Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United vraagt laag bedrag voor Jesse Lingard

Laatste update:
/
Matthias Ginter wordt door Internazionale als een welkome versterking gezien. Het contract van de verdediger bij Borussia Dortmund loopt in de zomer van 2022 af, waardoor hij in januari met i Nerazzurri om de tafel mag zitten. (Calciomercato)
/
Het contract van Dries Mertens bij Napoli wordt automatisch verlengd bij het spelen van een bepaald aantal wedstrijden. Het is nog maar de vraag of de aanvaller het aantal gaat halen, want hij is net hersteld van een schouderblessure. (Calciomercato)
/
Manchester United is bereid om Jesse Lingard in de winter voor een relatief laag bedrag te verkopen. Als de middenvelder zijn aflopende contract niet verlengt, mag hij weg voor 15 miljoen pond, omgerekend 17,7 miljoen euro (The Sun)
/
Brighton & Hove Albion heeft interesse om Mohamed Bayo in te lijven. De spits van Clermont Foot, die een geschatte transferwaarde van 11,7 miljoen euro heeft, staat al langer op de radar van the Seagulls. (The Sun)
/
Everton is geïnteresseerd in Real Betis-smaakmaker Nabil Fekir. De spelmaker stond voor zijn vertrek naar Spanje in de belangstelling van Liverpool en krijgt nu alsnog de mogelijkheid om naar Engeland te verhuizen. (Estadio Deportivo)
/
Antonio Rüdiger weegt zijn opties af voor hij een beslissing neemt over zijn toekomst. De verdediger van Chelsea staat in de belangstelling van Europese topclubs, maar sluit ook een langer verblijf op Stamford Bridge niet uit. (Sky Sports)
Zie jij Jesse Lingard in januari een transfer maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De 1e aankoop van Newcastle?

12 oktober 2021 om 19:48

2e aankoop, 1e aankoop is natuurlijk de beste middenvelder v Beek

12 oktober 2021 om 20:16

Sven van Beek? In ieder geval een garantie op doelpunten!

Ik zou als ik Newcastle was een poging voor hem wagen. Als je hem aan het voetballen krijgt dan is hij zeker een toegevoegde waarde.

En een heel leuk talentje he hahahah !!!11!!

12 oktober 2021 om 18:48

hahahah !!!11!!

Lul maar wat je wilt, vaak verguisd, maar dit jaar bij Westham mooie dingen laten zien. Ook laatst die beslissende wereldgoal bij United. Past wel bij een Everton of misschien Leicester oid

Wanbeleid bij United. De ene na de andere topaankoop maar een uitzondelijk talent ala Lingard laten gaan voor 15 miljoen pond. Manmanman...

12 oktober 2021 om 19:09

Tsja je kunt toch niet ontkennen dat Lingard bij United nooit bij de vaste eerste 11 gaat horen? Zoals ik begrijp is de intentie er wel om hem in zijn huidige rol erbij te houden, maar weigert hij dit zelf en mag hij daarom verkocht worden. Voor beide partijen is hier wat voor te zeggen.

Voor dit bedrag zou ik als Newcastle wel een poging wagen, die hebben echt héél snel versterking nodig en dan is dit een kleine investering vergeleken met de velen die er nog zullen komen. Newcastle moet natuurlijk wel aan de home grown blijven voldoen.

12 oktober 2021 om 19:12

Een uitzonderlijk talent? Lingard is 28 en heeft voor negentig procent van zijn carriere geen bal goed geraakt. Het enige wat hier dom aan is is dat ze hem niet in de zomer hebben gesleten toen hij na een halfjaartje west ham vanwege zijn nationaliteit en wat goeie vorm ineens 30 miljoen euro waard was. Maar nee, toen wilde Solskjaer hem ineens in de ploeg.

Maar United bekritiseren op dat ze Lingard überhaupt laten gaan.. dat had vijf jaar geleden wel gemogen hoor.

12 oktober 2021 om 19:19

Kom op, trap hier nou niet in.

12 oktober 2021 om 19:28

Dit was een troll? Damn, ben ik ingestonken dan

12 oktober 2021 om 19:56

Mooi om te zien dat er nog altijd mensen zijn die de running gag over Jesse Lingard nog niet kennen!

12 oktober 2021 om 20:36

Wat is de running gag precies dan hier? Dat je hem ophemelt zonder het te menen?

12 oktober 2021 om 21:07

Ja, joke is dat iedereen hem nog steeds een upcoming prodigy noemt terwijl die inmiddels al 28 is en amper basis heeft gestaan. ON: Hij deed het oprecht goed bij West Ham dus wellicht is dat een optie voor hem, leek zich daar goed te voelen.

Matthias Ginter speelt alweer 4 seizoenen voor Mönchengladbach Voetbalzone!!

13 oktober 2021 om 13:27

Nee dat is de Matthias Ginter die bij SC Freiburg speelde. Die bedoel jij toch? :-)

Hahaha laag bedrag! Laat me niet lachen. 18 miljoen euro voor Lingard met een contract van 6 maanden. 18 miljoen euro voor Lingard terwijl je hem gratis kan benaderen. Wat een giller.

12 oktober 2021 om 19:41

Niet in Engeland. Het zou waarschijnlijk een binnenlandse transfer zijn (denk niet dat men in het buitenland snel een 28-jarig eeuwig talent wil binnenhalen, gezien de reputatie van Engelse spelers in het buitenland) en binnen Engeland kun je niet voorcontracten aanbieden in Januari.

18 miljoen voor een gigantisch talent als Lingard is echt helemaal niets. United maakt echt een grote fout. Toekomstig Ballon d'or winnaar mocht 'ie ook maar een deel van zijn enorme potentie waarmaken. Ik denk dat de overige clubs uit de top 6 allen gaan hengelen naar zijn diensten.

12 oktober 2021 om 22:59

Neem gerust nog een biertje..lll

13 oktober 2021 om 01:09

Oh man. Na al die tijd nog niet bekend met de running gag omtrent Lingard?

Zou hem wel bij spurs willen hebben. Op 10 ipv alli

Was bij Westham geweldig, misschien iets geks maar kan Ajax niet iets met zo'n speler?
Hebben natuurlijk al veel aanvallers maar een Lingard is altijd welkom toch?

14 oktober 2021 om 04:29

Niet met kudus berguis en klaassen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren