Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United spreekt met twee managers over opvolging Erik ten Hag

Laatste update:

Manchester United lijkt voor te sorteren op het vertrek van Erik ten Hag. De manager legde zaterdag met zijn ploeg weliswaar ten koste van Manchester City beslag op de FA Cup, maar dat betekent niet dat hij zeker bij the Red Devils blijft. Zondag onthult The Telegraph dat de club al met Thomas Frank en Mauricio Pochettino gesproken heeft over de opvolging van Ten Hag.

Ten Hag staat sinds juli 2022 onder contract bij Manchester United. In zijn eerste seizoen wist de manager nog de EFL Cup te winnen en derde te eindigen in de Premier League, maar dit seizoen is de druk op Ten Hag toegenomen wegens aanhoudende slechte resultaten.

In de landelijke competitie is Manchester United op de achtste plaats geëindigd, de laagste eindrangschikking sinds 1990. In Europees verband was het seizoen al voor de winter klaar, daar het elftal in de Champions League-poule achter Bayern München, FC Kopenhagen en Galatasaray eindigde. Een prolongatie van de EFL Cup zat er na een 0-3 thuisnederlaag tegen Newcastle United in november ook niet meer in.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Zaterdag wist Ten Hag wel enigszins te verrassen door ten koste van stadgenoot Manchester City de FA Cup te veroveren. Met het binnenhalen van de beker veroverde Manchester United ook direct een toegangsbewijs voor de groepsfase van de Europa League.

Nu is de leiding van Man United druk bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. Ten Hag, die zondag op vakantie is gegaan, wil graag duidelijkheid en heeft aan de club gevraagd om in de komende dagen zijn aanblijven of ontslag te bevestigen.

Manchester United heeft in de afgelopen dagen in ieder geval al wel gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemers van Frank en Pochettino. Ook sprak de club al met Thomas Tuchel, maar hij wordt op dit moment niet als meest geschikte optie gezien.

Eerder werd er ook al met Kieran McKenna gesproken. McKenna leidde Ipswich Town naar de Premier League en hij staat ook in de belangstelling van Chelsea.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je EtH eruit wil gooien, zou je toch op ze minst met een veel betere coach moeten komen dan Thomas Frank of Pochetinno. Vooral de laatste heeft niks gepresteerd de afgelopen jaren met alle respect voor zijn staat van dienst. Als
Manu nu al voorsorteerd op het vertrek van EtH. Gaat ook INEOS de fout in want dan is de stabiliteit nog verder te zoeken.

26 mei 2024 om 19:41

Hoezo gaat Ineos de fout in als ze ETH ontslaan? Hun project start deze zomer en kun je pas een beetje beoordelen aan het eind van volgend seizoen.

26 mei 2024 om 19:46

EtH ontslaan is niet de fout, maar Frank of Pochetinno als vervanging zou wel erg triest zijn.

26 mei 2024 om 19:49

Project Manu is al jaren aan de gang. Als je vooruit wil komen moet je eerst stabiel zijn, en dat beste vriend is deze club niet. Als je het technisch hart laat staan kan je voort borduren op de juiste elementen er aan toe te passen. En geloof me geen enkele coach zou verder komen dan wat EtH heeft gepresteerd met een matig elftal. Teveel blessures gehad dit jaar waarop EtH moest puzzelen, 2 weken geleden had ie helemaal geen verdedigers tot zijn beschikking. Dus al met al INEOS had allang aan de bel kunnen trekken en EtH eruit gooien en zelfs dat hebben ze samen met hem overlegd dat ze volgend seizoen met hem zouden verder gaan.

26 mei 2024 om 21:44

Hij heeft voor ik weet niet hoeveel mogen investeren. Niemand is beter geworden eerder slechter .

26 mei 2024 om 19:47

Het is gewoon logisch om met de nieuwe technische directie een nieuwe manager te nemen. Wat heeft ten Hag gepresteerd om te blijven zitten. Je kan daarnaast wel schamper over Poch doen maar die heeft in 1 jaar een veel onsamenhangende de onvolwassene selectie op een hogere plaats gekregen. Is gewoon een vakman en heeft een groter cv dan ten Hag. Frank is helemaal geen slechte optie, alsof alle spelers even worden verkocht. Dan moet je gewoon iemand nemen die past bij t materiaal en vanuit daar bouwen. Dat zou iig van beleid getuigen iets wat al meer dan 10 jaar ver te zoeken is. Ten Hag past helemaal niet in dit plaatje.

26 mei 2024 om 19:55

Vergis je je in. Ten Hag heeft wel jeugd toegepast en dat werkt als een malle. Al met al weet ik zeker met een fitte selectie hij alleen een goede spits nodig heeft. 5/6 spelers weg doen en een paar goede verdedigers halen dan zit je volgend seizoen geramd met dit elftal. Want ze hebben echt potentie om in de top 5 te eindigen. En vanuit daar door borduren naar seizoen 25/26. Dit los je namelijk niet op in een jaar of 2/3

26 mei 2024 om 21:45

De jeugd idd zon fabeltje die ik laatste tijd wel meer langs zie komen. Garnacho was al lang een talent dat er aan zat te komen en is behoorlijk lang op 2e plan gezet voor Rashford terwijl die niet presteerde. Amad staat er pas sinds kort in omdat ie t langzamerhand echt niet meer man maken om Anthony op te stellen. Los dat hij daarvoor stelselmatig Garnacho op rechts zette mo Rashford er alsnog in te zetten. Mainoo wil jij blijkbaar ook op zijn conto schrijven, die is gewoon zo goed dat hij niet gepasseerd meer kon worden want ten Hag gaf eerst stelselmatig de voorkeur aan mc Tominay.

26 mei 2024 om 22:25

Daar heb je hem weer. Gisteren wel een keer gekeken? Alle 3 zijn gebracht door ten Hag ja. Maar door je blinde haat kun je niet meer duidelijk zien. Garnacho is vanaf zijn 18e rustig gebracht door ten Hag en speelt vrijwel alles dit seizoen. Mainoo idem dito. Maar die raakte tegen Real Madrid geblesseerd in preseason en is daarna door ten Hag in het team gezet. Amad was vorig seizoen bij Sunderland en dit seizoen ook een lange tijd geblesseerd en daarna langzaam gebracht. Dat Mainoo stelselmatig op de bank zat voor Mctominay is pure onzin. Maar dat zijn we van je gewend.

Dit is de meest logische stap. Het winnen van de fa cup als argument gebruiken om ten Hag te behouden zou voor United de grootste ramp van het seizoen 24/25 zijn.

26 mei 2024 om 19:21

Maar deze 2 namen zijn toch niet de oplossing? Dan kan je net zo goed Ten Hag laten zitten naar mijn mening...

26 mei 2024 om 19:30

Ja dat ben ik 100% met je eens

26 mei 2024 om 20:33

Al die blessures en het ontbreken van een sterke technische leiding zijn wel goede argumenten. Komend seizoen staat er een heel ander technisch geraamte en kan ETH laten zien wat hij kan. Weer een nieuwe trainer, ja man, dat gaat echt wat opleveren. En dan ook echt deze twee..

26 mei 2024 om 22:15

Mwa, Ten Hag kan voor het eerst met een enigszins normale samenstelling spelen en wint gelijk van één van de beste teams van Europa. Misschien toch een overweging om hem nog een jaartje de kans te geven. Zoveel blessures in één jaar ga je echt niet nog een keer krijgen.

tsja, ik zou niet weten (met de huidige selectie, en allemaal fit) wie het beter zou doen. De bekende namen..guardiola, klopp, ancelotti en misschien nog meer die ik vergeet.
maar verder... het materiaal is niet veel, tel daar bij het aantal blessures op bepaalde posities. succes aan de opvolger.
En komen er wel versterkingen, dan vraag ik het me af of het slim is om dan ten hag eruit te sturen en weer opnieuw te beginnen met "een project"

26 mei 2024 om 19:31

@OREELY, Hoe kan je zeggen dat die trainers het beter zouden doen dan ten Hag als iedereen fit is, als ten Hag zelf nauwelijks heeft gewerkt met een volledig fitte selectie?

Hoe kom je nou bij Poch uit. Kun je beter ETH houden. Heeft maar 3 punten meer behaald dan United terwijl hij imo beter materiaal tot zijn beschikking had. En Thomas Frank is ook geen geweldenaar, die is leuk voor de middenmoot.

26 mei 2024 om 19:32

Als je 8e eindigt met United moet je eigenlijk zelf opstappen. In de CL was het ook drama. Ik zou ETH ook ontslaan. Cijfers liegen namelijk niet.

26 mei 2024 om 19:37

Als je de ploeg na 2 jaar niet verder kan helpen qua spel en in 3 van de 4 competities dramatisch hebt gepresteerd dan moet je inderdaad verder kijken als United. Maar je moet wel een betere optie hebben of denken een betere optie te hebben voordat je iemand gaat ontslaan.

26 mei 2024 om 20:56

Het gaat niet om ontslaan, het gaat om Eth vervangen met Poch. Daar zit geen logica in.

Benieuwd wat united gaat proberen te halen natuurlijk moet je doorselecteren maar dan moet je toch spelers kwijt en volgensmij ligt het vooral nog aan het samenspel iets wat je niet creeerd met weer heleboel nieuwe spelers

Mauricio Pochettino en Thomas Frank haha. Tja als je Ten Hag daarvoor gaat ontslaan is het toch wel bizar. Dan moet je ook weer is helemaal opnieuw gaan beginnen. Terwijl je naar mijn mening beter stabiliteit kan hebben. Ten Hag had inderdaad een slecht Premier League jaar achter de rug. Maar goed hij speelde het hele seizoen zonder centrale verdedigers en een linksback. Dit zou toch weer typisch United zijn als ze dit doen.

En dan kom je bij die 2 prutsers uit haha kom op zeg.

26 mei 2024 om 20:10

Kun jij je niet beter bezig houden met de Bundesliga? Manman, Frank is een geweldige coach als je ziet wat voor voetbal hij heeft laten zien met Brentford.
Je onderschat hem echt vind ik.

27 mei 2024 om 10:17

Niet beter dan Ten Hag wijsneus. Die won bijna de CL met een ploeg uit de Eredivisie.

28 mei 2024 om 14:22

Jij betitelt ze als prutsers waarop ik reageerde. Praat me niet over wijsneus, bijdehandje…

Ik snap niet waarom de nieuwe leiding het zichzelf zo moeilijk maakt. Hou gewoon ten Hag. De meeste fans willen ten Hag, de spelers strijden nog voor hem en de ex-spelers willen ook dat ten Hag nog een jaar aanblijft. Er zijn ook geen topmanagers beschikbaar, kijk naar Bayern. Als je nu een andere willekeurige manager aanstelt die ook niet presteert dan komt alle druk op hen en krijg je fans en ex-spelers over je heen met 'zie je wel'. Als het komend seizoen niet werkt dan kun je alsnog een verandering maken, met waarschijnlijk betere managers beschikbaar. Het is ook hypocriet om eerst de fans om geduld te vragen, een heel verhaal over Arteta te houden als voorbeeld van geduld hebben, en dan na een paar maanden weer een manager op straat te zetten.

26 mei 2024 om 19:59

Oh die had ik niet zo begrepen. Als de fans ten Hag nog pruimen, dan moet je toch twee keer nadenken voordat je hem eruit gooit. Die zijn meestal niet mild voor een trainer als de resultaten tegenvallen. Dat de spelers nog keihard voor hem willen werken werd gisteren toch wel weer duidelijk. United knokte voor wat het waard was elke minuut.

Ze willen al langere tijd ten Hag eruit gooien. Een perfect moment zou zijn na een verloren FA Cup. Maar helaas voor deze kwakzalvers van een eigenaren, won United terecht en iedereen is euforisch. De supporters en fans willen sowieso door met ten Hag en met de euforie erboven op zouden diezelfde mensen erg tegen IENOS en de Glazers staan. Dan krijgen ze echt alles en iederen wat United ademt over zich heenZe wachten tot de euforie gedaald is. Er zullen hier en daar weer kleedkamer roddels komen dat de spelersgroep niet goed ligt met ten Hag, de trainingen zwaar zijn, hijnde spelers niet altijd kan motiveren ennal dat soort onzin verhalen. Zdat er een aantal fans een verkeerd beeld krijgen. Dus gaan ze wat anders tegen ten Hag aan kijken en dus minder euforisch en blij met hem zijn. Die aantal fans worden dan weer euforisch gemaakt door bepaalde tranfer geruchten. Zodat de eigenaren United makkelijker, ten Hag kunnen ontslaan en de fans blij worden gemaakt met een transfer.

Hoe wil je als club een plan maken met een trainer voor 3 a 5 jaar wetende dat je in het traject moeilijke tijden zal tegen komen en dan na een moeilijke seizoen de trainer al willen ontslaan. Kijkend naar de jaren ervoor met de trainers die ook geen succes hadden zou je toch moeten denken dat het niet aan de trainers ligt maar de club zelf en de mensen die het voor het zeggen hebben lijkt mij. Meneer furgusson had ook even de tijd nodig.

Ineos mag van mij ook weg als ze Erik ontslaan. Is gewoon Glazers maar dan in een jasje. Hoe kan die Ratcliffe beweren dat hij al jaren United kijkt om dan vervolgens weer een manager te ontslaan. Erik is de juiste man om dit United weer op rails te krijgen. Geef hem nog minstens 1 seizoen.

Eth ontslaan, oké, daar kun je redenen voor hebben, maar Pochettino ervoor in de plaats? Dat slaat echt nergens op.

Ik snap die verheerlijking van Pochettino niet, wat heeft die man ooit gepresteerd?

Lol. DOe het alsjeblieft. Met Pochettino ga je er nog meer op achteruit dan met Frank, lol.

Zou echt typisch United zijn zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren