Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool-ster op weg terug: 'Ik heb hem anderhalf jaar niet beter gezien'

Laatste update:
/

Voor fans van Liverpool is het duel met aartsrivaal Manchester United dé wedstrijd van het jaar, maar Brendan Rodgers kijkt daar iets nuchterder naar. Na de kansloze 0-3 nederlaag tegen West Ham United, vlak voor de interlandbreak, telt volgens hem nu maar één ding. “We moeten de volgende wedstrijd winnen, los van wie de tegenstander is”, verklaarde hij vrijdagmiddag in de aanloop naar de klassieker op Old Trafford.

“Natuurlijk is het een grote wedstrijd, maar als je een wedstrijd verliest en je moet dan twee weken wachten, gaat het erom dat je de volgende wint. Dan maakt de rest niet veel uit”, aldus Rodgers. “We zakten tegen West Ham United door de ondergrens en dat mag niet meer gebeuren. De eerste drie wedstrijden ging het goed, maar de ontmoeting met West Ham was niks minder dan een forse teleurstelling.”

De eerste oppepper in de aanloop naar het duel met United is de terugkeer van Daniel Sturridge. De spits kwakkelt al anderhalf jaar met blessureleed, maar lijkt eindelijk op de weg terug. “Ik ga er geen datum op plakken wanneer hij weer kan spelen, maar hij traint weer en dat is positief. Hij oogt scherp, beter heb ik hem de afgelopen achttien maanden niet gezien. Ik kijk uit naar zijn rentree, maar wanneer dat is blijft nog even koffiedik kijken.”

Wie wint de kraker op Old Trafford?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan niet wachten. Alleen een avond wedstrijd? GMP durven wel.

Het gaat er altijd om dat je de volgend wedstrijd wint, wat een kul. Tegenstander maakt niet uit? Kom nou Rodgers, je zit ondertussen zolang bij Liverpool dat je weet dat het resultaat in deze wedstrijd net wat zwaarder weegt dan andere wedstrijden. Een verlies kan wel eens het einde van Rodgers betekenen, maar verwacht eigenlijk dat hij tot minstens de jaarwisseling krijgt van de directie.

Liverpool overtuigt niet, United net zo min, zou mijn geld niet durven te zetten op één van beide

11 september 2015 om 18:14

Top dat je dat al weet, hoef ik morgen niet meer te kijken.

11 september 2015 om 18:26

Een gouden pik en een dikke rooie neus. Welke kleur hebben z'n tenen?

11 september 2015 om 18:16

Thuisvoordeel nee?

11 september 2015 om 18:23

Als ik zou moeten inzetten, zou ik inderdaad eerder op United inzetten.

Stuuridge is toch ook gewoon 1e keus als ie fit is??

11 september 2015 om 19:34

Benteke die is goed hoor phoe ! Sterk loopt blind om ver!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren