Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loting Europa League: Bosz kent zware route op weg naar finale

Laatste update:

In Nyon is vrijdagmiddag de loting voor de kwartfinales en halve finales van de Europa League verricht. Manchester United staat al met een been in de kwartfinale en treft daarin de winnaar van het duel tussen Istanbul Basaksehir - FC Kopenhagen. Mocht Peter Bosz erin slagen om de 3-1 voorsprong tegen Rangers FC te verdedigen, dan wacht in de kwartfinale een ontmoeting met de winnaar van het duel tussen Internazionale en Getafe. Wanneer Bosz met Leverkusen de finale weet te bereiken, dan is Manchester United een van de mogelijke tegenstanders. Als trainer van Ajax kwam hij the Red Devils in 2017 al tegen in de Europa League-finale.

De kwartfinales van het clubtoernooi worden gespeeld in het Ruhrgebied, Duisburg, Düsseldorf, Keulen en Gelsenkirchen. De finale wordt op 21 augustus gespeeld in het stadion van 1. FC Köln. Op 5 augustus staan de returns van de achtste finales in de Europa League op het programma. Sevilla - AS Roma en Internazionale - Getafe worden zonder return gespeeld en derhalve direct beslist. Onderstaande wedstrijden hebben de heenwedstrijd reeds achter de rug.

Uitslagen heenduels achtste finales
FC Basel - Eintracht Frankfurt: 3-0
Bayer Leverkusen - Glasgow Rangers: 3-1
FC Kopenhagen - Istanbul Basaksehir: 0-1
Manchester United - LASK Linz: 5-0
Shakthar Donetsk - VfL Wolfsburg: 2-1
Wolverhampton Wanderers - Olympiacos: 1-1

Kwartfinales 10 en 11 augustus
Shakhar Donetsk/Wolfsburg - Eintracht Frankfurt/FC Basel
LASK Linz/Manchester United - Istanbul Basaksehir/FC Kopenhagen
Internazionale/Getafe - Bayer Leverkusen/Rangers FC
Olympiacos/Wolverhampton Wanderers - Sevilla/AS Roma

Halve finales 16 en 17 augustus
Olympiacos/Wolverhampton Wanderers - Sevilla/AS Roma vs. LASK Linz/Manchester United - Istanbul Basaksehir/FC Kopenhagen
Internazionale/Getafe - Bayer Leverkusen/Rangers FC vs. Shakhar Donetsk/Wolfsburg - Eintracht Frankfurt/FC Basel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen ongunstige loting voor de kwartfinale die United vast wel haalt na de 5-0, maar daarna wel tricky hoor. Wolves/Sevilla zouden pittige tegenstanders zijn als United doorgaat. Wordt leuk, iedereen wil hem graag winnen en zal voluit gaan omdat de competities dan afgelopen zijn.

10 juli 2020 om 14:40

Huidige vorm van United teken ik voor deze route!
Ik zie United ook wel als favoriet samen met Inter. Zie een reactie hier onder als eventuele finale!
Zou wel een schitterend affiche zijn waarbij ik 2 ploegen zie die aan elkaar gewaagd zijn.

10 juli 2020 om 15:50

Tricky nog wel? Ik vind United in de huidige vorm gewoon favoriet voor de eindwinst hoor. Ook tegen Wolves of Sevilla moet je gewoon winnen. United - Inter zou een mooie finale zijn. Twee clubs die in het verleden veel hebben betekend in het Europese voetbal en weer terug aan het groeien zijn richting de status van weleer!

10 juli 2020 om 16:56

Vind ik ook, maar United heeft nog geen echte test gehad sinds de restart, en Wolves en Sevilla zijn hele stugge ploegen met vaardige spelers in het team. Haast niemand wint eenvoudig van ze en het is dan één wedstrijd.

Finale: Man UTD- Inter Milan

10 juli 2020 om 14:13

Niet in de huidige vorm waar inter in zit.

10 juli 2020 om 14:27

Conte doet het Europees ook altijd matig

Geen verkeerde loting voor United, ik ben blij dat Leverkusen en Inter ontlopen worden tot een eventuele finale.

Zo goed is Inter momenteel ook weer niet, hoor. Andere helft van het schema met Man. Utd. in bloedvorm, lijkt zo op het eerste oog wat sterker. Op papier dus;-).

Helemaal geen zware route richting de finale. Ja, Inter in de kwartfinale is vervelend, maar die zijn ook niet in topvorm. In de halve finale geen aansprekende naam qua tegenstander en zijn ze de grote favoriet.

10 juli 2020 om 14:23

Kan Getafe worden, heel vervelende ploeg.

10 juli 2020 om 15:08

Vorig jaar 10 punten achter United en nu alweer 6, United iets beter qua onderlinge resultaat en dat was zonder Bruno/Pogba. Hoebedoel je Wolves minstens gelijkwaardig en ik welke opzichte zijn ze beter?

Leverkussen kan gemakkelijk de finale halen. Snap de titel niet helemaal. Eerst rangers. Dan een zwalkend inter. Om vervolgens 1 van de 4 zwakke broeders in halve finale te treffen. Voor mijn zijn United, Sevilla en leverkussen favoriet in deze volgorde.

Utd gaat dit gewoon makkelijk winnen: zijn helemaal opgeleefd en zijn niet te stoppen nu...

Denk niet dat Leverkusen de finale haalt. Uiteindelijk missen ze het killersinstinct. Inter bijvoorbeeld verloor recentelijk van Frankfurt en Dortmund, maar zie ze van een naïef Leverkusen dan weer wel winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren