano, navas of eigenlijk de halve selectie. Laat city maar topspelers kopen, daardoor zijn de fanboys gekomen en die zullen dan blijven. Win voor de talenten en win voor de fans. Best sneu eigenlijk

31 juli 2015 om 13:26

Talenten hebben het inderdaad erg moeilijk om door te stromen, omdat Pellegrini voor zekerheid gaat. Maar bijna alle spelers die ze kopen krijgen wel een kans. Met uitzonderingen daargelaten (sinclair, Rodwell bijvoorbeeld). Al werden beide heren vooral als homegrown player gehaald.

Ik had hem liever in de Eredivisie gezien bij een middenmoter. Genk is volgens mij een subtopper op dit moment in Belgie, ben benieuwd of hij daar aan de bak komt.

Die poll... Belachelijker moeten ze toch niet meer worden!

Genk is bekent als een van de beste kneders van top talenten.
Meschien wel de beste van West Eeropa.
Wie weet Enes Ünal zou wel eens in de voetsporen kunnen treden van K. De Bruyne ?

Welkom Enes in Genk. Een nuchtere talentvolle jongen die een neus voor doelpunten heeft, wonende nu in een stad met grote Turkse gemeenschap, dit kan alleen maar als positief bestempeld worden.

Ik heb er vertrouwen in alleszinds meer dan in siebe schrijverd die alleen maar in de basis stond omdat hij eigen jeugd is want laten we eerlijk zijn hij heeft nog niet eens 1 goede match gespeeld of 1 goede helft en brengt totaal niets bij aan het spel van genk alhoewel ik er goede hoop op had omdat een vriend vn mij michele ribeiro ( techniektrainer van genk ) me 2 jaar gelede zei dat schrijvers een groot talent was maar zie er niets van op het veld !

31 juli 2015 om 14:48

Typefoutje schrijvers ipv schrijverd

31 juli 2015 om 15:06

2 jaar geleden was hij echt 1 van de meest veelbelovende spelers van België. Maar de laatste 2 jaar is er te weinig progressie gemaakt. Deels door de hoge druk die op hem was gelegd als topper, deels door de slechte ploeg waarin hij moest "zwemmen". Zat hij in de ploeg waar De Bruyne zich kon ontwikkelen dan stond hij al verder. Dit jaar is er een nieuwe Harde technische staf. Eind dit jaar kunnen we beoordelen of hij zijn potentieel toch zal waarmaken.

Tot de rode kaart was IBB beter dan AZ. Wat een dramatische scheids was dat zeg! IBB zal thuis winnen en doorgaan naar de volgende ronde(met een goede scheids)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren