Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool wil af van miskoop: ‘Er zal een club zijn die hem goed kan gebruiken’

Laatste update:

Lazar Markovic is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken als speler van Liverpool. Jürgen Klopp laat maandag weten dat de 23-jarige vleugelaanvaller mag uitkijken naar een nieuwe club en daarbij op de medewerking van de Engelse grootmacht kan rekenen. Het huidige contract van Markovic bij Liverpool loopt nog twee jaar door.

Markovic werd het afgelopen seizoen al op huurbasis gestald bij Sporting Portugal en Hull City en inmiddels is duidelijk dat de 22-voudig international van Servië geen toekomst heeft op Anfield. "Het is geen geheim dat als hij een club vindt, we de onderhandelingen zullen aangaan. De situatie is hetzelfde als vorig jaar", vertelt de manager in gesprek met Liverpool Echo.

Liverpool had in de zomer van 2014 liefst 25 miljoen euro over om Markovic los te weken bij Benfica, maar de club beleefde weinig plezier aan de flankspeler: hij speelde in drie jaar tijd slechts negentien competitiewedstrijden voor the Reds. "Hij is een erg goede speler. Ik mag hem graag als persoon. Hij is nu weer volledig fit. Hij kampte eerder met liesklachten, maar daarvan is hij nu hersteld. Er zal een club zijn die hem goed kan gebruiken", besluit Klopp.

Zie jij Lazar Markovic ooit nog slagen in de internationale top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als die in engeland blijft zie ik hem wel aan winst zijn voor Newcastle United die zoeken nog spelers of voor een club die voor plek 10 tot 20 speelt daar onder komt die te kort voor helaas.

Begreep de aankoop al niet,weer 25mln weg...pfff
Levert max 5-7 mln op wanneer Reading,hull of Swansea dit al willen geven...

24 juli 2017 om 23:16

Ik dacht juist dat Markovic gezien werd als een groot talent als ik me niet vergis. Liverpool heeft gegokt en verloren. Ze maken er wel een hoop verlies op, maar voor beide partijen is een verkoop beter. Hij is nog maar 23 jaar dus gelukkig voor hem heeft hij nog genoeg kansen zich te bewijzen.

Newcastle zoekt een buitenspeler, maar die willen ojo van ons. Stoke city kan hiermee het vertrek van Arnautovic goedkoop opvangen en andere clubs zullen ook wel interesse tonen bij een wat lager bedrag.

Laat watford hem maar kopen, kopen wij berghuis.

Samen met Balotelli, Moreno en Lambert 63 miljoen al weggegooid van de som die Barcelona neertelde voor Suarez toen. Hopelijk levert die nog 10 miljoen op en Moreno 15 miljoen, maar wat een slechte aankopen. Nog een geluk dat Lovren zich redelijk herpakt heeft, Lallana onder Klopp geweldig is en ook Can en Origi als talenten in dezelfde transferperiode zijn gehaald. Al met al toch nog wel wat goede aankopen van Rodgers, maar goed aankoopbeleid kan ik het nog steeds niet noemen van dat jaar.

25 juli 2017 om 00:30

Inderdaad geen geweldige aankopen maar toch vind ik ze wel enigszins begrijpelijk: Lambert een pinchhitter uit de eigen jeugd voor 5 miljoen. Balotelli was een grote gok maar had ook goed uit kunnen pakken, het was ooit toch echt een groot talent. Markovic was ook een groot talent in portugal maar heeft zich helaas nooit door kunnen ontwikkelen. De gokken die Rodgers nam hebben helaas niet goed uitgepakt maar ik zal hem eeuwig dankbaar blijven voor Suarez en Coutinho.

25 juli 2017 om 01:01

Moreno had 2x op rij de EL gewonnen en speelde goed bij Sevilla was volgens mij 2e LB van Spanje na Alba.
Veel aankopen waren opzicht aardig van Rodgers en consorten. Enige die ik niet logisch vond waren Balotelli, Benteke, Aspas en Alberto.

Rodgers is geen slechte trainer, heeft alleen te veel gerouleerd en heeft er nooit een echt team van kunnen maken. Alleen is hij de dupe geworden van zijn eigen arrogantie en slechte media optredens. Als het weer eens een droevige wedstrijd op de mat werd gelegd, dan vond Rodgers dat er wel pluspunten waren in zijn tactiek.
Trouwens nog een ander nieuwtje.. Liverpool heeft vanavond(ja je leest het goed vanavond) een bod van precies €83 miljoen uitgebracht op Keita, toch knap dat VZ vanmorgen al wist dat deze geweigerd is. Chapeau goed stukje journalistiek weer. Morgen(of in de loop van de week) zien we wel of het geaccepteerd wordt of niet.

25 juli 2017 om 07:20

Suarez werd onder Dalglish gehaald. Maar verder klopt het dat ze begrijpelijk waren, en het Liverpool van onder Rodgers dat rond de 8e plaats eindigde had natuurlijk ook niet de trainer en de aantrekkingskracht om echte topspelers binnen te halen.

25 juli 2017 om 01:22

Balotelli was een bestuurlijke flater ja, maar de rest vind ik wel meevallen. Niet uit de verf gekomen, maar anderen weer wel. Ze worden bij Liverpool alleen wat vaker uitgelicht

25 juli 2017 om 07:01

Elke club heeft wel eens een miskoop. Met de prijze n van tegenwoordig moeten ze alleen goed nadenken voordat ze iemand halen

Er zijn vast clubs die hem willen hebben, maar dat is wel afhankelijk van de vraagprijs natuurlijk. Als die schappelijk is kun je hem zeker wel van de loonlijst schrappen.

Bij fener vond ik hem altijd goed spelen, probleem was dat die best vaak geblesseerd was. Zou hem graag nog eens willen zien alleen zal die veel te duur zijn voor ons. Markovic en lens waren goede buitenspelers die perfect meegingen, helaas beide gehuurd. Zou ze graag beide terug bij mn ploeg willen zien, maar door de financial fair play gaat dat nooit lukken helaas...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren