Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man van de wedstrijd van Chelsea gelinkt aan Barcelona: ‘Ik wil blijven’

Laatste update:

Chelsea boekte dinsdag een 1-3 overwinning op Huddersfield Town en Willian groeide uit tot man van de wedstrijd. De Braziliaan nam een doelpunt en twee assists voor zijn rekening in het John Smith's Stadium en zette zichzelf daarmee nog nadrukkelijker in de schijnwerpers. Willian werd al gelinkt aan een winterse overstap naar Barcelona of China, maar heeft geen vertrekplannen.

Naar verluidt ziet Barcelona in de middenvelder een alternatief voor Philippe Coutinho. Er zal echter veel overtuigingskracht nodig zijn om Willian los te weken. "Ik hoop het niet!", reageert hij op de vraag of hij gaat vertrekken. "Ik ben hier erg gelukkig. Ik houd met heel mijn hart van deze club." Willian koestert nog de ambitie om de landstitel te prolongeren met Chelsea, hoewel die droom ver weg lijkt. Manchester City heeft immers een voorsprong van elf punten en heeft een wedstrijd tegoed. "Het is een groot gat, maar we moeten blijven vechten tot het eind."

"We hebben nog veel wedstrijden te gaan en alles kan nog gebeuren", blijft de 29-jarige spelmaker hoopvol in gesprek met de Daily Mail. "We zullen daarom nooit opgeven. We moeten naar onszelf blijven kijken en de andere ploegen uit ons hoofd zetten. We moeten proberen te spelen zoals we tegen Huddersfield deden. We speelden erg goed, creëerden veel kansen en stonden compact."

Eerder dit seizoen ging Chelsea nog onderuit tegen West Ham United, Burnley en Crystal Palace. "Daar zijn we verdrietig om", beaamt Willian. "Als je kampioen wilt worden, kun je zulke wedstrijden niet verliezen. Tegen West Ham kwamen we vroeg op achterstand en daarna werd het moeilijk, omdat zij met veel man achter de bal speelden. We bleven het proberen, maar het ging niet. We moeten een plan hebben om daarmee om te gaan als we het zaterdag opnemen tegen Southampton."

Zie je Willian in januari vertrekken bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Barca slim is halen ze willian niet, die is al 29, word tijd dat ze gaan investeren in de toekomst, dan liever 150 mil voor coutinho uittrekken dan 40 mil voor willian.

13 december 2017 om 13:44

Hahah zelfde moment, zelfde gedachte!

Willian is al 29! Daar heb je niet zo heel lang meer veel aan. Het is wel een echte topspeler in de kleine ruimtes ook geweldig. Barca had hem bij shaktar weg moeten halen.. Nu is het al te laat.. Coutinho of eriksen hebben de juiste leeftijd/skills.

Tja, hele verfijnde voetballer. Snel, kopsterk, heeft het overzicht. Gewoon heel erg compleet. Echter is hij gewoonweg te oud voor Barcelona. Dan hebben ze er nog een jaar of twee mogelijk profijt van, mogelijk niet eens als basisspeler. Die man is bij Chelsea gewoon prima op zijn plaats en gezien hoe tevreden hij er is, zou ik er gewoon lekker zijn carriere uitzitten

13 december 2017 om 15:19

Kopsterk? Volgens mij kijk jij niet Chelsea of wel... Hij is 175 en totaal niet kopsterk. Ook is hij soms echt hopeloos slecht. Maar als hij een goeie dag heeft is hij echt een heerlijke voetballer

13 december 2017 om 16:24

Klopt is vooral dit jaar wisselvalig soms waardeloos en dan andere wedstrijd geweldig.

13 december 2017 om 17:56

Dit seizoen twee maal met het hoofd zien scoren. Daardoor ging ik er eigenlijk gemakshalve vanuit dat dat een kracht was van hem.foutje dan!

Hij was niet eens de man van de wedstrijd. Dat was Hazard

13 december 2017 om 16:24

Wel aardig dat hazard hem aan willian gaf die MOTM award wat vwrdient was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren