Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maas vertrekt als hoofdtrainer Vitesse: ‘Doelstelling niet behaald’

Laatste update:

Rob Maas vertrekt bij Vitesse. De coach heeft na het duel met FC Twente laten weten dat er in overleg met de club is besloten dat hij volgend seizoen niet meer voor de groep staat. Door de 2-2 tegen FC Twente liep Vitesse de play-offs om Europees voetbal mis.

/

Maas werd in januari aangesteld als hoofdtrainer van Vitesse, na het vertrek van Peter Bosz naar Maccabi Tel Aviv. Bosz had van Vitesse een soepel draaiende voetbalmachine gemaakt, maar onder Maas kwam er zand in de Gelderlandse motor.

“De doelstelling van de club was om play-offs te halen en dat hebben we niet gehaald. We hebben de balans opgemaakt en daarom is er in goed overleg besloten dat ik volgend seizoen geen hoofdtrainer ben van Vitesse”, laat de oefenmeester weten op de persconferentie.

Ik vind dat Rob Maas had moeten blijven als coach van Vitesse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, die heeft het snel bekeken. En dan zelf nog opstappen ook en geen Russische roebels/euros in ontvangst nemen bij een ontslag?

8 mei 2016 om 17:39

En terecht. Deze man bakte er helemaal niks van. Scheelde bijna mijn Profcoach.

8 mei 2016 om 17:43

welk ontslag als je een contract tot de zomer hebt??

8 mei 2016 om 18:17

Ok, dat wist ik niet. Nouja, is Vitesse er weer snel van verlost.

8 mei 2016 om 18:16

Papagaai maar. Triest

8 mei 2016 om 19:26

Hoezo, hij heeft toch gewoon gelijk?! Vitesse heeft zijn identiteit verloren toen Jordania het heeft overgenomen en daar is de club nooit meer overheen gekomen. De grootste Chelsea-talenten spelen op huurbasis in de Premier League, Championship, Bundesliga en Vitesse moet het doen met dat wat overblijft.

Zonder Chelsea zal Vitesse volledig afhankelijk zijn van eigen jeugd en dan vraag ik mij af of Vitesse dan niet flink afzakt. Het is nu eenmaal onrustig bij Vitesse. Supporters zien niets meer van het oude Vitesse terug, Bosz is weg, er is geen geld en ze zijn volledig afhankelijk van Chelsea.

Het is dus gewoon zeer onrustig in Arnhem. Erg jammer voor zo'n grote club, maar dat zijn nu eenmaal wel de feiten.

8 mei 2016 om 20:08

Je weet dat er deze wedstrijd exact 0! Chelsea spelers in de basis stonden? Hoezo is Vitesse dan volledig afhankelijk van Chelsea?

8 mei 2016 om 20:40

Nee joh, tuurlijk weet hij dat niet. Die papegaaien lekker mee. Lekker laten lullen, in hun optiek zijn Nakamba en rashica ook van Chelsea. Zelfs bij VI leven ze in die waan

9 mei 2016 om 02:31

Hoezo papegaai maar? Vitesse heeft de afgelopen seizoenen te maken gehad met constant nieuwe spelers in de selectie. Peter Bosz wist hier echter uitstekend mee om te gaan. Ik hoop dat Vitesse de kern van het elftal kan behouden voor volgend seizoen

9 mei 2016 om 14:49

Afgelopen seizoen was extreem qua wisselingen. Jaren daarvoor was Vitesse juist een van de ploegen met de minste mutaties in de basis 11.

8 mei 2016 om 18:15

Joh. War een topreactie

Erwin van de Looi de opvolger van Rob Maas?

8 mei 2016 om 17:33

Alsjeblieft niet zeg.

8 mei 2016 om 17:46

Looi is bijna rond met Willem II.

8 mei 2016 om 20:16

Looi flikt wel op 3 seizoenen elke keer prestaties. Zo gek is de gedachte niet.

9 mei 2016 om 14:52

Vitesse heeft in het beleid staan dat er aantrekkelijk aanvallend voetbal nagestreefd wordt binnen de hele club. Dan is van der Looi niet echt de eerste naam die in je opkomt. Ik zou teleurgesteld zijn als ze met hem komen aanzetten

En voor altijd wegblijven Maas, bedankt voor de geweldige tweede seizoenshelft

8 mei 2016 om 18:37

Wat een fantastisch nieuws........verlost van de meest arrogante trainer van de eredivisie!!!!!!!

Ja lijkt me niet zo gek... Vitesse is geen schim meer van het Vitesse van enkele jaren terug en zelf niet meer van een paar maanden terug!! Logisch besluit dat Maas vertrekt. Ik vraag me alleen af wie er nu serieus goed genoeg is om te kunnen handelen met een team wat geen seizoen hetzelfde zal zijn!

8 mei 2016 om 17:36

Nouja, kijk eens naar andere clubs en het aantal veranderingen dat ze daar elk jaar hebben. Het is bij Vitesse echt niet heel veel erger dan bij een Nec.

8 mei 2016 om 19:58

Alleen nec legt spelers vast terwijl vitesse huurlingen van chelsea 6 krijgt. Behalve Traore is er in de afgelopen twee jaar geen enkele speler van chelsea overgekomen die iets toevoegde

8 mei 2016 om 21:01

Van eijden (AZ) foor en santos vertrekken transfervrij en Woudenberg is huur. En heeft Jones ook geen aflopend contract?

Vitesse is ook een zooitje overigens, niet echt een stabiele kern van 6-7 spelers

8 mei 2016 om 22:53

Bullshit Jan. Room, Velthuizen, Diks, Kashia, Kruiswijk, Nakamba, Vako, Ibarra, Olynik zijn al 9 spelers die een vaste kern vormen. En dan heb je nog nieuwe contractspelers die voor langere tijd zijn vastgelegd: Van der Werff, Ota, Yeini, Rashica plus een veel jeugdspelers die nu doorstromen naar de selectie. Dus waar heb je het over???

9 mei 2016 om 00:50

Lucas Piazon, Tomas Kalas, Patrick van Aanholt en Lewis Baker deden het anders ook gewoon verdienstelijk.

9 mei 2016 om 11:42

Sirgullit dat is niet helemaal waar. Vitesse heeft natuurlijk een heleboel basiswaardige spelers met een meerjarig contract: ik noem een Room, Zhang, Nakamba, Qazaishvili, Diks, Rashica, Kashia, Kruiswijk, vd Werff, Ibarra, Yeini, Ota, Leerdam.
Brown, Baker, Solanke en Nathan (langdurig geblesseerd) zijn gehuurd. Van hun stond niemand in de basis afgelopen zondag

Nog meer goed nieuws vandaag

Sommige zijn gewoon beter als assistent.

Kijk eens goed naar de foto die man straalt toch geen plezier uit.
Vitesse zorg dat je een trainer neemt die met een vrolijk gezicht het team weer spel vreugde geeft.

9 mei 2016 om 11:44

Klopt helemaal. Ontbrak al onder Bosz en zelfs voor sommige spelers onder Rutten

Sympathieke man, maar heeft naar mijn idee meer het hoofd voor een rechercheur. Wel jammer dat Vitesse de play-offs niet heeft gehaald overigens.

De opvolger is al maanden bekend. Let maar op, deze week wordt Erwin van de Looi aangesteld.

8 mei 2016 om 17:44

Daar schiet je als Vitesse zijnde toch helemaal niks mee op? Het voetbal van Groningen is al het hele seizoen niet om aan te zien en dan zou je vd Looi aanstellen. Zou een drama zijn.

8 mei 2016 om 20:17

En toch presteert ie ondanks weinig goed voetbal. Wie legt wel sprankelend voetbal op de mat in de eredivisie?

8 mei 2016 om 21:47

Peter Bosz, maarja, die is helaas weg.

8 mei 2016 om 22:06

Groningen doet er ook niets aan om hem te behouden...

8 mei 2016 om 22:27

Groningen wou verlengen, maar jij volgt het dus niet echt, anders had je het wel geweten.

Gelukkig Maas weg, mooie dag is het zo. Hoop dat ze John Lammers hoofdtrainer maken, komt veel beter op mij over dan deze druiloor. Speelt leuk en goed voetbal met jong Vitesse, en zo kan hij jeugdspelers gaan inpassen volgend jaar.

8 mei 2016 om 18:19

Deze oplossing was nog niet in me opgekomen. Lijkt me een trainer met een duidelijke visie en tactiek. Klaar voor het grotere werk. Maar misschien is voor John een Jupiler league club een betere eerste opstap.

Jaap Stam kom maar naar Arnhem.

Nou, dit verbaasd mij helemaal niets. Had nou niet bepaald het idee dat hij een duidelijke visie voor Vitesse heeft en dat ook daadkrachtig kon overbrengen naar zijn team en voor de camera.
Misschien een beetje subjectief, maar als je met zo'n ouderwets voetbalkapsel de rol van manager vervult, dan zou ik hem ook niet serieus nemen. Uitstraling van een amateurtrainer.
vd Looi terug op het oude nest? Of Peter van Vossen?

8 mei 2016 om 18:18

Haha Peter van Vossen. Nee de geluiden zijn al sinds een paar weken dat ze heel ver zijn met Ten Cate. Is mijn nummer 1 ieder geval.

Mooizo! Sinds Maas trainer is bij Vitesse is het spel niet om aan te gluren.

Bedankt voor niets maar dan ook helemaal niets!
Nu hopen dat hij ook gewoon vertrekt bij de club. Geen rancune maar geen enkele supporter heeft nog vertrouwen in je, dus het aantal jeugdspelers dat dat wel heeft zal ook niet bijster hoog zijn...
Hopen dat Van Looi naar Willem 2 gaat en niet naar ons. Erik Ten Hag is mijn favoriet, maar Jaap Stam is idd ook een goede optie.

Gelukkig sluiten we het seizoen toch nog goed af, nu Maas opstapt anders hadden we nog een seizoen met deze tactische onbenul moeten doen.
Het zou mooi zijn als ten Cate daadwerkelijk komt want onder hem heeft Vitesse zijn beste voetbal gespeeld (maar eerst zien en dan geloven)
Van de Looi aub niet en Stam heeft te weinig ervaring.
Ten Cate is mijn nr1 , maar anders bv Jos Luhukay of Marinus Dijkhuizen. Pastoor is ook niet verkeerd

8 mei 2016 om 22:08

Albert Ferrer is ook nog vrij.

Zeg het maar:
Maaskantje
Scheuder
Rutten deel II
Gullit
Looi
Clarence
Ten cate deel II
Vreven
Stam
Jonk
Menzo
Groenedijk
Rijkaard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren