Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man van 36 miljoen’ verlaat Internazionale op tijdelijke basis voor LaLiga

Laatste update:

Geoffrey Kondogbia is tijdelijk speler van Valencia, zo meldt de club maandagmiddag via de officiële kanalen. De Franse middenvelder komt over van Internazionale en wordt voor een jaar gehuurd van i Nerazzurri. Voor Kondogbia komt er zodoende na twee jaar voorlopig een einde aan zijn tijd in het Giuseppe Meazza.

Kondogbia wilde naar verluidt graag naar Valencia verkassen, mede omdat hij bij de Italiaanse club weinig aan spelen toe zou komen. João Cancelo gaat waarschijnlijk de omgekeerde weg bewandelen een gaat zich binnenkort aansluiten bij de club uit Milaan. De Portugees heeft al bevestigd dat hij Valencia op huurbasis gaat verlaten en heeft aangegeven dat hij de club altijd zal blijven volgen.

Kondogbia kwam in de zomer van 2015 voor ongeveer 36 miljoen euro van AS Monaco naar Inter. De Fransman heeft in totaal 82 wedstrijden gespeeld voor de Italiaanse topclub, waarin hij drie keer scoorde en vier assists afleverde. Vorig seizoen speelde Kondogbia regelmatig bij de club en kwam hij tot 24 duels in de Serie A.

Denk jij dat Geoffrey Kondogbia er goed aan doet om tijdelijk te vertrekken bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler, Maar het is er helaas nooit uitgekomen bij Inter. Nou denk ik ook wel een beetje dat hij pech heet gehad op welk moment hij bij Inter kwam. Joao Cancelo maakt overigens de overstap van Valencia naar Inter

Wederom een prima versterking voor Valencia. Met spelers als Neto, Gabriel Paulista, Murillo en dus deze Kondogbia hebben ze echt wel een aantal goede versterkingen binnengehaald, deze transferperiode en hopelijk komt Valencia weer omhoog, want in de periode onder Emery presteerden ze altijd wel goed en haalden ze altijd wel Europees voetbal, terwijl daarvoor hadden ze ook echt wel goede jaren en echte topspelers zoals David Villa, David Silva en Juan Mata rondlopen en het is jammer om zo'n mooie club als Valencia de laatste jaren steeds verder te zien afglijden.

Neto
Cancelo
Garay
Murillo
Gayá
Maksimovic
Kondogbia
Mina
Parejo
Nani
Zaza
21 augustus 2017 om 18:34

Je hebt het artikel niet eens gelezen of wel? Er staat toch dat Cancelo, zoals al veel eerder duidelijk was, de omgekeerde weg bewandelt

21 augustus 2017 om 18:47

Inderdaad niet gelezen, ging alleen puur op de naam van Kondogbia af.

Vond het een veel groter talent dan Pogba. Hopelijk kan hij laten zien dat hij echt wel een topspeler is.

Ik begrijp niet dat barcelona voor paulinho is gegaan ipv kondogbia ,

Geoffrey Kondogbia is jong , technisch, tweebenig kan op elke positie op het middenveld spelen
en hij is goedkoper

die management van barca moet echt buiten gezwierd worden want zo kan het niet verder

Haha, wat lees ik hier toch allemaal ? Kondogbia technisch? tweebenig? een groter talent dan Pogba? Komop jongens..kondogbia is steevast links, heeft totaal geen versnelling in huis, en technisch is het absoluut niets.die vergelijking met Pogba mag ook meteen de prullenbak in. Voor Interisti gaat hij de geschiedenis in als een van de grootste flops in onze geschiedenis. 35 miljoen nooit waargemaakt..kovacic verkocht voor hem te halen..belachelijk.

Kondo, veel succes bij Valencia maar kom aub niet terug.

21 augustus 2017 om 21:54

Hmm ik geef je zeker gelijk dat bovenstaande zwaar overdreven is, hij was allesbehalve tweebenig en de vergelijking met Pogba mag inderdaad meteen de prullenbak in. Maar om hem een van de grootste flops te noemen zou ik niet doen. Ik blijf het een spijtig verhaal vinden, Kondogbia bij Inter. De matchen waarin hij top was zijn spijtig genoeg op 1 hand te tellen, maar tijdens die matchen zag je wel hoe goed hij kan zijn. Kondogbia is veel technischer dan je denkt. Van een Kondogbia op niveau pakte je de bal nooit of te nimmer af. Maar goed, is natuurlijk niet mogelijk om bij een topclub 1 goede westrijd te spelen om er daarna weer 10 compleet slecht te zijn. En toch blijf ik ervan overtuigd dat hij een enorm nuttige speler kan zijn. Met de nadruk op 'kan', want volgens mij is het een pure mentale kwestie bij hem. Hij maakte het voor zichzelf soms zo overdreven moeilijk... was al beter onder Pioli maar goed. Krediet was op, wat ergens ook gewoon normaal is.

21 augustus 2017 om 21:55

Haha inderdaad erg vreemde uitspraken. Herinner me nog wel dat hij op een jeugdtoernooi met Frankrijk 1 van hun beste spelers was, die lijn heeft hij niet door kunnen zetten maar wie weet komt het er in Spanje wel uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren