Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool, Man City en PSG jagen op Eredivisie-ster die 50 à 60 miljoen kost

Laatste update:

Johan Bakayoko staat bij meerdere topclubs op het lijstje voor komende transferperiode. Dat meldt Patrick Berger van Sky Deutschland. Onder meer Liverpool, Manchester City en Borussia Dortmund zouden de twintigjarige Belg van PSV nauwlettend in de gaten houden.

“Johan Bakayoko is een toptarget voor Europese topclubs komende zomer”, aldus Berger op X. “Liverpool, Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund houden zijn situatie goed in de gaten.”

“Hij heeft nog een contract tot 2027, zonder vertrekclausule. Prijskaartje: 50 à 60 miljoen euro. Een bod van Brentford van 40 miljoen euro afgelopen winter werd afgewezen door PSV”, weet de journalist verder.

Brentford had Bakayoko vorig jaar zomer ook al graag naar de Premier League gehaald. Naar verluidt deed de club toen een bod van 35 miljoen euro, dat door PSV naar de prullenbak werd verwezen.

Later maakte Bakayoko in gesprek met de Belgische tak van RTL bekend dat hij voor het begin van die transferzomer al had besloten dat hij bij PSV wilde blijven.

"Ik had dat al voor de start van de zomer beslist. Ik wilde met PSV naar de Champions League en wil met PSV om het kampioenschap spelen”, verklaarde hij in september.

Dat kampioenschap lijkt er wel te gaan komen. Koploper PSV heeft momenteel tien punten meer dan naaste belager Feyenoord in de Eredivisie, met nog acht duels te gaan. Bakayoko zelf was dit seizoen tot dusver goed voor acht goals en dertien assists in veertig officiële wedstrijden.

Is Johan Bakayoko 50 à 60 miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal mee eens. Mensen vergeten dat deze jongen pas 20 jaar is. Kan me herinneren dat Vinicius van Real op de leeftijd van 20 ook nog heel matig was en nu 3 jaar later een van de beste van de wereld.

18 maart 2024 om 19:44

Je zeg het zelf matig . Dus dan betalen die clubs dat bedrag niet

18 maart 2024 om 19:58

Je zegt dit alsof Premier League clubs nog nooit eerder veel te veel geld hebben betaald voor talenten.

19 maart 2024 om 14:24

Bod van 40 miljoen was er al. Gaat nu alleen nog maar omhoog.

18 maart 2024 om 20:01

Er is een verschil tussen matig zijn in La Liga en matig zijn in de Eredivisie.

Hoe kan dit? Is totaal niet dreigend zijn actie is zeer voorspelbaar en hij koppelt het zonder rendement.

18 maart 2024 om 19:41

Het gaat om de potentie, niet perse wat hij nu laat zien.

Hij is 20 en heeft veel talent. Dat valt scouts op, dus zijn ze geinteresseerd.

Ik zou hem wel afraden om direct op je 20e van de Eredvisie naar een Premier Leauge topclub te gaan. Ik zou eerder naar Duitsland of Italie gaan en daar 3 jaar ballen voordat je de grote stap maakt naar de echte top.

18 maart 2024 om 19:57

Het gaat vooral om het gebrek aan linksbenige rechtsbuitens. Kijk wat er voor middelmaat als Antony en Nicolas Pepe werd betaald. Die spelers zijn veel waard bij gebrek aan beter.

19 maart 2024 om 02:04

Bij ons heeft hij dan zowiezo niks te zoeken. Mag letterlijk niet eens de veters van linksbenige rechtsbuiten Salah strikken. Dit soort geruchten zijn nauwelijks serieus te nemen.

19 maart 2024 om 14:26



@anfield een 20 jarige salah speelde in de Zwitserse competitie en op zijn 22e misliukte hij volledig bij Chelsea.

Bakayoko laat opdezelfde leeftijd meer zien dan Salah deed. OF Bakayoko ooit zo goed gaat worden als Salah is geworden is een vraagteken. Maar je gaat een 20-jarig talentje vergelijken met een 31-jarige vedette.... Diezelfde vedette stond er minder goed op toen hij 20 was... Want Salah had echt heel matige statisiteken in de Zwitserse comp en in de Egyptische league. Doet Bakayoko beter in de ED (die ik hoger aanschrijf dan de Zwitserse en Egyptische competities).

18 maart 2024 om 19:54

Dat ie voorspelbaar is klopt, maar geen rendement ben ik t mee oneens. Met name in eerste seizoenshelft prima rendement. In de tweede helft vh seizoen een stuk ongelukkiger in z’n acties, maar kopt Luuk zo’n bal gister gewoon binnen, dan heeft ie een assist erbij. In dat opzicht heb je ook een beetje geluk nodig. Vind wel dat ie in de afronding te onrustig is.

18 maart 2024 om 20:01

Ja bij meer dan 20 goals betrokken in 40 wedstrijden voor een 20 jarige buitenspeler is toch best knap. Hij heeft sinds de winterstop wel een dipje gehad maar ook dat is normaal voor een 20 jarige speler.

tja, is baka 60 miljoen waard? nee. maar is het lekker dat al die clubs dat willen betalen? natuurlijk.

met lozano op rechts ga je er niet heel erg op achteruit denk ik. al vind ik baka wel gewoon een goede speler, die jammer genoeg in een wel hele lange vormdip zit.

18 maart 2024 om 20:03

Lozano meen je dat.
Die raakt geen pepernoot. Rendementloos vormloos....noem ze maar op

18 maart 2024 om 20:10

en dat is met baka anders? als je sinds de winterstop een beetje PSV hebt gekeken dan had je gezien dat elke keer dat lozano op rechts speelde PSV veel gevaarlijker was. bij de 1-7 tegen Zwolle ging het pas echt lopen toen hij daar kwam te staan.

spelen allebei nu bagger maar baka is te voorspelbaar en lozano weet zelf niet eens wat ie aan t doen is dus de tegenstander al helemaal niet.

19 maart 2024 om 13:51

Lozano heeft al even een vormdip maar kan vanuit het niets zomaar scoren, zie Ajax-PSV 2-5 eerder dit seizoen. Daarnaast speelt Lozano door de blessure van Lang en de aanwezigheid van Bakayoko op rechts veelal op de linksbuiten positie terwijl hij veel beter rendeert op zijn eigenlijke positie als rechtsbuiten.

Voor een leuk bedrag verkopen. Deze jongen heeft een voorspelbare actie en is snel, maar die oogkleppen ga je hem nooit afleren denk ik. Zijn voorgangers waren van een veel hoger niveau.

Psv mag blij zijn als ze op zijn hoogst 20 mil kunnen krijgen . hij heb nog niks laten zien het is heel wisselvallig.

18 maart 2024 om 19:49

Je vind het leuk om psv af te zeiken he? Als je nu ook nog eens kon lezen dan had je geweten dat er vorig jaar al 37.5 miljoen is geboden, en dat is na zijn contractverlenging echt niet minder geworden.

18 maart 2024 om 19:57

Dat heb ik gelezen maar als jij effe goed nadenk is vorig jaar nu niet. Hij laat al een tijdje niks zien En wat wel af en toe laat zien is te weinig om 50 mil waard te zijn

18 maart 2024 om 20:31

Nee, dat klopt, dit jaar zijn zijn cijfers zelfs nog beter als vorig seizoen, al valt hij de laatste weken wel erg tegen. Maar heb je wel eens gehoord van een vormdip? Schijnt vaker voor te komen bij jonge spelers.

18 maart 2024 om 20:55

Clubs gokken niet meer dat bedrag krijg psv nooit

18 maart 2024 om 21:01

Clubs gokken niet? Lol, ze doen niet anders.

Optimaal profiteren van de gekte van de huidige markt, al kan ik me niet voorstellen dat een club zo'n gok gaat wagen. Europees al met al 1 goal en 1 assist in 8 duels. Super matige statistieken, net als 1 op 5 lopen in de Eredivisie, met zo'n dominantie. Verder zie ik ook geen bovengemiddelde dribbel, voorzet of techniek. Ik vind hem echt een flink stuk minder getalenteerd dan een Madueke bijvoorbeeld, waar bij vlagen echt de klasse van afspatte.

18 maart 2024 om 19:55

Hij heeft echt wel een goede dribbel en techniek hoor. Vraag het Avilla maar die aan alle kanten voorbij werd gelopen in het Philips Stadion, zelden een back zo kapot gespeeld zien worden.

Gewoon een hele tantvolle aanvaller en nog altijd maar 20 jaar oud, hij heeft op dit moment wel te maken met een vormdip. In het eerste seizoenshelft was hij beter.

18 maart 2024 om 22:51

Eerst even uit de broekzak van sosa halen. Een van de slechtste backs (op verdedigend en tachtisch vlak) van de laatste jaren kwam meneer bakayoko niet voorbij. Deze jongen is het prijskaartje van 60mil absoluut niet waard. Vond madueke 2 klasse beter

Kampioen. Champions league inkomen. Dikke transfers. Psv wordt zo nog eerder het bayern van Nederland dan ajax.

18 maart 2024 om 19:47

Sommige spelers kan je wel goed verkopen maar ook bv een Schouten de jong Lozano romalho enz kan je niet meer met winst verkopen. En kampioen in een Mickey mouse competitie zeg niet veel in het buitenland

18 maart 2024 om 19:58

Je gaat geen 12 miljoen meer vangen voor Schouten? Kun je dat toelichten Crooswyker?

18 maart 2024 om 21:00

omdat schouten al bijna 28 jaar is en als hij echt zo goed was had hij niet bij psv gespeeld maar hadden andere clubs hem gehaald. Ik vind dat hij nu in een goed draaiend team mee draait maar dit is zijn plafond

18 maart 2024 om 21:29

Hij is van ADO Den Haag, Telstar, Excelsior en Bologna afgelopen seizoen naar PSV gegaan. Daar heeft hij met PSV voor het eerst sinds jaren weer de groepsfase CL overleefd. Dat is toch juist een heel gezond carrierepad voor een speler van 27? Het lijkt mij dan ook erg voorbarig om te stellen dat hij niet een stap hoger meer aan zou kunnen.

19 maart 2024 om 09:01

Hij kan hoger maar clubs zullen niet de bedragen betalen wat psv graag wil

18 maart 2024 om 19:50

En kijk waar het CL succes ajax een aantal jaar na dato heeft gebracht

18 maart 2024 om 19:55

Er bestaat geen Bayern van Nederland. Dat is echt onmogelijk, dat denk ik echt. Bayern kan de concurrentie leegkopen en de toppers houden, dat kan geen enkele club in Nederland.

18 maart 2024 om 19:55

Precies. Het gaat gewoon altijd op en neer tussen PSV, Ajax en soms Feyenoord.

18 maart 2024 om 20:53

Gelukkig maar!
Hoef geen club die 10+ jaar kampioen wordt op een rij.

19 maart 2024 om 14:05

Inderdaad, sinds Ben van Gelder en Kees Rijvers PSV naar de nationale top brachten in de tweede helft van de jaren zeventig hebben Ajax en PSV de landstitels ongeveer gelijk verdeeld. Af en toe zagen we een titel voor Feyenoord, AZ of Twente maar door de bank genomen maken Ajax en PSV toch de dienst uit. Na 1974 heeft Feyenoord precies 5 landstitels behaald in 1984, 1993, 1999, 2017 en 2023. De overige 11 van in totaal 16 landstitel van Feyenoord zijn dus van een halve eeuw (1974) of langer geleden. Ter volledigheid, AZ pakte de titel twee keer en Twente eenmaal.

Ik dacht dat ik de enige was die deze jonge zwaaaar overrated vindt, maar zo te lezen niet. Hopelijk kan psv er een mooi bedrag voor vangen en een fatsoenlijke rechtsbuiten halen

Tjah vind hem vaak toch wel wat tegenvallen Meer meh momenten de laatste tijd en dan 'wauw' momenten... maar hey, Antony ging voor 100 miljoen en als er al 40 miljoen is afgewezen afgelopen zomer. Kan je prima 60 vragen

Dortmund zou de ideale vervolgstap zijn voor Bakayoko. Denk eerst dat hij nog een jaar eraan vast moet plakken bij PSV. Want heel denderend is hij niet na de winterstop. Maar als die een stap wil zetten zou dat het beste zijn. Vanaf daar kan je dan naar een absolute topclub als je het daar maakt zoals een Haaland en Bellingham ook hebben gedaan.

Is dat de Patrick Berger van Liverpool?

Meteen verkopen. Wordt volgend seizoen niet beter dan hij nu is.

18 maart 2024 om 20:03

Hoe kom je tot dat besluit? De afgelopen 2 seizoenen zette hij telkens een grote stap vooruit in vergelijking met het vorige. Hij is duidelijk nog niet klaar om elke week basis te staan bij een topclub, maar waarom zou hij geen progressie meer maken?

18 maart 2024 om 20:11

Mijn ervaring is dat zodra buitenspelers in de basis staan bij een topclub in de Eredivisie dat ze in Nederland wel klaar zijn met groeien. Ze spelen qua statistieken zelden een significant beter tweede seizoen.

18 maart 2024 om 23:23

Nu snap ik nog minder van je besluit. Zowel Depay als Gakpo waren veel beter tijdens hun 2e seizoen in de basis.

Ja voor dat geld natuurlijk direct verkopen. Speelt in Nederland, maar heeft niet 1 overtuigde wedstrijd gespeeld. Dan te bedenken dat Newcastle maar 9 voor Minteh heeft betaald.

Ik ben PSV fan maar als een club 60 miljoen biedt voor Johan Bakayoko zou ik er een strik omheen doen en verder gaan met Lang en Lozano met talentvolle invallers daarachter. Ajax ving weliswaar 100 miljoen voor Antony maar dat kwam door de naam van Ajax als opleidingsclub en de aanwezigheid van EtH bij Manutd. Persoonlijk vind ik Bakayoko beter dan Antony, zeker qua potentie. Trouwens, voor 50 miljoen zou ik ook nog verkoop sterk overwegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren