Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool laat Allen voor maximaal 16 miljoen gaan

Laatste update:

Joe Allen is officieel speler van Stoke City. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf seizoenen en zowel Stoke als Liverpool heeft de transfer bekendgemaakt.

/

The Potters bevestigen dat zij maximaal zestien miljoen euro betalen voor de 26-jarige Welshman, die nog uitblonk op het EK in Frankrijk. Allen had bij Liverpool nog een contract voor één seizoen en kwam er tot zeven doelpunten en vijf assists in 132 officiële wedstrijden. Swansea City toonde eveneens interesse, maar vist dus achter het net.

“Ik ben verheugd dat ik mijn krabbel heb gezet. Toen ik van de interesse hoorde, keek ik er al erg naar uit en het was dan ook geen moeilijke beslissing om te nemen”, aldus Allen. Algemeen directeur Tony Scholes zegt Allen al lange tijd ‘bewonderd’ te hebben: “Toen we erachter kwamen dat we hem konden halen, waren we dan ook vastberaden. We zijn blij dat we de deal hebben afgerond.”

Betaalt Stoke City te veel voor Joe Allen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kwam toch eigenlijk altijd net te kort bij Liverpool. Stoke City versterkt opnieuw een al sterk team. Nu nog een spits en hopen dat Shawcross blessurevrij blijft. Dit team gaat genieten worden aankomend seizoen.

Prima speler voor een club als Stoke, maar toch te weinig voor een club als Liverpool. Ben er van overtuigd dat hij met het nodige vertrouwen een sterkhouder kan worden bij z'n nieuwe club!

25 juli 2016 om 21:48

Ik denk ook dat het een succes gaat worden, Allen is een onderschatte speler. Misschien niet goed genoeg voor de absolute top, maar kan zeker een sterkhouder zijn bij een subtopper of middenmoter. Even off topic: Is de wedstrijd van Ajax morgen op veronica te zien?

25 juli 2016 om 22:22

Allen is inderdaad een onderschatte speler. Ik vond hem op het EK bijvoorbeeld zeer sterk spelen! Zoals je zegt wel niet genoeg voor een topclub maar iets daaronder kan hij zeker zijn nut hebben.

Op je vraag kan ik helaas niet antwoorden Joey

25 juli 2016 om 23:00

Off topic: Nee, deze wedstrijd is alleen te zien in de Arena, maar het kan ook op Ziggo sport.

On topic: Dit lijkt me nou een geweldige aankoop voor Stoke. Denk dat hij het team nu meer balans geeft.

25 juli 2016 om 23:09

Okee thanks, dan moet ik ehm maar bij me ouders gaan kijken aangezien ik geen Ziggo sport heb

26 juli 2016 om 02:08

Dus de wedstrijd is niet alleen te zien in de arena?

Toch een best bedrag voor een wisselspeler.. jammer dat ie het niet heeft waar kunnen maken

Prima aankoop voor Stoke, hij past namelijk precies in het het spelletje dat Stoke wil spelen. Hij heeft veel gespeeld bij Liverpool, maar kwam toch altijd tekort in de belangrijke wedstrijden. Een goede oplossing voor Stoke, Allen en Liverpool!

Hello darkness my old friend ...

Neen, was een icoon maar niet om de juiste redenen. Is een uitstekende voetballer maar niet het niveau dat Liverpool nastreeft. Het ga je goed Joe "de Welshe Pirlo" Allen

Ik vind 16 miljoen (geen idee hoeveel hiervan variabel is) toch wat aan de hoge kant voor een vrij gewone speler die nog maar één jaar contract heeft...

25 juli 2016 om 21:38

Dit is de nieuwe realiteit in Engeland. Wen er maar aan.

Welsh Pirlo kwam fysiek net tekort. Gelukkig heeft Liverpool het geïnvesteerde bedrag terug gekregen vam Stoke.

Wat was Allen ondermaats bij liverpool. Was veel te hoog fegrepen. 16 miljoen? Zeker 10 miljoen te veel.

Besef me net dat 1 vd slechtste speler van liverpool+wissel bijna net zoveel is als onze topspeler(basisspeler) en topscoorder in de eredivisie Janssen.. wat zijn we toch een lachwekkend de competitie qua niveau EN onderhandelen

25 juli 2016 om 21:51

Je praat poep man

25 juli 2016 om 22:07

Uitstekend onderbouwde argumenten, ik ben om!....

25 juli 2016 om 22:25

Stop dan met poep te praten over Joe Allen.

25 juli 2016 om 22:21

een van de slechtste? Allen zal nooit een van de slechtste zijn. Zijn kwaliteiten als spelverdeler zijn erg goed alleen het fysieke aspect wat toch nodig is in engeland ontbreekt een beetje. Daarnaast heeft Allen een erg sterk EK gespeelt (heb ik janssen niet zien doen) en heeft Allen een vracht aan ervaring in de premier league (wat janssen ook niet heeft).

26 juli 2016 om 03:13

Beetje kromme vergelijkig, tuurlijk heeft janssen niet veel ervaring in de bpl, hij heeft er ook nog nooit gespeeld.. kan ik net zo goed als tegen argument zeggen dat Allen ook geen ervaring heeft in de eredivisie... Allen begon ook ooit voor het eerst in de bpl.

26 juli 2016 om 07:06

Zijn punt is dat het meer waarde heeft als je veel ervaring hebt in de BPL dan wanneer je ervaring hebt in de Eredivisie. En dat klopt natuurlijk ook. Joe Allen heeft bewezen dat hij zich staande kan houden in de BPL en bijvoorbeeld Vincent Janssen nog niet. Dus dat is best een goed argument.

Dat neemt niet weg dat ik 16 miljoen voor Joe Allen met nog maar 1 jaar contract wel aan de hoge kant vind. Maar 22 miljoen voor een jongen met 1 jaar Eredivisie is ook best veel.

Rare titel..denk dat Liverpool een bod ban 100 miljoen ook wel zou accepteren.

26 juli 2016 om 02:34

Klopt als je alleen de titel leest en reageert dat je in de war raakt.

Op het EK vond ik hem bizar slecht. Toch stond hij in het elftal van het EK. Nog steeds een raadsel

25 juli 2016 om 23:18

Wss alleen het scoreboard gekeken dan? Allen, Ramsey en Bale waren de moter van wales!

Goede aankoop weer van Stoke! Hebben toch een aardig elftal zo. Allen heeft een lekker EK gedraaid en verdient hiermee een mooie transfer.

Het is geen speler voor de absolute top, maar prima voor middenmoters. Ik denk dat de concurrentie bij Liverpool gewoon te fors was, want dit is zeker geen verkeerde speler.

Goede aankoop weer van Stoke! Hebben toch een aardig elftal zo. Allen heeft een lekker EK gedraaid en verdient hiermee een mooie transfer.

Het is geen speler voor de absolute top, maar prima voor middenmoters. Ik denk dat de concurrentie bij Liverpool gewoon te fors was, want dit is zeker geen verkeerde speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren