Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lokroep uit Eindhoven wordt luider: ‘PSV wil me graag hebben’

Laatste update:

Dinsdagavond berichtte FOX Sports dat er toch schot in de zaak zat, betreffende de overgang van Ruud Brood van NEC naar PSV. Waar het er eerder op leek dat men in Brabant niet bereid was een compensatie te betalen aan NEC, voor het afstaan van de kampioenstrainer, kwam nu toch naar voren dat de deal beklonken was. De clubs zwijgen nog, maar Brood laat er geen misverstand over bestaan dat hij wel naar Eindhoven wil.

/

“Ik reken erop dat als ik de stap wil maken, NEC mij die gunt en er ook aan mee zal werken. Ik denk dat ze bij NEC ook trots zijn als iemand vanuit de Jupiler League de stap naar een topclub kan maken”, vult de 55-jarige Brood in voor zijn werkgever. Hij kan Ernest Faber opvolgen, als assistent van Phillip Cocu.

Als Brood daadwerkelijk naar PSV gaat, wordt dat zijn zevende club als trainer. Hij was zeven jaar assistent bij NAC, voordat hij zelf voor de groep ging staan bij Helmond Sport. Daarna werkte hij voor Heracles Almelo, RKC Waalwijk en Roda JC en sinds vorig jaar zomer dus voor NEC. In de echte top van Nederland werkte de trainer nog niet, maar dat kan nu gaan gebeuren. “Het is heel eervol dat een topclub je wil hebben. Er zitten veel aantrekkelijke kanten aan, zoals de Champions League volgend seizoen”, beaamt Brood woensdagochtend in gesprek met De Telegraaf.

Hij voerde reeds een telefoongesprek met technisch manager Marcel Brands. Die wil het liefst zo snel mogelijk zekerheid hebben, over wie er naast Cocu en Chris van der Weerden deel gaat uitmaken van de staf in het nieuwe seizoen. “Dat was allemaal vrij duidelijk. PSV wil me graag hebben. Ik moet nu voor mezelf een beslissing nemen. Het kan snel gaan.”

Snap jij dat Ruud Brood niet bij NEC blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker laten gaan. Voor hem 100 anderen. Als je tweede viool wil spelen bij een grotere club moet je het vooral doen. Hopelijk wordt Mario zijn opvolger!

27 mei 2015 om 07:28

En 2x zo veel kan verdienen als hij nu doet. Wat zou jij doen

27 mei 2015 om 08:11

Hij gaat juist minder verdienen naar het schijnt.

Dus wat zou jij dan doen?

27 mei 2015 om 08:15

'naar het schijnt'

Heb je dat uit je linker of rechterduim gezogen?

27 mei 2015 om 08:25

Beetje zielig dit. Omdat het jouw niet uitkomt heb ik het uit m'n duim gezogen. Volwassen. Komt ook erg intilligent over. Maarja je zou er misschien eens naast zitten.

Bron is De Gelderlander, die uitstekend ingevoerd zijn bij Nec. Maar jij zal het inderdaad wel beter willen met je ongetwijfeld vele bronnen. Iets met een wens en een vader.

En als je me niet gelooft kan ik het stukje van het betreffende artikel ook nog quoten. Dat maakt het niet meteen waar maar is wel veel, en veel betrouwbaarder dan jouw of mijn aannames.

27 mei 2015 om 08:38

Keizerstad.

Dat de gelderlander goed geinformeerd is over NEC geloof ik zeker. Echter is dat gewoon een kul argument gezien het feit dat de aanbieding van PSV komt en niet van Nec.

Buiten dat Brood werkzaam is bij PSV heeft dat er dus niks mee te maken. Als jij een nieuwe baan krijgt aangeboden krijgt jou oude werkgever daar ook niks van te zien en dat zijn ook dingen die je normaal gesproken niet deelt dus ik betwijfel ook ten zeerste of dit waar is.

Over intelligent gesproken, hij heeft ook 'naar het schijnt' zijn contract afgekocht. Denk je werkelijk dat hij met zijn eigen geld een contract gaaf afkopen, om vervolgens ergens te gaan werken waar hij minder verdiend, wat ook nog eens een mindere fuctie is?

De exacte details zijn niet bekend, maar ik denk dat mijn theorie een stuk logischer klinkt dan die van jou en als jou verhaal werkelijk klopt dan is er iets goed mis met het denkvermogen van de heer Brood.

27 mei 2015 om 08:57

' Echter is dat gewoon een kul argument gezien het feit dat de aanbieding van PSV komt en niet van Nec.'

Ja dus? Dan kunnen ze bij NEC nog wel op de hoogte zijn van de aanbieding voor Brood en dat dan eventueel lekken om maar iets te noemen. Het lekt bij een transfer wel vaker uit of een speler/trainer meer gaat verdienen, dat is echt niet zo abnormaal ofzo. Heel naïef om te denken dat omdat PSV de aanbieding doet het niet uit zal lekken. Is niet onwaarschijnlijk dat dit in de gesprekken tussen NEC en Brood(en misschien ook Psv) het salaris gewoon besproken is onderling, waardoor men bij NEC weet en het heeft laten lekken naar de Gelderlander(zijn ook nog andere opties). Sterker nog dat lijkt me vrij waarschijnlijk in deze, omdat de journalist in kwestie van de Gelderlander er niet vaak tot zelden naast zit als het om NEC gaat.

' Denk je werkelijk dat hij met zijn eigen geld een contract gaaf afkopen, om vervolgens ergens te gaan werken waar hij minder verdiend, wat ook nog eens een mindere fuctie is? '

Dat het vreemd is betekent nog niet dat het onwaar is. Brood wil kennelijk zo graag in de top werken dat hij bereid was daar opofferingen voor te maken. Maar weer maak je allemaal aannames en presenteert die als waarheid om het maar in je PSV-straatje te passen. Geen enkele bron die tot nu toe rept over een (fikse) verhoging van het salaris. En daarbij bleek De Gelderlander betreffende deze zaak gister wel een stuk beter ingevoerd dan het Eindhovens Dagblad, die zeiden dat PSV 'door zou schakelen' terwijl de Gelderlander gisterochtend al wist te melden dat een nette breuk tussen NEC en Brood op de loer lag. En zie hier. En nogmaals ik kan het hele artikel hier zo voor je neer plakken als je dat wenst.

' De exacte details zijn niet bekend, maar ik denk dat mijn theorie een stuk logischer klinkt dan die van jou en als jou verhaal werkelijk klopt dan is er iets goed mis met het denkvermogen van de heer Brood'

Dat jouw theorie logischer is geef ik meteen toe. Vind het zelf ook maar raar. Maar het is naïef om te denken dat dingen die onlogisch(er) zijn niet kunnen gebeuren. Waarschijnlijk wil Brood zo ongelooflijk graag in de top werken dat hij daar behoorlijk wat voor over heeft. En nogmaals: bij de Gelderlander zitten ze zelden fout als het om NEC gaat. Dus ben ik geneigd die te geloven, zeker omdat ik niet 1,2,3 een bron of (serieuze) journalist kan vinden die het tegenovergestelde beweerd.

27 mei 2015 om 09:23

Brood gaat bij PSV iets meer verdienen dan wat hij nu verdient bij Nec.
Dat hij van Hoofdtrainer bij een jupiler club overstapt naar 2e man bij een club die CL gaat spelen vind ik niet zo gek.

Zonde voor nec maar ik denk dat ze Been gaan benaderen voor een terug keer. Toch leuk om zon trainer met leuke uitspraken terug te hebben in de Eredevisie.

27 mei 2015 om 09:40

Ehm.. NEC is geen Jupiler Club meer. En zo logisch is die keuze helemaal niet. Het getuigt vooral van bijzonder weinig ambitie.

27 mei 2015 om 09:45

Daarbij vraag ik me af waar je gelezen hebt dat Brood (iets) meer gaat verdienen. Kan het namelijk zelf nergens vinden.

Jammer, ben benieuwd wat Kalezic gaat doen.

Goede assisten voor cocu! Iemand met ervaring en een gewaarde trainer!

27 mei 2015 om 07:34

Gewaardeerde*

Op verschillende websites is te lezen dat Brood er al uit is met NEC en een 2-jarig contract bij PSV heeft getekend.

Was het niet zo dat psv niet voor hem wilde betalen? Hoe graag willen ze je dan hebben?

27 mei 2015 om 07:45

Brood heeft z'n eigen contract ondertussen zelf afgekocht.

28 mei 2015 om 08:03

Oke, maar dan nog is de vraag hoe graag ze je willen hebben als ze niet voor je willen betalen

Ik heb hier een dubbel gevoel bij.., aan de ene kant vind ik het geweldig dat Brood bij PSV aan de slag gaat maar aan de andere kant betekent dit dat Kalezic waarschijnlijk gaat vertrekken.

27 mei 2015 om 08:16

Precies dat. Ik zou het jammer vinden als Kalezic PSV gaat verlaten.

27 mei 2015 om 12:06

Denk dat de meeste psv'ers er zo over denken, kalezic en brood schat ik ook ongeveer even hoog in. Vandaar dat psv niet wilde betalen voor brood, dan zouden ze kalezic wel doorschuiven.

Doei Ruud brood, dus je gaat liever als assistent aan de slag bij PSV dan als eerste man bij Nec. Nou succes daar NEC wil alleen mensen die 100% voor de club gaan, ik hoop dat het hem flink wat geld heeft gekost en een andere goede trainer vinden zal wel niet zo heel lastig zijn. Als ze maar niet voor die Faber gaan.

27 mei 2015 om 08:30

Als het goed gaat met de club zijn er altijd kapers op de kust. Die man wilt gewoon een keer een topclub meemaken en heeft ons een geweldig seizoen gegeven. Als Brood dit wilt moet NEC hem lekker laten gaan. Er moet toch bijna een heel nieuw team gebouwd worden dus een nieuwe trainer kan er ook wel bij.

27 mei 2015 om 08:47

Als NEC alleen mensen wil die 100% voor de club gaan, dan zal het snel heel rustig worden in Nijmegen. Ik denk dat je als supporter van NEC gewoon moet accepteren dat een groot deel van de spelers en staf de club gewoon als station zien.

Dat geldt overigens voor vrijwel alle Eredivisieclubs.

Goeie zet. En misschien ook nog Alireza meenemen uit Nijmegen, zou helemaal mooi zijn.

snap niet dat hij dit wil doen... waarom gaat hij niet lekker een eredivisie club trainen.. nec,excelsior, mischien twente nog.. lijkt mij een betere trainer dag cocu zelf

Vind het een rare beslissing van Ruud Brood. Tenzij zijn salaris enorm zal stijgen begrijp ik er eigenlijk niks van. Waarom zou je assistent bij PSV willen worden als je met NEC komend jaar in de eredivisie leuke dingen kan gaan doen? NEC was dit seizoen zeer sterk en met een aantal versterkingen zie ik die club met een beetje geluk komend seizoen zelfs in het linkerrijtje eindigen. Degradatie en de playoffs ontlopen moet zeker het doel zijn voor Nec. Persoonlijk lijkt mij op eigen benen staan bij een club als Nec, waarmee je hoge ogen kan gooien als je na promotie rond de 12e positie eindigt, veel uitdagender dan tweede man spelen achter Cocu bij Psv, waar iedereen verwacht weer kampioen te worden en je het eigenlijk alleen maar 'slecht' kan doen. Misschien heeft hij de illusie dat hij ooit Cocu mag opvolgen en trainer wordt van een topclub?

laat gaan, trainers die met hun kop al bij een andere club zitten heb je ook niets aan. Geldt ook voor spelers.

Brood was toch al geen trainer waarmee nu doorgepakt kan worden in de Eredivisie. Het is ook vast geen toeval dat net deze week oud-voorzitter Hans van Delft weg is uit de aandelenconstructie. Die kon niet met Boekhoorn door een deur en ondanks dat ze elkaar tegenwoordig weer gedoogden was het wel een sta-in-de-weg.

Mario Been zal wel weer op pole-position staan nu als trainer voor Nec.

Jammer. Maar NEC is een mooie club, dus die zullen vast wel een capabele opvolger vinden. Blijkbaar heeft Brood niet al te veel sportieve ambities. Aan de andere kant kan je het als assistent langer volhouden. Ben wel benieuwd wat NEC er van gaat bakken in de ere.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren