Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor PSV’er: ‘Hij is een kruising tussen Guardiola en Van Bommel’

Laatste update:

Dante Rigo is dit seizoen een belangrijke schakel bij Jong PSV en dat is ook in de rest van Nederland niet onopgemerkt gebleven. De net achttien geworden middenvelder wordt gezien als een groot talent en Aad de Mos voorspelt hem dan ook een grote toekomst.

/

“We gaan hem dit seizoen nog zien in PSV 1. Dante is een geweldig talent. Gaat het heel ver schoppen en heeft uitzonderlijke kwaliteiten”, vertelt hij in gesprek met Omroep Brabant. “Hij heeft een pass over veertig meter, hij kan het spel versnellen en hij heeft een fantastische vrije trap. Hij is de beste opbouwer die je je kan voorstellen. Als type speler is hij een kruising van Josep Guardiola en Mark van Bommel.”

Rigo blijft zelf nuchter onder deze lofuitingen, al vindt hij het natuurlijk ook mooi dat kenners als De Mos hem zulke complimenten geven. Tot extra druk leidt het echter niet, zo geeft hij aan. Hij is zich ervan bewust dat hij zich niet teveel moet aantrekken van zulke woorden: “Ik heb nog veel werk aan de winkel.”

Denk jij dat Dante Rigo dit seizoen nog zijn opwachting gaat maken in het eerste van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastisch talent ja,vooral een uitzonderlijke traptechniek elke standaardsituatie van hem levert zo'n beetje gevaar op.

Ik betwijfel trouwens wel of we hem dit seizoen gaan zien want ook met alle blessures op het middenveld de afgelopen tijd heeft hij geen kans gehad.

Prachtige naam ook deze jongen. Waar komen zijn ouders vandaan?

12 december 2016 om 19:18

Voo zover is weet is hij gewoon Belgisch, ik hem nog nooit ergens iets gelezen over een land.

12 december 2016 om 19:28

Volgens mij gewoon een Belg, inderdaad. Rigo is een vaker voorkomende naam in Belgie en iedereen kan z'n kind een Italiaanse voornaam geven.

12 december 2016 om 19:57

Tremelo.

Een kruising tussen twee spelers waarvan 1 al alles in zijn assortiment had wat die andere ook had?

Dit soort dingen moet je niet zeggen over een jonge speler. Dan kan hij alleen nog maar tegen gaan vallen. Kijk maar naar Marcel Meeuwis. Die heeft op zich best een leuke carriã¨re gehad. 14 Jaar betaald voetbal, wat wedstrijdjes meegepikt in de Bundesliga en bij Feyenoord, twee keer MVP van Roda JC, niks mis mee. Maar omdat hij in de jeugd vaak "de nieuwe Cruijff" genoemd werd en dat uiteindelijk bij lange na niet waar kon maken, werd hij toch een beetje gezien als een lachertje. Dus doe die jongen een lol en ga hem niet vergelijken met spelers die hij waarschijnlijk toch niet zal evenaren...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren