Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City bepaalt voor zeventig procent waar ik ga voetballen’

Laatste update:

Enes Ünal staat open voor een langer verblijf bij FC Twente. De Enschedese club huurt de negentienjarige aanvaller dit seizoen van Manchester City, dat de tiener eerder al uitleende aan RC Genk en NAC Breda. Enes weet nog niet wat zijn werkgever met hem van plan is.

"Ik heb het heel goed naar de zin, mijn vriendin bevalt het hier prima, we hebben veel vrienden in Twente en de sfeer in het stadion is geweldig", zo erkent de aanvaller in gesprek met TC Tubantia. Manchester City heeft echter het laatste woord. "Manchester City bepaalt voor zestig à zeventig procent waar ik volgend seizoen ga spelen."

Enes staat sinds de zomer van 2015 onder contract bij Manchester City, dat de aanvaller overnam van Bursaspor. In de tweede seizoenshelft van de afgelopen voetbaljaargang kwam hij tot acht treffers in veertien competitieduels van NAC. De teller van de Turks international staat dit seizoen op 10 treffers, in 21 competitieduels van FC Twente.

Denk jij dat Enes Ünal ook komend seizoen voor FC Twente speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Staat alweer een tijd droog, maar dat zal deels komen doordat Twente wat minder explosief is dan vorig seizoen. De kans is klein dat hij niet bij City zal slagen, maar dat hij talent heeft is zeker. Nu hopen dat het er wat vaker uitkomt.

20 februari 2017 om 07:54

De kans is klein dat hij wel bij City zal slagen bedoel je. Unal komt echt op elk vlak zwaar te kort voor dat niveau. Neemt niet weg dat het voor ons een prima speler is.

20 februari 2017 om 07:58

Klopt, het is nog vroeg inderdaad, voor ED begrippen is het een prima speler.

20 februari 2017 om 08:26

Wat jij verder nog even vergeet is dat City tientallen van dit soort talenten heeft rondlopen / verhuurd. Als Unal zich goed en snel genoeg ontwikkeld zal hij misschien een kans maken.

20 februari 2017 om 13:04

Haha nee. Ze hebben nu nog Aguero, daarachter Jesus en onze Nigeriaanse vriend. Bony hebben ze verhuurd(?) En daarnaast denk ik niet dat Ünal ooit het gewenste niveau van City gaat halen.

22 februari 2017 om 15:30

Dat is natuurlijk altijd speculeren, als hij opeens grote stappen maakt zal dat niet onopgemerkt blijven bij City

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren