Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique: ‘Ik wil niet dat hij gaat, maar ik zal zijn wens respecteren’

Laatste update:

Zondag werd duidelijk dat Pedro een gelimiteerde afkoopsom van dertig miljoen euro in zijn contract heeft staan. Dat maakt de vleugelspeler van Barcelona bijzonder interessant voor de Engelse topclubs. Bij Barcelona is Pedro door de concurrentie van Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez niet zeker van een basisplaats. Op een persconferentie geeft trainer Luis Enrique tekst en uitleg over een mogelijke transfer.

/

“Ik heb liever niet dat hij gaat, maar hij heeft een clausule in zijn contract en ik zal zijn wens respecteren”, laat de oefenmeester optekenen in de Spaanse media. “Ik ben altijd eerlijk tegen mijn spelers. Ze weten dat ik ze geen minuten kan beloven. Ik hoop dat Pedro blijft, maar ik weet niet of hij verkocht gaat worden.”

Twee andere buitenspelers, Sandro Ramírez en Munir El Haddadi, staan eveneens op de nominatie om te vertrekken. “Maar op dit moment zijn het gewoon spelers van de eerste selectie. Tijdens of na de voorbereiding zullen we zien of ze blijven of dat we ze gaan verhuren”, aldus Luis Enrique.

Barcelona moet Pedro bij de club houden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie wil Barca halen als back-up voor hun aanval dan als Pedro weggaat?

14 juli 2015 om 13:51

Nou het eerste half jaar in ieder geval niemand, daarom lijkt het mij ook enorm onverstandig om hem te laten gaan. Juist in het eerste half jaar kun je hem goed gebruiken om de andere 3 te ontlasten. En welke topper wil er komen in de wetenschap dat hij de andere 3 er niet uit zal spelen? Ik denk heeeel erg weinig.

14 juli 2015 om 13:57

Turan zou op de flanken kunnen spelen (wel over een half jaar pas)

14 juli 2015 om 15:24

Die jeugdspeler, el haddadi is een optie als back up.. sowieso tot Arda mag spelen.

17 juli 2015 om 12:50

Ik zeg blijf

Moeilijk geval natuurlijk. Als fan heb ik liever dat hij blijft ...

Maar hij kan blijkbaar voor 30 miljoen weg. Dan zou het me verbazen dat geen enkele club hem komt halen voor dat bedrag. Zeker als je ziet wat sommige andere spelers moeten kosten, die nog niet half de status van Pedro hebben...

14 juli 2015 om 13:56

30 mil voor pedro is een redelijk bedrag .. heb je onder een steen geleefd ???

14 juli 2015 om 21:45

30 miljoen is vrij weinig in het voetbal van nu. Als Sterling 60 miljoen kost, dan kost Pedro 65 miljoen.

Pedro moet gewoon lekker op zoek gaan naar een andere club. Bij Barca zal hij nooit de kans krijgen die hij verdien, en dat is niet meer dan logisch met zo'n basiselftal. Maar hij is inmiddels wel op een leeftijd dat het voor hem tijd wordt om een belangrijke speler te worden voor een Italiaanse, Engelse of Franse topclub.

NB. misschien iets voor Manchester United, mocht Di Maria vertrekken. Zou ook niet misstaan bij Liverpool na vertrek van Sterling.

jammer is een goede speler ,kamalio zonder dat hij weg gaat.

Als neymar messi of suarez geblesseerd is wie kan dan invallen als pedro weg is?

14 juli 2015 om 20:07

Iniesta kan op de Linksbuiten, zoals hij bij spanje deed. Dan heb je een middenveld met busquets, rakitic en rafinha. Verder kunnen ramirez en munir er spelen. En na de winter heb je ook turan die er kan spelen, volgens mij kan vidal er ook spelen heeft regelmatig in de voorhoede gespeeld als ik me niet vergis.

Zou spijtig zijn als Pedro vertrekt, maar zeker en vast begrijpelijk. Is een topper, die waarschijnlijk bij het meerendeel van de ploegen in de basis zou staan. Daarnaast hoop ik erg dat Munir verhuurt wordt, Sandro en Traoré naar het eerste komen als back-up. Daarnaast hebben we nog steeds Arda die vanaf Januari ook een uitstekende plaats in de voorhoede zou kunnen vervullen. Ik ben zeer benieuwd naar Traoré, kan niet wachten tot hij meer minuten maakt.

traoré is een talentje maar zonder pedro gaat de eerste helft van het seizoen moeilijk worden als er één van msn geschorst wordt of geblesseerd geraakt. Iniesta wordt een dagje ouder en blijkt beter op het middenveld ipv op de linkerflank. Dan heb je enkel rafinha, munir en sandro als reserven. Langs andere kant pedro nog een seizoen lang laten banken als msn niet geblesseerd geraakt of geschorst wordt is ook geen optie eigenlijk.. Dus als je PSG of City bent hou je Pedro maar als Barcelona wordt de keuze moeilijker. Komt neer op kansberekening op de speeldagen dat msn niet mag spelen in de eerste helft van het seizoen want als je zelf kan kiezen wanneer je ze laat roteren met munir/sandro/rafinha is dat perfect om het op te vangen. De Gok van 30 miljoen dus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren