Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maaskant: 'Het is niet verstandig om hem aan de schandpaal te nagelen'

Laatste update:

NAC Breda gaat dit seizoen voor het kampioenschap in de Jupiler League, en daarbij horende promotie naar de Eredivisie, maar kende vrijdagavond een valse start. De ploeg van Robert Maaskant verloor met 1-4 van FC Volendam, dat optimaal profiteerde van een overtalsituatie op het veld. Divine Naah kreeg na een goede openingsfase van NAC al na een halfuur zijn tweede gele kaart.

/

Maaskant moest na afloop toegeven dat de kaarten die Naah had gekregen allebei terecht waren, maar nam de negentienjarige middenvelder in bescherming. “Het is een heel verfijnde voetballer”, zei de coach tegen FOX Sports. “Het is niet verstandig om hem aan de schandpaal te nagelen, dat is niet terecht. Het is jeugdigheid. Dat gebeurt jonge jongens en we zullen er met hem over spreken.”

Maaskant wil graag nog een spits aan zijn selectie toevoegen en heeft nog goede hoop op de komst van de Spanjaard Daniel Lucas Segovia. "Zijn komst is nog heel reeel", zei Maaskant tegen BN De Stem. "Maar we moeten er wel veel moeite voor doen. Geld is een factor daarin. Maar we zitten er vlakbij, zijn heel dichtbij. Maar ik zeg niet dat hij de verlosser is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu nog ff een nieuwsbericht op de kaartloze wedstrijd van de Kamps
Hoop voor NAC dat ze snel de schwung er in krijgen.

8 augustus 2015 om 00:02

1e halfuur was zeer aardig. Er wordt altijd geroepen dat routiniers je weer naar de eredivisie brengen. Als ik dan zon naah zijn team zie benadelen.. dan geloof ik dat wel ja.

8 augustus 2015 om 00:09

1 kans gehad, voor de rest op zijn Ajax rondtikken op je eigen helft

8 augustus 2015 om 03:46

Die Naah is toch ook geen routinier? Of heb ik dat verkeerd. Dacht dat hij gehuurd was van City.

8 augustus 2015 om 07:49

Dat zegt hij toch ook niet?

De eerste gele kaard had ook al donkerrood moeten zijn, schandalige overtreding. Dan staat die malloot van een De Kamps er nog naast en Rollie Stam die niet geraakt werd en toch 15 meter doorrolde en bij elke overtreding als een bulldog op de scheids af stormde. Nee belachelijk middenveld dat NAC!

8 augustus 2015 om 01:07

Idd die stam haha hij werdt licht geraakt en rolde mooi ff15 meter veder idioot

Als Maaskant nog een spits wil, kan hij beter vragen of Anachbar te huur is. Of anders Schalk terughalen.

8 augustus 2015 om 06:45

Denk niet dat gae schalk naar NAC laat gaan..

8 augustus 2015 om 07:44

Denk het ook niet Schalk is daar volgens mij nog te belangrijk voor Gae.

Die spelers van nac waren allemaal zo opgefokt. . En te kamps ontsnapte ook weer aan een gele prent.. maar goed als Kenny van de weegschaal 100 procent fit is komt het helemaal goed

je kunt dit niet goed praten als elftal helemaal door ijs gezakt .vindt dat bestuur moet optreden en maatregel moet nemen.echt heel snel een ander trainer zoeken

Ik snap niet dat die ten rouwelaar nog in de goal staat, die gozer duik naar een bal alsof peter beense omvalt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren