Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lovende Van Bommel: ‘Ik weet niet wat er vorig jaar gebeurd is met hem’

Laatste update:

Gastón Pereiro was zaterdagavond met een doelpunt en een assist tegen FC Utrecht (4-0) opnieuw van grote waarde voor PSV. Mark van Bommel heeft de Uruguayaan als nummer tien weer echt aan de praat gekregen. “Hij is gewoon een heel goede speler. Hij heeft gevoel voor de ruimte en de technische bagage om wat hij wil ook echt uit te voeren”, vertelde de in de Eredivisie debuterende trainer van de Eindhovenaren.

“Hij kan een steekpass geven en iemand voorbij dribbelen. Dan moet je zo'n jongen vertrouwen geven. Hij moet nog steeds verbeteren zoals andere jongens ook, maar hij doet het goed.” De Uruguayaan werd onder Phillip Cocu nog vaak verguisd. In de topduels stond hij er vrijwel altijd, maar in andere wedstrijden zakte hij soms weg. “Ik weet niet wat er afgelopen seizoen gebeurd is met hem, maar meteen toen ik hier binnen kwam had ik het gevoel dat hij voor die positie een goede speler zou zijn. Dat blijkt ook.”

“Het lijkt alsof hij heel veel vertrouwen heeft, maar hij is gewoon een goede voetballer”, benadrukte Van Bommel in gesprek met FOX Sports. Pereiro zelf erkende dat hij zich momenteel heel goed voelt. “Het vertrouwen van de trainer geeft me de rust die ik nodig heb. Ik heb het gevoel dat ik me volledig op mijn huidige positie kan concentreren en de trainer geeft me het gevoel dat ik belangrijk voor de ploeg ben. Dat doet me heel goed”, vertelde de Uruguayaan aan het Eindhovens Dagblad.

PSV had de score hoger kunnen laten uitvallen, beseft ook Pereiro. Onder meer Steven Bergwijn probeerde Luuk de Jong te laten scoren, maar de bal werd tijdig onderschept. “We hadden nog een goal meer kunnen maken, maar het is goed dat we het beste uit elkaar willen halen en elkaar ook iets gunnen. Zo'n tweede helft? Ja, dan is het heerlijk om hier te voetballen.”

Denk jij dat PSV de landstitel zal prolongeren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop gewoon weer dat dit zijn seizoen gaat worden en denk dat de voorwaarden voor hem niet eerder zo gunstig waren om een sterk seizoen te spelen: Van Bommel die toch meer vertrouwen in hem lijkt te hebben dan Cocu; het blok van twee controleurs in zijn rug die sober in zijn dienst spelen; en de beweging en diepgang van Lozano en de doorgroeiende Bergwijn.

12 augustus 2018 om 15:19

"het blok van twee controleurs in zijn rug die sober in zijn dienst spelen"

Dit was vorig jaar onder Cocu ook al het geval. Anders had hij op de vleugel gestaan.

Pereiro is gewoon een echte 10, en in Nederland zijn er amper clubs die met een 4231 spelen.

Technisch de beste voetballer van de eredivisie. Alleen Tadic en Ziyech komen in de buurt.

12 augustus 2018 om 11:40

Ik neem aan dat je van Persie vergeet? Natuurlijk niet meer zo fit als vroeger, maar op technisch gebied komt Pereiro niet in de buurt van Robin zijn kwaliteiten!

12 augustus 2018 om 13:48

Niet in de buurt is ook overdreven. Van Persie is een geweldige speler geweest natuurlijk maar moest het ook niet volledig van zijn techniek hebben.

Heerlijk altijd aan het begin van het seizoen , al het geloof en vertrouwen in elkaar gebasseerd op 1 wedstrijd. Laten we nou eens wachten tot de winterstop, en dan kan je een mening vormen. Pereiro is een prima voetballer , maar heeft vooralsnog elk seizoen bewezen dat hij mentaal zwak is zodra het even tegen zit. Zodra de "R" in de maand zit ( september t/m april) word hij per maand minder. Dat hij kan voetballen is helder en duidelijk, maar een seizoen lang constant presteren is een ander verhaal.

12 augustus 2018 om 09:46

@baradona echt he! Dat is precies wat ik een paar dagen geleden al zei toen er overal berichten en reacties verschenen dat Ajax dit seizoen wel even met 20 punten voorsprong de titel gaat pakken. Op basis van wat denk ik dan, seizoen moet nog beginnen? Hetzelfde geld ook voor PSV. Super mooi begin van de competitie maar het is pas de eerste wedstrijd. Vind het mooi om te horen dat de PSV spelers er ook zo over denken, ook als je luistert naar het interview van Bergwijn, heerlijk nuchter. Bij vlagen heel mooi spel gezien en een gretig team, top!!

Pereiro zal het dit seizoen moeten bewijzen. Het is voor hem natuurlijk heel fijn dat van Bommel hem die kans geeft. Vond hem tegen Feyenoord vrij onzichtbaar, maar maakte tegen Utrecht een goeie indruk. Voor hem te hopen dat hij het een vol seizoen weet vol te houden, dan is dat voor PSV aan alle kanten ook alleen maar prettig.

13 augustus 2018 om 00:51

Tegen Feyenoord een keertje onzichtbaar inderdaad. Maar in de voorbereiding tegen clubs als Olympiakos, Galatasaray en Valencia duidelijk positief aanwezig. Nu ook weer tegen Utrecht. Denk dat hij het goed gaat doen dit jaar

Complimenten aan PSV gewoon ook. Daar staat nu een elftal en een trainer die te koste van alles willen winnen en er ook voor gaan thuis. Ze vallen aan, opkomende backs, voorzetten vanaf de zijkant, de organisatie verdedigend staat goed, ze controleren het middenveld, ze zetten druk en dat met Pereiro in de basis wat gewoon in potentie een hele goede speler is. Ik was de afgelopen jaren erg kritisch over PSV vanwege het voetbal, maar heb gisteren met plezier gekeken. Mag ook gezegd worden.

12 augustus 2018 om 10:25

Als voetbalfan wordt je idd blij van het spel gisteren, maar in principe stond er vorig jaar ook al een elftal en trainer dat koste wat kost wilde winnen. Was zelfs kenmerkend voor die titel. Verschil is dat Cocu wat meer was van het toeslaan op de juiste momenten, terwijl Van Bommel zulke momenten juist zelf wilt creëren. Het 2e heeft zeker de voorkeur idd

Wat maakt die van Bommel tot een prima indruk in werkelijk alles. Straalt rust uit en je ziet gewoon dat hij PSV anders wilt laten voetballen dan Cocu.van Bommel straalt de DNA van Barca en Bayern uit. Domineren en hoog druk zetten met aanvallend voetbal. Perreiro meteen op 10 gezet en in min ogen een cruciale wending. Je ziet voor het eerst dat Perreiro bevrijd is en het volledige vertrouwen krijgt.
Bergwijn laat zien dat hij nu het grootste talent en de beste buitenspeler van de Eredivisie kan worden wat een acties zag ik gisteren.
Denk dat Ajax het heel moeilijk krijgt tegen dit Psv

In potentie is dit toch wel een van de beste spelers van de Eredivisie. Het gaat hem soms zo ontzettend gemakkelijk af. Echt een stylist die ik enorme kwaliteiten toedicht. Voor PSV en Pereiro zou een topjaar, met bovenal constante vorm, geweldig zijn. Een mooie transfer en 25 miljoen euro voor PSV zou een lekkere afsluiter zijn van zijn periode in Eindhoven.

13 augustus 2018 om 00:54

Verwacht daarnaast ook dat het dit jaar een vaste basisspeler van het nationale elftal van Uruguay gaat worden. Is al eens opgeroepen en Uruguay heeft geen super talenten meer rondlopen, wat ze een lange tijd wel gehad hebben.

Denk wel dat Pereiro een verschil kan maken dit seizoen voor Psv.
Als ie stappen gaat maken worden de kansen voor PSV stuk groter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren