Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Liverpool vindt Belgisch doelwit te duur en verlegt de aandacht'

Laatste update:

De zomer moet nog van start gaan, maar Liverpool heeft nu al vier nieuwe spelers gestrikt. Het is niet de bedoeling dat het hierbij blijft: Brendan Rodgers wil nog meer vers bloed voor zijn selectie en de komst van een nieuwe topspits geniet de prioriteit. Daniel Sturridge is namelijk vaak geblesseerd, Mario Balotelli mag na een jaar alweer vertrekken en van nieuwkomers Danny Ings en de al eerder gekochte Divock Origi mogen niet direct wonderen worden verwacht.

/

Christian Benteke gold lange tijd als de favoriet van Rodgers, maar het is nog maar zeer de vraag of hij naar Liverpool komt. Aston Villa is absoluut niet bereid om mee te werken aan een transfer en Benteke dreigt daarom wel heel erg duur te worden. Als alternatief valt in de Daily Mail nu de naam van Fernando Llorente. De Spanjaard speelt nu nog bij Juventus, maar de Italiaanse kampioen is erg druk bezig met het aantrekken van nieuwe aanvallers.

Paulo Dybala is al overgenomen van Palermo, terwijl Mario Mandzukic zal worden gekocht van Atlético Madrid. Verder lijkt het erop dat Simone Zaza en Domenico Berardi een toekomst hebben in Turijn en dat geldt dus niet voor Llorente. De dertigjarige Bask zou bij een goed bod mogen vertrekken en mogelijk wordt Liverpool dus wel zijn volgende bestemming.

Een andere spits die in verband wordt gebracht met Liverpool is Carlos Bacca, de 28-jarige Colombiaan die met Sevilla twee jaar op rij de Europa League won. Bacca was in het afgelopen seizoen goed voor 20 competitietreffers in de Primera División en wordt ook al een tijdje in verband gebracht met AS Roma. Bacca zal in ieder geval een stuk duurder zijn dan Llorente, zo is de verwachting.

Fernando Llorente zou een goede spits zijn voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer niet echt een topper, het schijnt dat Liverpool kwantiteit boven kwaliteit verkiest.

20 juni 2015 om 23:13

Dat is al jaren zo.

21 juni 2015 om 11:11

Wie moeten ze dan halen? Er is een klein aantal topspitsen en die zijn vrijwel allemaal onhaalbaar. Liverpool zal toch moeten zoeken in de categorie Dzeko, Mandzukic, Giroud, Llorente, Hernandez, Jackson, Icardi, etc.

Misschien moet Liverpool hun team stabiliseren en elk jaar 1a 2 topaankopen doen i.p.v 5a7 middelmatige spelers halen.

Liverpool moet gewoon die 40 Miljoen uitgeven voor Benteke. Llorente is niet echt een topaankoop wat ze wel nodig hebben. Clyne en Benteke en Liverpool heeft een goed team staan. Dan heeft Liverpool een team wat zeker mee kan doen om de eerste 4.

Mignolet
Clyne
Lovren
Skrtel
Flanagan
Can
Henderson
Milner
Coutinho
Sturridge
Benteke
20 juni 2015 om 23:22

40 mln is wel veel.. Denk niet dat Llorente echt minder is eigenlijk.

Liverpool moet het gewoon rustig aanpakken. Er is veel talent aanwezig en als je die bij jongens bij elkaar houdt, heb je over 2/3 jaar een top team. Ze moeten niet teveel gaan kopen. We weten hoe dat jaren hiervoor is gegaan.

20 juni 2015 om 23:23

Nee 40 miljoen voor Benteke uitgeven is net zp dom als voor Carroll.

Voor 40 miljoen kan je wellicht Lacazette of Dzeko halen

20 juni 2015 om 23:30

Lacazette wil Lyon alleen verlaten voor een team die CL speelt (anders had ik Lacazette ook de beste optie gevonden) en Benteke vind ik persoonlijk een stuk beter dan Dzeko. Maar Liverpool heeft nog 1 of 2 grote aankopen nodig en dan hebben ze deze transferperiode goede zaken gedaan. En zijn ze klaar voor volgend jaar om mee te doen om de eerste 4 plekken. Ik denk dat het volgend jaar weer een prachtig seizoen kan worden in de Premier League. Ik hoop ook dat alle Engelse ploegen het goed gaan doen in Europa.

21 juni 2015 om 06:49

Benteke beter dan Dzeko? Op basis van wat? Hij scoort aardig bij een degradatie clubje maar bij grote clubs heerst toch een bepaalde druk. Dzeko heeft in Duitsland en ook in Engeland bewezen dat hij overal kan scoren, bij Benteke valt dat nog te bezien

Benteke is geen 40 mln waard, dus zou ook voor wat anders kijken. Vind 't wel een beetje raar dat ze zo actief op zoek zijn naar een spits. Als Sturridge fit is heb je 3 spitsen tot je beschikking. Is wel genoeg toch? Denk dat Ings en Origi goed als back-up kunnen fungeren. Ben alleen benieuwd hoe Origi het gaat doen. Dit seizoen was het slecht.

20 juni 2015 om 23:24

Hopen dat Sinclair en Yesil minuten gaan maken volgend seizoen. Ben benieuwd naar die 2.

21 juni 2015 om 00:10

Liverpool verkeert op het moment niet in een situatie dat het echt jeugdspelers kan laten doorstromen en het hoeft ook niet i.v.m. de homegrown regel.
Laat ze eerst maar eens een topspits aantrekken om te rouleren met Sturridge en zijn eventuele blessures op te vangen. Dan kunnen Ings en Origi wennen aan de BPL en aan het spel dat Rodgers van Liverpool verwacht. Een relatief oude spits als Llorente zou wat mij betreft perfect zijn voor dit jonge Liverpool. Natuurlijk zie ik liever Lacazette komen maar die lijkt me onhaalbaar. Daarbij is het in mijn optiek ook nodig om de verdediging te versterken. Clyne zou een goed begin zijn en nog een CV erbij om de boel aan te sturen want van Lovren ben ik tot noch toe niet onder de indruk.

21 juni 2015 om 00:14

Ik denk sws dat het slim is als Liverpool wat top talenten mee laat doen. Idk of er erg grote talenten rondlopen daar, maar ik denk dat er wel een paar aardige tussen zitten.
Ik zie Liverpool de komende 2/3 jaar niet de top 4 halen. De rest is sterke, heeft toppers en dat heeft Liverpool (nog) niet. Met wat geluk haal je wel Cl voetbal, maar ik denk dat de focus moet liggen op het creeren van een topteam en dan bedoel ik in alle rust. Hou het team bij elkaar, laat talenten zich door ontwikkelen, raak overbodige spelers kwijt en ga zo maar door. Het is een proces dat Liverpool moet doorlopen vind ik.

21 juni 2015 om 04:18

Absoluut. Hier ben ik het helemaal mee eens. Echter met Coutinho, Can, Ibe, markovic, sterling als hij zou blijven, orig en ings heeft liverpool al zat talenten. Deze moeten eerst volledig doorbreken en zullen dat aan de hand van oudere, meer ervaren spelers moeten doen. Zij zijn (nog) niet in staat om die andere talenten te begeleiden.

21 juni 2015 om 11:03

Ja, je hebt 6/7 spelers die echt kunnen uitgroeien tot toppers, maar de helft daarvan heeft nog een lange weg te gaan. Heeft dus tijd nodig. Ben het ook helemaal met je eens dat er oudere, ervaren spelers bij moeten komen. Anders krijg je zo'n Ajax verhaal, waar het gemiddelde 12 jaar is en daar red je het niet mee.

Kan me echt matenloos irriteren aan het transferbeleid van Liverpool. Hoe kun je toch iedere keer voor de verkeerde spelers gaan. Bespaar het geld van 5 subtoppers en koop 2 topspelers.

Waarom gaan ze niet voor Chicharito? zwaar onderschatte spits. Zou zeker een aanwinst voor ze zijn en hij kan niet veel gaan kosten

21 juni 2015 om 09:32

Die moet al naar Ajax.

Loorente zou een goede aankoop zijn. Is kopsterk en heeft ook redelijk veel ervaring. Heeft zowel in de finale van de Europa Leaque als in de finale van de cl gestaan. Dan kan je wel wat hoor. En hij is ook helemaal niet duur want Juve heeft hem transfervrij gehaald. En Llorente zal toch wel een verbetering zijn ten opzichte van Ballotelli, Borini en Origi die ik ook maar een beetje overschat vind en die ook niet echt een spits is. En het is bekend dat Liverpool gek is op Spanjaarden haha.

40 miljoen euro voor Benteke is wel erg veel ja.. Dan Liverpool misschien de helft van dat geld gebruiken om Llorente binnen te halen. Die zal toch niet minder zijn dan Benteke denk ik. Ook heeft Llorente veel meer ervaring.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren