Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique haalt tweede speler uit Barça-school naar Celta de Vigo

Laatste update:

Luis Enrique was in het verleden drie jaar coach van Barcelona B en profiteert daarvan, nu hij is aangesteld als hoofdtrainer van promovendus Celta de Vigo. Anderhalve week geleden werd verdediger Andreu Fontás al binnengehaald en maandag meldt Celta de komst van een tweede speler uit de Barcelona-school. Aanvaller Nolito is overgenomen van Benfica.

/

De nu 26-jarige Nolito speelde tussen 2008 en 2011 voor Barcelona B en werkte daar dus al samen met Luis Enrique. De aanvaller kwam ook tot twee competitieduels voor het eerste elftal, maar besloot twee jaar geleden naar Portugal te vertrekken. Bij Benfica werd hij nooit een onbetwiste basisspeler en in het afgelopen seizoen mocht hij slechts een keer aan de aftrap verschijnen.

Benfica verhuurde Nolito in de tweede seizoenshelft al aan Granada, waarvoor hij drie keer scoorde in zeventien competitiewedstrijden, en nu wordt de aanvaller bij Celta herenigd met Luis Enrique. Het is niet bekend hoeveel er wordt betaald voor Nolito, die nog een driejarig contract had in Portugal.

Alan Kardec
Naast Nolito raakt Benfica ook Alan Kardec (tijdelijk) kwijt. De 24-jarige aanvaller speelt het komende seizoen op huurbasis voor Palmeiras. “Ik ben blij dat ik deel ga uitmaken van een van de grootste clubs ter wereld. Dit is de ideale plek waar ik terug kan keren naar mijn vaderland”, zegt de Braziliaan maandagavond op de officiële website van Alviverde. De aanvaller vertrok in de winter van 2010 naar Lissabon, maar heeft daar nooit potten kunnen breken. Kardec werd eerder al verhuurd aan Santos.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij begon toch wel erg goed bij Benfica en kende ook een goed eerste seizoen, maar helaas was het afgelopen seizoen niet erg geweldig voor Nolito.

Ik hoop voor Nolito dat hij z'n oude vorm weer terugkrijgt, want in z'n eerste seizoen bij Benfica genoot ik wel van hem en ook z'n laatste seizoen bij FC Barcelona B, onder Luis Enrique, vond ik hem goed spelen.

Had verwacht dat dit over Rafa Alcantara ging, word toch veelvuldig gelinkt aan Celta de Vigo

1 juli 2013 om 20:36

Rafinha zal inderdaad in de komende week op huurbasis tekenen voor Celta de Vigo, ook een mooie versterking!

Nolito is een goede speler die zeker een versterking is
Maar de meeste jeugdspelers uit de Barcelona school zijn zwaar overschat als je naar andere clubs kijkt met oud jeugdspelers dan doet Real Madrid het op dat vlak stukken beter

1 juli 2013 om 23:40

Real Madrid heeft niet eens een jeugdopleiding die naar behoren functioneert. Ajax heeft de beste jeugdopleiding, met daarna gevolgd door Barca

Celta de Vigo heeft de juiste keuze gemaakt door Luis Enrique aan te stellen, hij heeft bij Barcelona B bewezen z'n spelers daadwerkelijk beter te maken en ook nog eens aanvallend voetbal op de mat te leggen. Van z'n eerste aankoop Andreu Fontás ben ik niet zo onder de indruk, maar Nolito lijkt toch wel een behoorlijke speler voor een club als Celta. Hopelijk gebruikt Enrique de toptalenten als Ruben Blanco en Santi Mina uit de jeugdopleiding van Celta, dan zou die club wel eens een verrassing kunnen worden volgend seizoen!

2 juli 2013 om 10:20

Die gaan verhuurd worden. Hebben de pech dat Celta B niet gepromoveerd is naar Segunda B, dus die harken wat aan op Tercera niveau. Klaar voor het eerste team zijn ze allebei nog niet. Een jaar lang ervaring op doen in de Segunda is ideaal.

Zou mooi zijn moest Enrique nu plots mooi voetbal naar het idee van Barcelona beginnen te spelen, met allemaal net niet spelers van Barcelona en al aanwezige spelers

Slim van Luis Enrique dat hij spelers haalt die hij al kent (bij Barca B). Hopelijk doet hij het goed.
Zolang hij Celta niet laat degraderen, zal hij voldoende steun krijgen.

goede versterkingen voor celta. barca zou meer jeugd moeten verhuren aan de liga clubs. daar word het niveau in de liga alleen maar hoger van.

Fontas, Thiago, Nolito en Soriano waren toen de belangrijkste spelers bij Barça B. Barça zou er goed aan doen om samen te werken met een team als deze. Sommige spelers bij Barça zijn te min voor het eerste elftal maar te goed voor het tweede elftal. Jongens als Sergi Roberto, Rafinha en Montoya zouden echt moeten spélen bij een club in de Primera Division.

Bij Barca B heeft hij het destijds geweldig gedaan, maar zijn stap naar Roma werd minder succesvol. Ik ben er vrij zeker van dat hij was geslaagd als hij langer was gebleven, maargoed, het was zijn eigen keus te vertrekken.
Ik ben erg benieuwd wat hij gaat bereiken met dit Celta. Ik heb toch wel hoge verwachtingen van hem.

Volgens mij was het 3-0 en geen 3-1. Verder had t denk ik niet veel uitgemaakt brazilie was veel feller en ging er voor 100% voor. Verdient gewonnen hebben ze

Jesus Navas vind ik 1 van de gevaarlijkste vleugelspelers van tegenwoordig. Ongelofelijk snel en een goeie actie en goeie voorzet. Ik denk dat die t wel goed zal doen bij city als die daadwerkelijk over z'n heimwee heen is.

Ik hoop zo dat deze jongen komt. Beste verdediger van de wereld op dit moment maar de kans is klein dat die komt.. Ookal zal Thiago Silva wel willen, PSG kan vragen wat ze willen want ze hebben toch al geld genoeg. Maar als hij komt is de zwakheid van de verdediging zeker wel weg. Hij is niet alleen een goeie verdediger maar ook een leider en samen met piqué verwacht ik een zeer goed duo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren