Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United-fans schrikken van trainingsbeelden: ‘13-jarigen doen dit beter’

Laatste update:

Manchester United is druk bezig met de voorbereiding op het cruciale Champions League-affiche tegen Bayern München. Alleen bij een overwinning maakt de ploeg van Erik ten Hag nog kans op overwintering in het miljardenbal en zelfs dan is het afhankelijk van de uitslag bij de andere groepswedstrijd, tussen Kopenhagen en Galatasaray. Op X deelt journalist Andy Mitten enkele trainingsbeelden van de selectie.

Op de beelden is te zien hoe de spelers van Manchester United zich bezighouden met een rondo. Onder druk van twee verdedigers moet de rondo de bal in de ploeg proberen te houden.

Dat lukt niet altijd even goed. Een eerste bal vliegt over iedereen heen, waarna enkele andere ballen ook niet aankomen bij een ploeggenoot.

Op X levert het verbaasde reacties op van United-fans. Zij kijken de beelden met lede ogen aan. "Ze kunnen niet eens vier passes achter elkaar geven", foetert een gebruiker.

"Dit is een schokkend filmpje", plaatst een ander. "Dertienjarigen spelen een betere rondo en dan overdrijf ik echt niet." Er zijn meer fans die hun vraagtekens bij de video plaatsen. "Bereiden ze zich voor op een musical of zo?"

"Nu begrijp ik onze prestaties", doelt een gebruiker onder meer op de vierde plek in de groepsfase in de Champions League. "Hoe gaan wij ooit wedstrijden controleren als we geen vier passes aaneen kunnen rijgen?", vraagt iemand zich af.

"In dat filmpje staan spelers die samen waarschijnlijk een weeksalaris van 5 miljoen pond verdienen en het ziet er slechter uit dan bij mijn amateurteam", haalt een ander uit.

Mocht het Ten Hag lukken om het duel met Bayern winnend te besluiten, moet hij hopen dat het andere groepsduel in een gelijkspel eindigt. Bij een ander resultaat is overwintering in de Europa League namelijk het hoogst haalbare voor de voormalig trainer van Ajax.

Stand Groep A Champions League:
1. Bayern München 5-13 (+5)
2. Kopenhagen 5-5 (-1)
3. Galatasaray 5-5 (-2)
4. Manchester United 5-4 (-2)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een journalist kiest een clip van 26 seconde bij een training van uur. VZ plakt er nog een paar reacties van X bij en je hebt weer een journalistiek parelstukje. Je zou bijna denken dat negatieve stukjes over United goed verkopen..

11 december 2023 om 20:19

Nou ja maakt me persoonlijk weinig uit. Als het zo slecht sloopt, al is het voor 26 seconden dan is dat gewoon slecht voor spelers die zoveel verdienen. Dit ziet er wel heel kneuzig uit hoor. Een paar van die passes krijg je de wind van voren voor van je coach op amateurniveau.

11 december 2023 om 20:35

Zeker, die 26 sec is dramatisch slecht. Maar je kunt dit bij vrijwel iedere club ophalen. In 26sec kun je Stoke eruit laten zien als prime Barca en City eruit laten zien als FC bal op het dak als je maar selectief genoeg bent.

11 december 2023 om 22:01

Alsof het bij andere ploegen nooit een paar rondjes rondo verklooid worden. Nu wordt er weer een beeld geschetst alsof Man Utd een amateurploeg is, terwijl ze gewoon 6e staan in de PL.

Is het echt zo dat ze afhankelijk zijn om te overwinteren @redactie of bedoelde de auteur overwinteren in de CL?

dit is dus de reden waarom trainingen besloten worden. We vragen het over ons zelf af.. misschien was de rest van de training oogstrelend en hadden ze net hier voor een 12 minuten test... er is geen enkele context meer hierdoor

Wat opvalt is dat de bal maar 1 keer geraakt mag worden. Nu zijn het professionals, dat klopt, maar volgens mij kon maar één team dat heel goed in het verleden.

12 december 2023 om 09:44

Zijn heel veel team die dat kunnen, zeker op een training.

Ik verwacht ook niks anders van United. Ze hebben een matige ploeg door de transfers van Ten Hag. Die besloot even leuk om Antony en Onana te halen. Wat naar mijn mening gewoon 2 miskopen zijn. Onana die constant blundert en Antony die niet eens een paal voorbij komt.

Ik vrees het ergste voor Manchester United aanstaande zondag in Liverpool

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren