Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

'Man United opent gesprekken met Real over ontevreden stopper'

Donderdag, 18 juni 2015 om 22:13Matthijs van Laar

/

Het versterken van de defensie is het speerpunt van Louis van Gaal voor komende zomer, en Manchester United is er dan ook vroeg bij. Marca meldt dat de Engelse grootmacht contact heeft gezocht met Real Madrid om te praten over een transfer van Raphaël Varane. De stopper is zijn reserverol in het Santiago Bernabéu zat en eist duidelijkheid.

Concreet komt het erop neer dat de Frans international garantie op speeltijd wil. Krijgt hij die niet, dan ligt een vertrek voor de hand. Hoe de nieuwe coach Rafael Benítez wil gaan spelen met los Blancos is nog niet duidelijk, maar het is zeer de vraag of hij het succesvolle duo Sergio Ramos/Pepe uit elkaar zal trekken. Laatstgenoemde is met zijn 32 jaar weliswaar al op leeftijd, maar presteert nog altijd naar behoren.

Dat is dus mogelijk goed nieuws voor Van Gaal, die vorig jaar bij binnenkomst in Manchester vooral investeerde in zijn voorhoede. De club haalde met Ángel Di María de duurste aankoop uit de clubhistorie binnen, terwijl Radamel Falcao werd gehuurd van AS Monaco. Gedurende het seizoen bleek echter dat de achterste linie verre van waterdicht is. De 22-jarige Varane moet maar verandering in gaan brengen.

De dertienvoudig international van Frankrijk kwam in de zomer van 2011 over van RC Lens en speelde sindsdien 117 wedstrijden voor Real Madrid. Zijn contract in de hoofdstad van Spanje loopt nog vijf jaar door. Volgens de berichten moet hij zo'n dertig miljoen euro opbrengen.


Poll

Past Raphaël Varane bij Manchester United?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door gooner4)

Onbetwiste topverdediger, ijzeren tackles en slidings. De vraag of hij past bij United is een overbodige poll.

18 juni 2015 om 22:20

En ook gewoon super snel!

19 juni 2015 om 00:29

Hy zou het wel gewoon kunnen

Als Real hem verkoopt dan mag de bestuur een per een ontslagen worden !! een van de grootste talenten op vlak van verdedigen die daar rondloopt.

18 juni 2015 om 22:39

Gewoon verhuren en desnoods in de voorwaarde zetten dat hij niet mag spelen op huurbasis tegen real, wanneer pepe weer wat ouder is haal je hem terug en heeftie wat ervaring

18 juni 2015 om 23:07

Varane plus ramos gaan niet weg dit real laat hun natuurlijk niet gaan varane zal aankomend seizoen de plek overnemen van pepe

19 juni 2015 om 02:49

Daar zal ik dan persoonlijk voor zorgen. Kom nou, als ze hem weg doen, dan zijn ze echt Gek! Maar het zal niet. Pepe, Ramos en Varane, zijn gewoon allen ready voor het nieuwe seizoen.

Marca weer met onzin. Wat moet United met Varane? Topverdediger maar nog erg jong en United heeft een leider achterin nodig. Een verdediger die ouder is en meer ervaring heeft, iemand als Otamendi. En als Woodward het flikt om hem naar Real Madrid te laten gaan, dan kan hij zelf net zo goed opstappen.

18 juni 2015 om 22:21

The Glazers mogen van mij opstappen, Eddie is een baas.

18 juni 2015 om 22:26

En de taalbarrière dan? Ik denk niet dat Ottamendi meteen iedereen kan aansturen als zijn Engels matig is. Een leider achterin vinden voor United is moeilijker dan het lijkt.

18 juni 2015 om 22:30

Taalbarriere? Ik denk het niet echt, aangezien de meeste spelers toch Spaans spreken.

18 juni 2015 om 22:43

Louis van Gaal hanteert altijd de regel dat je de taal moet spreken van het land waar je speelt. Bij Bayern moest iedereen Duits praten, bij Barcelona Spaans, bij AZ en Ajax Nederlands en bij ManU dus Engels. Dus Otamendi moet niet in het Spaans het team aansturen.

18 juni 2015 om 22:47

Nee maar tot hij Engels leert, mag hij gewoon Spaans spreken op het veld hoor? Lol, of denk je dat Rojo en Di Maria helemaal niks zeggen op het veld omdat ze geen Engels kunnen?

19 juni 2015 om 01:10

Zoveel praten ze geloof ik niet op het veld, alleen een paar standaard woorden die iedereen makkelijk kan leren. En verder veel wijzen, en met lichaamstaal en positie kiezen je teamgenoten aansturen.

19 juni 2015 om 08:46

Het was sarcasme.....

18 juni 2015 om 22:29

United moet bidden dat ze varane kunnen krijgen

18 juni 2015 om 22:33

Wat moet Utd met Varane? Are you kidding? Utd heeft zeker ervaring achterin nodig en Otamendi is daar een goede kandidaat voor (denk dat de kans groot is dat hij ook daadwerkelijk komt), maar als je ook maar een kleine kans maakt om dit fantastische talent te contacteren, kan je die kans niet laten liggen. Al denk ik niet dat er ook maar een mogelijkheid bestaat om hem te kopen.

18 juni 2015 om 22:54

Wat moet United met Varane?
Wat dacht je van de PL winnen? Want dat zul je, met deze ruwe diamant. Misschien nog niet het 1e jaar, maar lang duurt het niet. Mits hij goed omringd wordt, uiteraard.

18 juni 2015 om 23:01

Zucht. Ik schrijf er toch ook bij waarom United hem dus niet nodig heeft en alsnog alleen mijn eerste zin erbij halen. Alsof Varane de versterking is die United nodig heeft om de league te winnen, nogmaals: topverdediger, maar op dit moment heeft United een echte leider achterin broodnodig. Dat is Varane nog niet en je hebt met Rojo en Smalling nog 2 aardig jonge verdedigers, er moet alleen 1 leider naast hun komen.

18 juni 2015 om 23:12

Tja, dan is je voorbeeld wat ongelukkig gekozen, Otamendi is nu ook geen ervaren rot op het hoogste niveau. Dan noem je beter Pepe ofzo.

Met Varane zit je 10-12 jaar goed, ik zou niemand ter wereld liever willen dan hem.

18 juni 2015 om 23:16

@belgunner,

Enerzijds deel ik je mening. Maar er moet niet vergeten worden dat van Gaal volgend jaar de titel Moet winnen. Moet in de zin van de uitspraak die gedaan is en de verwachting van de fans en het bestuur.

18 juni 2015 om 23:20

Nou ja hij heeft het al goed gedaan bij Porto en daar ook de Europa League gewonnen. Nu heeft hij een geweldig seizoen achter de rug bij Valencia en ook op de Copa America doet hij het goed. Misschien niet zo ervaren als Pepe, maar toch nog wel wat ervaring en ik zie in hem ook leiderschap.

Ja ik snap wel als Arsenalfan dat je dat zegt want jullie hebben Koscielny als de leider en anders nog Mertesacker al is hij wel een zwakke verdediger. Arsenal kan dus wel een jongere talent als Varane gebruiken naast Kos maar bij United zijn er amper leiders op het veld. Carrick is vaak geblesseerd en van Rooney kan je ook niet altijd verwachten dat hij de team op sleeptouw neemt.

18 juni 2015 om 23:23

Mja de druk is wel enorm bij Utd, de grootste club van Engeland. Het is elk jaar een beetje van moeten, maar als hij volgend jaar ferme vooruitgang boekt en toch de titel misloopt wordt hij heus niet ontslagen.

Ik geloof dat hij zelf zei dat hij hem in 3 jaar wou winnen, al kan ik me vergissen. Dan heeft hij nu dus nog 2 naar, perfect om Varane (en andere jongeren) te integreren.

18 juni 2015 om 23:28

Tja, daar hen je wel gelijk in, Arsenal heeft meer ervaring achterin. Maar de nieuwe verdedigende middenvelder van Utd kan de defensie ook wel sturen, als het een leider is.(ik reken erop dat ze iemand kopen)

En verder denk ik ook dar de Gea vertrekt en ze Lloris zullen halen. Die kan de verdedigers ook wel sturen.

18 juni 2015 om 23:31

Wat moet United met Varane???? Varane speelt iedereen uit de basis haha! Varane heeft alles wat een topverdediger nodig heeft! Maar als Real die weg doet neem ik ze niet meer serieus.

Top verdediger voor united!

Ik hoop dat Manchester United alles doet om deze verdediger binnen te halen. In combinatie met Otamendi lijkt het mij een heel sterk duo achterin.

30 miljoen? Plak daar nog 10 miljoen bij en verdubbel het. Real gaat deze jongen echt niet zo laten gaan. Hij neemt volgend seizoen gewoon de plek van Pepe in naast Ramos.

18 juni 2015 om 22:31

Real is een ras echte (ver)koop club. Zou mij dan ook niets verbazen als ze Varane laten gaan voor +-35M en met dit bedrag weer een nieuwe CV kunnen kopen.

18 juni 2015 om 22:54

Nee, zelfs een blinde kan zien dat hij in de toekomst een van de beste verdedigers kan worden. Real hoeft niet een nieuwe verdediger.

19 juni 2015 om 01:10

80 mil. Voor Varane? ... Yeah sure!

19 juni 2015 om 02:21

Tja juventus vraagt 90 mil voor pogba en liverpool 70 mil voor sterling.

19 juni 2015 om 03:41

Voor verdedigers worden dit soort bedragen niet neergeteld. (Nog niet).
Pogba is al een zeer belangrijke speler en is basis kracht bij een top club.
De hype rond sterling snap ik ook niet, enige waardoor zijn bedrag zo hoog is omdat het een engelse speler is die momenteel door de regels heel gewild en dus extra duur zijn.

18 juni 2015 om 22:24

Die 30 miljoen betaalt zich zeker wel uit op het veld, als Varane zijn vorm weet vast te houden is hij over 2 jaar het dubbele waard dus 30 is relatief gezien weinig.

18 juni 2015 om 22:42

60 voor een verdediger is wel zeer veel zelfs voor spelers als thaigo silva, ramos, kompany, hummels, boateng... worden geen zo'n bedragen neergeteld

18 juni 2015 om 23:49

50 miljoen voor david luiz als ik me niet vergis. Maar die is ook van uitzonderlijke klasse.

19 juni 2015 om 01:11

Daar gaan we weer, leuk dat je sarcastisch doet maar dat bedrag heeft d.luiz niet bepaalt.

Otamendi stond toch ook in de belangstelling van beide clubs? Otamendi naar Real en Varane naar Manchester. Iedereen blij. Varane speelt Smalling er wel uit maar Ramos/pepe nu nog niet, maar hij wil wel nu spelen. En Otamendi zal dan gehaald worden voor de toekomst en het eerste jaar (of twee) ff moeten wachten en dan Pepe opvolgen die wordt oud. Hij mag dan gaan afbouwen en dan mag Otamendi het overnemen.

18 juni 2015 om 22:32

Die rol die je Otamendi toeschrijft is juist voor Varane weggelegd. Helemaal naast Ramos vind ik hem echt een fantastische verdediger. Varane met zijn rust en Ramos met zijn felheid en leiderschapskwaliteiten vullen elkaar perfect aan. Als Varane slim is, en dat is hij volgens mij wel, blijft hij gewoon bij Real Madrid. Hij maakt nu gewoon redelijk wat minuten en iedereen bij Real Madrid ziet in hem de opvolger van Pepe.

Als Real hem zou laten gaan zijn ze echt gek geworden daar. Ik zou als Benitez zijnde ook gewoon rouleren. Normaal met Pepe en Ramos, maar er zijn genoeg wedstrijden in het jaar dat je Varane kan laten spelen, want veel doet hij niet onder voor die 2.

18 juni 2015 om 22:33

30 miljoen voor Varane geloof je het zelf?
Een Di Maria kost al 85 miljoen en Higuain heeft 40 miljoen gekost.
Dat zijn subtop spelers voor Real.
Ik denk niet dat Real een jonge wereld klasse verdediger laat gaan voor 30 miljoen dat is wisselgeld voor Real.

19 juni 2015 om 14:06

Di Maria subtop speler? Hahah komop zeg. Was de beste van heel Real en zowat de beste ter wereld.

18 juni 2015 om 22:36

Ja eigenlijk wel. Varane is een supertalent maar hij is nog ver verwijderd van het niveau Ramos of Pepe. Denk wel dat hij de potentie heeft om een hoger niveau te halen dan die 2 op hun best, maar op dit moment zit er nog een dikke kloof.

Zou het overigens wel dom vinden als Chelsea zich niet zou gaan mengen, met Zouma en Varane heb je dan gewoon de 2 grootste verdedigende talenten onder de hoede van 1 van de beste verdedigers. Terry stopt sowieso in 2 jaar, zou mooi zijn als Zouma hem dan opvolgt om dan vervolgens samen met Varane duo te vormen. Maarja als hij speeltijd wil, zie ik hem niet naar ons komen, met Cahill, Terry en Zouma is de kans op speelminuten wel heel klein.

18 juni 2015 om 22:50

Nou nou, ver verwijderd? In verdedigend opzicht is Ramos heus niet zo veel beter. Ramos is gewoon een leider, clubicoon en aanvallend belangrijk op stilstaande fases.

Varane zou Cahill wel naar de bank verwijzen, daar kan je gif op innemen. Varane is krachtig, intelligent, snel, kopbalsterk, voetballend redelijk en wendbaar. Het prototype van de moderne verdediger. Wordt sowieso de beste verdediger binnen enkele jaren.
Al is Zouma misschien ook wel beter dan Cahill.

En uiteraard zal Chelsea zich mengen. Mou kent hem, hij kreeg kansen van Mou bij Real en weet dat hij er opnieuw zou krijgen en zelfs al willen ze hem niet, mengen ze zich om de prijs op te drijven.

19 juni 2015 om 14:07

Ver verwijderd ook niet en als hij een seizoen was meer speelt wordt hij ook beter. Ik zou hem gewoon never nooit verkopen.

Koste wat het kost binnen halen!

19 juni 2015 om 00:18

Inderdaad, zou echt super zijn voor louis

Talent met veel potentie, maar hij heeft wel is een grote fout gemaakt. Op het WK met die kopbal van Hummels.

18 juni 2015 om 22:43

Shit hij heeft ooit een fout gemaakt niet kopen, want die zal gegarandeerd mislukken! -.-'

Varane wilt gewoon blijven hoor. United mag lekker dromen dat Varane komt..

30 miljoen is een schijntje voor zo een geweldige verdediger als hij die ook nog een goede groeipotentie heeft. Hij heeft uitmuntende tackles en slidings, is verdedigemd gewoon heel sterk maar hij is ook redelijk snel. Een moderne complete centrumverdediger.

Ik kan me niet voorstellen dat Real Madrid Varane laat gaan. Iedereen ziet in hem de opvolger van Pepe en er bestaat geen twijfel over dat Varane een toekomstige basisspeler wordt. Bovendien maakt hij al behoorlijk wat minuten en wordt Pepe ook steeds ouder. Het zal echt niet lang meer duren voordat Varane en Ramos het centrale duo zullen vormen bij Real Madrid. Tenzij Perez natuurlijk David Luiz koopt voor 80 miljoen, wat me op een of andere manier ook niet zou verbazen.

Wat een onzin bericht Varane gaat never nooit weg uit Madrid hij staat ook gewoon in de basis volgend seizoen

Mocht Varane beschikbaar zijn dan hoop ik echt dat Arsenal hem haalt. Superduo met Koscielny bij Arsenal en voor Frankrijk. Waarschijnlijk kan hij meer verdienen bij Manchester, maar er spelen meer Fransen bij Arsenal.

Niet echt realistisch om hem te benaderen. Speelt al bij een van 's werelds beste clubs en is jong en getalenteerd. Daarnaast zal hij aankomend seizoen bijna zeker de vervanger worden van Pepe in het hart van de verdediging.

Ramos/pepe het succesvolle duo. ...2 echt grote prijzen in de laatste 6 jaar. Ergens zit er iets niet goed bij real maar alle spelers worden succesvol en van wereldklasse genoemd

18 juni 2015 om 23:10

Ramos heeft alles gewonnen Champions League,landstitel,Copa del rey,wk voor teams en Super cup.
Heeft met Spanje de wk en ek gewonnen en was 1 van de belangrijkste spelers dus wat is jou punt?
Hij haalt elke jaar de fifa award van beste verdedigers ter wereld.
Die mensen hebben meer verstand dan jij.
In 10 jaar tijd is Ramos 3 keer kampioen geworden.
Niet veel niet weinig.
Dus ja succesvolle verdediger

Varane zou echt geweldig passen bij United. Echt een geweldenaar al zie ik niet in waarom Real hem zou laten gaan.

Vooral aanvallend? Dacht toch eerder verdedigend met spelers als Rojo, Shaw en Blind.

Ik hoop dat Varane in Madrid blijft. Hij is toch wel de toekomst voor Real. Maar die gozer moet eigenlijk wel zoveel mogelijk spelen, zodat hij zich het beste ontwikkelen kan. Ik hoop dat United hem ook wel zou willen huren, maar ik denk dat ze alleen willen praten over een verkoop.

Wat een aanwinst zou dit zijn zeg!
Een werkelijke beest met enorm veel potentie & groei mogelijkheden. Hoop echt dat hij naar United verkast.
Man nummer 2 voor achterin die ze moeten aantrekken is Laporte. Jah, beiden jong, nodige ervaring nodig, maar wel 2 jonge heren die al hun mannetje staan, die hun taken goed uit kunnen voeren. De één rechts benig, de ander links. Beiden potentie om wereldtop te worden, zou het wel weten als ik de mogelijkheid had!

Dit zou een wereldaankoop zijn voor Manchester United, maar ik geloof niet dat Real Madrid hem gaat verkopen. Dan zijn ze echt helemaal gek geworden.

Volgens mij is elke verdediger nu wel in verband gebracht met Man Utd, o.a. Sergio Ramos, Varane, Otamendi en nu Varane. Zul je zien dat ze komen aankakken met een Vlaar.

30 miljoen pist Real overheen voor het grootste verdedigende talent ter wereld. Ik snap ook niet zo goed waarom die geruchten tot stand komen waarom hij ontevreden zou zijn, hij heeft een half jaartje geleden nog zijn contract verlengd tot 2020 en hij heeft afgelopen seizoen meer gespeeld dan Pepe en Ramos. Zijn tijd komt echt nog wel bij Real.

Mocht United Varane kunnen tekenen dan zou dat een van dé stunts zijn deze transferperiode. Top verdediger die makkelijk bij elke topploeg erin kan sluipen. Erg jong, maar al zo volwassen en kalm op het veld. Zodra United te horen krijgt dat hij te koop is, zou ik erop springen. Maakt niet uit hoeveel hij kost, dit is gewoon een verdediger die nog 10 jaar mee kan. Veel meer dan de standaard no-nonsense verdediger. Varane kan ook heerlijk voetballen, heeft snelheid en inzicht, en kan ook nog eens behoorlijk koppen. Man, wat een aankoop zou dit zijn.

Alsjeblieft laat varane niet gaan!! Pepe op de bank, varane naast ramos. Als ze varane laten lopen zou dat zo zonde zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

368 fans
Verdediger, 30 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Manchester United 8 1 0 0
2022/2023 Manchester United 24 0 1 0
2021/2022 Manchester United 22 1 0 0
2020/2021 Real Madrid 31 2 2 0
2019/2020 Real Madrid 32 2 2 0
Laatste voetbalnieuws

Grootverdiener United neemt besluit over toekomst na reserverol onder Ten Hag

Raphaël Varane wil ondanks zijn gebrek aan speeltijd deze winter gewoon bij Manchester United blijven. Dat meldt Manchester Evening News. De dertigjarige mandekker is dit seizoen flink gedaald in de pikorde...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren