Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Malaise PEC Zwolle zet zich ook zonder Van 't Schip voort

Laatste update:

PEC Zwolle heeft vrijdagavond wederom een nederlaag moeten incasseren. De Blauwvingers, die deze week afscheid namen van John van 't Schip, gingen met 2-0 onderuit bij VVV-Venlo. De ploeg van interim-trainer Gert-Peter de Gunst blijft zodoende met vijftien punten op de vijftiende plek in de Eredivisie steken, terwijl de Limburgers stijgen naar de achtste plek.

PEC Zwolle leek in een vroeg stadium al een tegentreffer te moeten incasseren, aangezien scheidsrechter Joey Kooij een overtreding constateerde en een penalty gaf. De VAR greep echter in, omdat Patrick Joosten zich in buitenspelpositie had bevonden. Na bijna een halfuur spelen kregen de bezoekers daadwerkelijk een flinke tegenvaller te verwerken. Diederik Boer tastte mis bij het uitkomen en vloerde de doorgebroken Joosten, waardoor de doelman met rood mocht vertrekken.

Mickey van der Hart moest het veld betreden om ervoor te zorgen dat VVV niet via de strafschopstip zou scoren, maar Tino Susic faalde niet vanaf elf meter: 1-0. Met tien man kon PEC Zwolle weinig uitrichten, terwijl VVV in de eerste helft ook niet meer tot grote kansen kwam. Na de onderbreking kon de uitploeg geen vuist maken en het was wachten op de genadeslag van VVV, die er uiteindelijk na 65 minuten kwam.

Nadat Peniel Mlapa en Joosten al enkele kansen verzuimden, was het laatstgenoemde speler die zijn ploeg een riantere voorsprong gunde door een vrije trap in het net te schieten, een poging die Van der Hart niet kon keren: 2-0. De ploeg van Maurice Steijn speelde daarna het duel professioneel uit. De Limburgse formatie creëerde nog voldoende mogelijkheden om de score uit te breiden, maar Van der Hart kreeg geen doelpunten meer om de oren.

Verwacht jij dat PEC Zwolle gaat degraderen dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begin t nu steeds meer te geloven.. Het gaat heel lastig worden erin te blijven dit jaar. Er zit werkelijk waar geen grijntje voetbal in. Daarnaast kan de scheidsrechter met ons mee naar de keuken kampioen divisie..

21 december 2018 om 22:02

De keepers zijn wel erg matig bij Pec he?

21 december 2018 om 22:25

Boer duidelijk, al een tijdje, over zijn top heen. Mickey vind ik lang niet de slechtste keeper van de ED. Prima wedstrijden gespeeld dit jaar. Maakt af en toe alleen toch wel een foutje, waar dan meteen een goal uit valt. Maar goed, vind hem zeker niet slecht (iig niet dit seizoen).

Pff Zwolle moet echt beter kunnen met dit materiaal. Plekje voor de playoffs is haalbaar nog steeds maar dan moet t snel beter

21 december 2018 om 22:03

Bedoel je dan de playoffs degradatie?

21 december 2018 om 22:09

Dat lijkt haalbaar omdat de degradatiezone via een hele brede middenmoot niet extreem ver verwijderd is van plek 7/8. Maar je moet ook kijken naar de ontwikkeling van de elftallen. PEC moet wel een bizar goede tweede seizoenshelft neerzetten (na een jaar waarin bijna niks gelukt is) om zoiets te presteren en dan moeten nog een handvol concurrenten te maken krijgen met een mindere vorm. Ik denk dat ze bij PEC toch vooral angstig naar onderen kijken (lees ook de woorden van Visser afgelopen week) dan naar de plekken boven. Een seizoen om te overleven lijkt dit voor PEC te gaan worden.

22 december 2018 om 01:24

Gezien het verschil tussen de twee seizoenshelften in het vorige seizoen heb ik wel enige hoop op een wederopstanding. Heb er nog wel vertrouwen in, met de supporters er vol achter gaan staan met eventueel Stam als trainer die wat duidelijkheid kan scheppen.

Tijd voor een flinke 'reset' bij PEC deze winterstop. Ben benieuwd in hoeverre dit nog omgedraaid kan worden. Maar die scheids.. Ook hij toe aan een lange winterstop. Of meteen maar degraderen naar de KKD.

21 december 2018 om 22:05

Tja dit is gewoon het niveau scheidsrechters waar we mee opscheept zitten er is niks beters.. Bax, kooij, mulder en vd kerkhoff is toch om te huilen 😓

Ook wel een passend einde van dit kalenderjaar voor PEC Zwolle. Al zat Mourinho vandaag op de bank bij Pec, als je keeper binnen een half uur een rode kaart pakt en strafschop veroorzaakt valt daar moeilijk tegen op te voetballen.

Voor PEC is dit overduidelijk een jaar van overleven geworden, in de Eredivisie blijven en zo snel mogelijk vergeten. En dan vanaf de zomer maar de selectie verversen om ervoor te zorgen dat ze weer aan de toekomstplannen kunnen werken.

VVV doet het buitengewoon goed, echt zeer indrukwekkend wat ze in Venlo laten zien. 9 punten weg van de laatste 3 plekken op dit moment. Nog niet helemaal veilig, maar ik geloof niet dat iemand zich in Venlo zorgen maakt. Als ze gewoon lekker door gaan mag niet uitgesloten worden dat de play-offs er misschien zelfs inzitten, wat gewoon een wereldprestatie zou zijn.

PEC had ook wel een penalty mogen krijgen hoor, als dit geen hands is? Wat is dan nog wel hands? Dit is gewoon een korfbal verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren