Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Löw wil 'de overlevingskunstenaars van Europa' niet onderschatten

Laatste update:

Duitsland haalde negen punten in de 'groep des doods' en wordt gezien als een van de favorieten voor het winnen van het EK. Die Mannschaft staat volgens de fans al met een been in de halve finale, maar Joachim Löw benadrukt dat zijn ploeg Griekenland niet zal onderschatten in de kwartfinale van vrijdagavond: "Zij zijn de overlevingskunstenaars van Europa."

/

De bondscoach van de Duitsers is dus voorzichtig, maar Bastian Schweinsteiger weet dat Duitsland de torenhoge favoriet is voor het duel van vrijdagavond. "We weten dat het alleen aan ons ligt, of we winnen of niet", keek de middenvelder vooruit. "Als we onze sterke punten benutten, dan verslaan we de Grieken." Schweinsteiger is niet helemaal fit, maar kan tegen Griekenland gewoon spelen.

Fernando Santos, coach van Griekenland, hoopt op een stunt van zijn ploeg. Hij denkt daarbij terug aan 2004, toen de Grieken als outsider de Europese titel pakten. "Wat in 2004 is gebeurd, vormt een grote inspiratie voor ons", sprak Santos. "Wij zullen die ervaring aangrijpen om wellicht hetzelfde te presteren, maar in elk geval om het best mogelijke resultaat te leveren."

Duitsland haalt zonder problemen de halve finale

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je moet gewoon van Griekenland winnen,griekenland heeft met heel veel geluk van Rusland gewonnen dat gebeurt vaak bij. Voetbal, maar Griekenland hoef je echt niet te onderschatten,

22 juni 2012 om 00:18

Onderschatten doe ik ze niet, maar dit mag voor Duitsland geen probleem zijn. Zelfs op halve kracht moeten ze dit nog eenvoudig kunnen winnen.

Met alle respect voor Griekenland, maar die zijn niet goed genoeg om het Duitsland lastig te maken. Ja, ik weet wat ze in 2004 hebben bereikt, maar ik zie zo'n stunt niet nog een keer gebeuren.

Griekenlan gaat met 10 man voor doel staan. En dan hopen zij op stilstaande fase tegen te scoren. Ik wens de Duitsers veel geluk. Als ze denken dat dit een makkie gaat worden, dan kunnen ze zich wel eens vies vergissen.

Ach Löw, Griekenland zal niet zo'n obstakel worden. Door de poulefase heen gemazzeld met voetbal wat niet aan te zien is, ik denk niet dat Griekenland kan stunten tegen de Duitsers. Aan de andere kant moet je natuurlijk wel altijd waken voor onderschatting, maar als Duitsland gewoon speelt zoals het behoort, dan zullen ze geen problemen hebben met de Grieken.

Ik als Griek hoop natuurlijk op een stunt, want niemand had het van ons tegen de Russen verwacht, en nu al helemaal niet tegen de Duitsers. Duitsland zal alleen niet zo veel ruimte weggeven als de Russen, denk ik. Ik ben echt benieuwd naar de wedstrijd morgen, en ik vind dat Griekenland, mochten ze er na morgen uitliggen, met opgeheven hoofd het EK mag verlaten. De spelers hebben de Grieken wel trots gemaakt, ondanks dat we maar 1 ronde verder zijn.

Morgen missen we helaas wel de naar mijn mening belangrijkste man, Giorgos Karagounis, dus vrees ik dat het al helemaal moeilijk gaat worden om ons te kwalificeren voor de halve finale.

Het belangrijkste is natuurlijk om niet tegen een doelpunt aan te lopen. Zoals Rusland deed aan het einde van de 2e helft of zoals Barcelona en Bayern tegen Chelsea, wel zelf scoren, maar dan de tegenstander laten terugkomen.
Duitsland zal even goed voorbereid zijn op Griekenland als op andere teams. Hopelijk kunnen ze ook laten zien wat ze waard zijn.

Duitse media berichten dat niet Gomez speelt tegen de sterke Grieken maar de beweeglijke Klose die beter is in de kaats met Ozil. Ik verwacht dat de Duitsers veel balbezit zullen krijgen met opkomende backs en veel beweging op het middenveld.

22 juni 2012 om 00:16

Goede keuze van Löw mocht dit het geval zijn. Ik denk inderdaad dat je in de kleine ruimte voor veel beweging, positiewisseling en kaatsen (maar wel naar voren en niet alleen opzij) moet zorgen. Daarbij is Klose denk ik iets beter geschikt dan Gomez. Al vind ik niet dat Klose daarin gespecialiseerd is, is het een betere optie dan de redelijk statische Gomez.

Ik vind het eerlijk gezegd jammer dat de Grieken door zijn en niet de Polen. De sfeer zou (veel) beter zijn en Polen kan beter voetballen dan respectievelijk Griekenland.
Symbolische wedstrijd trouwens, het lijkt me logisch dat Duitsland wint. Economisch, politiek en voetballend beter dan Griekenland ;

Afslachting door de Duitsers: 0-4

22 juni 2012 om 02:28

politiek beter .. ach daar is het lood om oud ijzer. in principe zijn de duitsers redelijk hersenloos bezig qua politiek.

voetballend natuurlijk beter maar oh wat hoop ik toch verschrikkelijk dat die duitsers eruit gaan zeg. zou toch prachtig zijn! maar ik ga er geen geld op zetten want verwacht helaas dat die kwallen dit met gemak winnen.

Ik verwacht een degelijk overwinning duitsland, 2-0 oid.

de grieken gaan wat beleven vanavond.. vernedering alom.. 2-0 van het veld..

22 juni 2012 om 10:16

2-0 een vernedering? wat is 3-0 dan een monsterzege?

24 juni 2012 om 17:43

4-2 ook goed?
aangezien de grieken een heel behouden en verdedigend spel hebben dacht ik dat het moeilijk zou worden om er toch doorheen te kunnen breken..
de vernedering zou dan ook slaan op de uitschakeling na dat kinderachtige spel tegen rusland..

24 juni 2012 om 19:37

de grieken en de hele natie Griekenland is trots op hun nationale elftal hun spelen op de manier dat ze denken een kans te maken. 4-2 is voor griekenland een heel verdienstelijk resultaat tegen dit duitsland. ik snap niet wat mensen als jij willen zien van een land als griekenland, samba voetbal? een 5-0 overwinning op rusland? wat wil jij nou precies zeggen?

Onderschatting of niet, de Duitsers zijn véél te goed voor de Grieken. Zelfs met een b-elftal zie ik ze de Grieken nog verslaan.
Neemt niet weg dat het voetbal blijft en iedereen kans heeft, maar ook met vechtvoetbal zie ik de Grieken Duitsland niet verslaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren