Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool faalt op Anfield en geeft Arsenal de kans om alleen leider te worden

Laatste update:

Liverpool heeft een uiterst kostbare nederlaag geleden in de Premier League. De ploeg van manager Jurgen Klopp creëerde op Anfield meer dan genoeg kansen tegen Crystal Palace, maar treffers zaten er niet in: 0-1. Eberechi Eze scoorde al vroeg in de wedstrijd en zorgt zo voor een nieuwe twist in het razend spannende slot van de Premier League. Manchester City leidt de dans met 73 punten, Liverpool staat derde met 71. Arsenal heeft eveneens 71 punten en kan later op de dag tegen Aston Villa (17:30 uur) de koppositie grijpen.

Aan de kant van Liverpool keerde Alisson Becker terug onder de lat. Daarnaast kreeg Ibrahima Konaté de voorkeur boven Jarell Quansah in het hart van de verdediging, waar de Fransman een duo vormde met Virgil van Dijk. Curtis Jones mocht op het middenveld starten, waardoor onder meer Ryan Gravenberch en Dominik Szoboszlai op de bank begonnen. Ook Cody Gakpo werd een reserverol toebedeeld, daar Mohamed Salah, Darwin Núñez en Luis Díaz de aanval vormden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na een indrukwekkende minuut stilte om de 97 slachtoffers van de Hillsborough-ramp te herdenken, trapte Palace de wedstrijd af. De bezoekers lieten direct hun aanvallende intenties zien, al hoefde Alisson zich geen zorgen te maken om het rollertje van Eze. Liverpool draaide zeker nog niet op volle toeren in de openingsfase, al werd het wel even dreigend via Núñez. De Uruguayaan krulde de bal net niet genoeg richting de verre hoek, waardoor Dean Henderson kon redden.

Palace oogde een stuk scherper dan Liverpool en wist zichzelf na een klein kwartier te belonen. Tyrick Mitchell kreeg alle tijd om voor te geven vanaf links en bediende Eze, voor wie het een koud kunstje was om binnen te schieten: 0-1. Een glijpartij van Van Dijk leverde op een haar na de 0-2 op. Met de Oranje-international op de grond kon Jean-Philippe Mateta zomaar doorlopen richting Alisson, die geen antwoord had op het stiftje van de Franse spits. Tot opluchting van Anfield was Andrew Robertson net snel genoeg om de bal op de doellijn weg te werken.

Liverpool probeerde met name gevaarlijk te worden via de linkerflank, waar Díaz het zijn directe tegenstander regelmatig moeilijk maakte. Palace hield desondanks goed stand, al kwamen de Londenaren goed weg toen Wataru Endo uit de kluts tegen de onderkant van de lat schoot. Liverpool kwam langzaam maar zeker beter in zijn spel en dat uitte zich in de volgende grote kans. Díaz probeerde het met een acrobatische poging richting de korte hoek, waar Henderson net op tijd bij zat. Konaté kopte uit de daaropvolgende hoekschop over.

Liverpool bleef het proberen, maar the Reds hadden simpelweg te veel kansen nodig om tot een treffer te komen. Zo wist ook Salah Henderson niet passeren. Liverpool oogde defensief kwetsbaar en mocht uiteindelijk ook niet klagen dat het met slechts 0-1 richting de kleedkamers ging, daar Michael Olise enkele minuten voor het rustsignaal Alisson op zijn pad vond.

Klopp besloot in te grijpen door Szoboszlai te brengen voor Endo en moest vlak na rust opnieuw wisselen, ditmaal noodgedwongen. Conor Bradley moest het veld geblesseerd verlaten, Trent Alexander-Arnold kwam binnen de lijnen als zijn vervanger. Het betekende zijn eerste speelminuten sinds 10 februari, toen hij een knieblessure opliep. Ook met de invallers binnen de lijnen liep het niet direct soepel. Wel kreeg Núñez na goed voorbereidend werk van Van Dijk een enorme kans. De Uruguayaan schoot vanaf een meter of twee tegen het been van Henderson aan.

Klopp besloot even later om ook Gakpo te brengen. De Oranje-international liet zich direct gelden met een prima pass, die tot assist gepromoveerd had kunnen worden door Curtis Jones. De middenvelder kwam echter verkeerd uit met zijn passen en liet zo een reuzenkans onbenut. Twintig minuten voor tijd voorkwam uitgerekend ex-Liverpool-speler Nathaniel Clyne dat de 1-1 alsnog viel. Diogo Jota kon binnenschieten, maar schoot tegen de dij van Clyne aan. Aan de andere kant redde Alisson met een uiterste reflex op een schot van dichtbij van Mateta.

Ook de volgende kans was niet aan Liverpool besteed. Jones had de hoek voor het uitkiezen, koos voor de rechter en schoot naast. Klopp sloeg de handen voor zijn gezicht uit ongeloof. The Reds bleven het proberen, maar ook in de slotfase zat het ze niet mee. Henderson toonde van dichtbij opnieuw zijn klasse door een kopbal van Harvey Elliott te keren. Ook Salah slaagde er in blessuretijd niet in om te scoren, waardoor Liverpool een zeer kostbare nederlaag lijdt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alles en iedereen dat Liverpool een warm hart toe draagt heeft de afgelopen maanden de reeks blessures gebruikt als excuses voor de mindere prestaties en de spaarzame mindere resultaten te duiden. En nu hebben ze eindelijk weer eens een volledig fitte selectie en worden ze vervolgens in eigen huis compleet belachelijk gemaakt door Atalanta en verliezen tot overmaat van ramp ook nog eens van Crystal Palace.

14 april 2024 om 17:02

Waarom heeft niemand het over de uiterst slechte vorm van Salah? Raakt al maanden geen knikker en zowat iedere wedstrijd de slechtste op het veld maar Klopp durft hem nooit te wisselen, geen idee waarom, maar daarom verlies je ook dit soort wedstrijden.

14 april 2024 om 17:08

Omdat er weinig opties zijn op die plek. Eigenlijk heeft Liverpool gewoon niet zo'n sterke en uitgebalanceerde selectie als City en Arsenal.

14 april 2024 om 17:11

Elliott valt al een aantal weken sterk in en kan ook op rechts uit de voeten, dus mag daar een keer de kans krijgen. Al mag die ook op het middenveld, want wat Jones vandaag liet zien, was belachelijk slecht.

14 april 2024 om 17:18

Mijn God en die kans dan ook van Jones. Ik trok mn haren uit mn hoofd. Voel met je mee (mede-Liverpool fan hier)

14 april 2024 om 18:20

Pas op hoor, sommige mensen hier worden boos als je Salah bekritiseerd. Maar je hebt wel gelijk, maar zelfs in mindere vorm maakte hij voorgaande jaren het verschil. De afgelopen weken dus niet, helaas.

14 april 2024 om 21:53

Blijkbaar nog steeds een trauma vanwege een Liverpool fan, vol bakje en niet de minste, die jou begrijpelijk nepfan noemde omdat na welgeteld 1 zaadpot je hem niet zozeer bekritiseerde, maar deze clublegende zelfs bij het grofvuil wou zetten. Ook nu weer tijdens het live meepraten was Salah wéér jouw zondebok, terwijl die klaplopers achterin wéér zaten te prutsen. Je komt haast klaar wanneer Salah een (zeldzame) zaadpot speelt zodat je eindelijk (7 historisch goede seizoenen) kan negeren om hem EINDELIJK af te kunnen zeiken. Iets met wachten op een misstap na al die jaren...

Mij bekruipt het gevoel dat er gewoon totaal geen tactisch plan meer achter het spel van Klopp zit. Ze lijken maar wat te doen, balbezit houden en dan door een dichte verdediging zien te komen maar dat lukt gewoonweg niet. En dat is niet nieuw, dat gaat al jaren zo bij Klopp. Misschien toch maar goed als er een nieuwe wind gaat waaien over Anfield. Er zit echt nog genoeg kwaliteit in de ploeg, maar het komt er niet uit. Nu maar flink duimen dat arsenal en city nog fouten gaan maken en punten verspelen. Maar je zou het zelf moeten afdwingen.

14 april 2024 om 17:39

Dat Liverpool het moeilijk heeft tegen ploegen die de bal aan Liverpool geven en afwachten, da’s niks nieuws, dat zorgt al jaren voor moeizame potten. Klopp-bal werkt het beste tegen ploegen die zelf willen voetballen.

Ik denk dat dit op zich een uitstekend seizoen is voor Liverpool, maar City is nou eenmaal een stuk sterker, en Arsenal steekt in topvorm en speelt ontzettend goed. Als je eerlijk kijkt hoe Liverpool daadwerkelijk voetbalt dit seizoen is het eigenlijk nog een wonder dat ze zo hoog staan.

Champions League ticket is top, de League cup is ook een mooie prijs. Na het zaadseizoen vorig jaar kan je daar als Liverpool fan denk ik prima tevreden over zijn. Newcastle, Chelsea en United supporters zullen heel wat minder tevreden zijn over dit seizoen.

En niet te vroeg wanhopen, met een flinke pot mazzel glijden City en Arsenal nog uit, en Atalanta ook.

14 april 2024 om 19:37

En wat blijkt, ook Arsenal gaat onderuit. Dit biedt dan perspectief, mits City nog een uitglijder gaat maken, alhoewel ik dat betwijfel. Dit seizoen is ook nog niet zo rampzalig mbt het resultaat, maar als je kijkt naar alle kansen die gemist zijn en nadelige keuzes door de refs, voelt het toch wel wat zuur.

14 april 2024 om 22:35

Natuurlijk zijn er kansen gemist, maar ook zoveel wedstrijden die met de hakken over de sloot over de streep zijn getrokken, ik denk dat je onderaan de streep toch heel blij kan zijn dat je nu op maar liefst 71 punten staat en nog volop titelkansen hebt, en niet met Spurs en Villa aan het knokken bent om een CL ticket.

Maar idd, voetbal is voetbal en het is geen jurysport, Arsenal kan misschien wel mooier voetbal spelen dit seizoen maar dat garandeert geen drie punten. En ook City is zeker niet onfeilbaar.

Na de zeperd tegen Atalanta verwacht je een reactie van het team, maar niks van dat alles. Vanaf minuut 1 flegmatiek, nonchalant en geen enkele wil om te winnen. In de eerste 45 minuten toonden enkel Robertson en in mindere mate Diaz de juiste instelling. Alsnog genoeg kansen gehad op een gelijkmaker, maar daar ontbrak net het geluk vandaag. Eerder het seizoen is het vaak goed gevallen, maar dat houdt een keer op.

Het laatste seizoen van Klopp dreigt als een nachtkaars uit te gaan. Doodzonde.

10 jaar na Crystanbul geeft CP ze weer een harde klap. Verder moest het ooit mis gaan. Liverpool wint dit seizoen zijn wedstrijden niet zo makkelijk. Bij een City en zeker Arsenal gaat het veel makkelijker.

14 april 2024 om 17:33

Dat lijkt maar zo.
Arsenal heeft in 4 wedstrijden 22x gescoord waardoor ze nu 10 goals in de plus staan tov Liverpool.
Dus in de overige wedstrijden was er amper verschil tov elkaar. Liverpool had groot deel van het seizoen meer punten, meer goals en minste tegengoals.
Liverpool heeft het pas sinds vorige week niet meer in eigen hand.

14 april 2024 om 17:45

Dat lijkt helemaal niet zo. Liverpool heeft gewoonweg het minste spel gespeeld. Uberhaupt nog een klein wonder dat ze zo hoog staan.

14 april 2024 om 18:06

De statistieken zijn echt anders. Liverpool heeft fantastische wedstrijden gespeeld.
Ze hebben ook een paar mindere wedstrijden gehad, maar dat hebben die andere ook. Ook Arsenal en City hebben wedstrijden pas diep in blessuretijd beslist.
Tot vorige week had Liverpool de meeste punten en tot half februari het beste doelsaldo.
Als Arsenal fan hoop je uiteraard dat de concurrentie punten laat liggen maar de overwinningen van Liverpool waren allemaal terecht.

Zoveel punten zijn er nou ook niet gecreëerd..

Al 20 jaar fan, gaat t nu dan eindelijk gebeuren?

Coyg, maak er een top weekend van. Profiteren van deze (bizarre) uitglijder van Liverpool. Als dit 6-1 was geworden had er geen haan naar gekraait. Bizar hoeveel kansen er niet in wilde voor Liverpool vandaag.

Dit is een regelrechte schande. Klopp heeft geweldige dingen voor elkaar gekregen, maar dit is een bevestiging dat het klaar is. Seizoen is zo goed als over. Kom maar door met Amorim

14 april 2024 om 17:16

Beetje overdreven vind je niet? Liverpool kan nog steeds een mooi aantal punten pakken. Hoe realistisch is het om te verwachten dat Liverpool even 90 punten pakt. De competitie is enorm competitief. Liverpool heeft daarnaast een volledig nieuw middenveld gekregen dit seizoen en zijn een nieuw team aan het neerzetten. Het vertrek van Klopp zie ik als het begin van een City-Arsenal era

14 april 2024 om 17:47

Je ziet dat het zo snel kan veranderen bij de clubs onder City, 1 seizoen een beetje in vorm en je speelt mee voor de titel, het volgende seizoen heb je wat blessures, sleutelspelers uit vorm, en je valt uit de top 4.

Dat vele rouleren wordt Liverpool zowaar bijna fataal in 1 week. Een aanvallend onmachtig Liverpool, was zo’n wedstrijd dat je nog wel een uur door kon gaan en dan zou er nog niet gescoord worden. Gakpo viel wel goed in met goede voorzette, maar helaas deed niemand er wat mee.

14 april 2024 om 22:02

Toch opvallend hoe goed Gakpo het altijd doet volgens jou, zelfs wanneer het gehele team, inclusief sterspelers, door de mand vallen. Alleen jammer dat jij de enige bent die dit ziet en miljoenen Liverpool fans dit helaas niet opmerken. Zonde.

Je haalt Nunez eruit voor Gakpo op een moment dat Palace nog meer naar achteren ging spelen waardoor je alleen nog voorzetten kan geven.
Liverpool had grote kansen en had eigenlijk makkelijk moeten winnen. Misschien door druk dat scoren moeilijk ging? Nu moeten ze 4 uitwedstrijden achter elkaar spelen in de Pl en dat tegen ploegen die best moeilijk te verslaan zijn. Titel lijkt verspeeld vandaag. City gaat alles winnen. Je kan ze alleen voor zijn als je vandaag won en de wedstrijden daarna.

14 april 2024 om 17:05

Nunez echt geen knikker geraakt vandaag, was blij dat ie eraf ging

14 april 2024 om 17:08

Nunez kan nog wel een beetje koppen. Gakpo niet.

14 april 2024 om 17:09

Gakpo kan niet koppen, hoe kom je daar nou bij?

14 april 2024 om 17:09

Gakpo viel anders weer prima in met zeer dreigende voorzetten die kon er weinig aan doen.

14 april 2024 om 17:09

Gakpo deed in 5 minuten meer goed, dan Nunez de gehele wedstrijd.

14 april 2024 om 17:15

Maar waarom haal je Nunez eruit? Je had kopkracht nodig maar die haal je eruit. Was beiden laten spelen geen optie?

14 april 2024 om 17:25

Maar Gakpo kwam niet per se voor Nunez, dat was Jota en die is zeker geen mindere kopper. Beiden laten spelen, was alleen een optie als Jota er niet ook was ingekomen.

14 april 2024 om 17:31

Ik dacht van wel. Thanks voor het verbeteren. Jota en Nunez had dan mijn voorkeur als ik een Liverpool fan was. Dat weer wel. Zelfs als Gakpo goed inviel. Een kopper had je meer nodig vond ik.

Seizoen gaat als een nachtkaars uit op deze manier.
Zoals ik al eerder zei de weg ligt open voor City, geloof niet dat Arsenal dat puntje voorsprong gaat vasthouden namelijk.

Man man man wat geven we alles kinderlijk eenvoudig weg FA cup, EL en de titel. Het ligt niet eens aan het tactisch plan. Maar gewoon door gebrek aan goals door de personen die ze moeten maken. Nuñez, Salah, Diaz. Mac Allister heeft volgens mij de laatste weken de meeste goals gemaakt.

Wat een mooi eind voor Klopp had moeten worden zorgen we er eigenhandig voor dat we met 1 van de 4 te winnen prijzen staan. Naast het feit dat ik het onbegrijpelijk vind dat Jones zoveel minuten krijgt gaven onze 3 voorhoede spelers ook voor de zoveelste keer niet thuis vandaag. 2.97 xG en er geen 1 maken. Drama.

14 april 2024 om 17:18

Wat hadden de Liverpool fans voorafgaand aan het seizoen verwacht? Vorig jaar had Liverpool een horror seizoen en nu speel je eigenlijk een best goed seizoen met waarschijnlijk 84+ punten

14 april 2024 om 17:54

Salah staat op 17 goals in 25 PL wedstrijden, die kan je moeilijk beschuldigen van te weinig scoren.

De rest, da’s een ander verhaal. Goede voetballers in principe (in mijn ogen voetballend beter dan Mane, Firmino en Origi), maar echte goalgetters zitten er niet echt tussen. Misschien toch maar het spaarvarken stukslaan voor Osimhen, als Salah vertrekt.

14 april 2024 om 18:24

Waarvan 5 penalties. Dus bijna 30% van de goals vanaf de penaltystip. Ja ook die ballen moeten erin maar het is dit seizoen allemaal minder dan voorgaande jaren.

14 april 2024 om 18:34

Misschien minder maar Salah is zo belangrijk, met hem speel je voor de titel, zonder hem ben je aan het knokken voor een CL ticket.

14 april 2024 om 19:50

Zeker waar. Al mag de rest van het team ook de credits krijgen dat ze nauwelijks verloren hebben in januari en februari toen Salah grotendeels afwezig was. Het is niet dat het er niet in zit. Salah is een beetje zoals Suarez. Zonder een bevlieging van hem is het vaak niet goed genoeg. Maar als ook de Egyptian King mee doet aan de malaise dan houden we blijkbaar niet heel veel over.

14 april 2024 om 22:14

Huh? Ehhm: 26 goals/assists in 25 wedstrijden, haal die 5 penalties weg en je zit op 21/25, en dat met sitters missende klaplopers als Nunez naast zich die zijn Most Big Chances Created als aanvaller teniet doen. Zijn ratio is zelfs nu nog beter dan bijv. Mane in zijn beste en meest bejubelde seizoen. Ook wingers als Son, prime Hazard etc haalde deze cijfers (ratio) zelden tot nooit. Eens dat hij de afgelopen 3 wedstrijden niet thuis geeft hoor, maar dat geldt voor Liverpool als collectief en met name die prutsende kneusjes achterin. Hoor ik je dan weer niet over, nota bene de leider van onze verdediging Van Dijk zit er de afgelopen maanden chronisch naast en is vrij letterlijk een même geworden op social media (ik kan je grote accounts/posts geven voor bewijs) maar daar hoor ik je zelden, correctie, nooit over. Allison die schittert in afwezigheid en hiermee laat zien wie stiekem al die jaren de grote man was achterin en samen met die rotzak op RW het predicaat onbetwiste sterspelers verdiende. Bijna 10 goals slikken afgelopen paar wedstrijden maar jij hebt het voornamelijk over Diaz en vooral Salah. Niet die lutsers achterin. Dat geeft toch te denken...

14 april 2024 om 22:36

Discussie voeren met jou heeft weinig tot geen zin merk ik wel. Kan nog 100x zeggen dat Salah geen pispaal is. Maar blijkbaar gericht aan dovemansoren.

Ik vergelijk Salah met Suarez. Suarez bij Liverpool was van ongekend hoog niveau. Alleen is het schrijnend om te zien dat we afhankelijk zijn van de bevliegingen van onze Egyptian King. Waar hij jaar in jaar uit ons tig keren heeft gered (wat ik hier boven ook al heb gezegd) lukt het dit seizoen minder vaak. En dat mag dan gewoon gezegd worden vind ik, jij blijkbaar niet.

Als je live meepraten zou hebben gecheckt dan zie je dat ik van Dijk bij de goal bekritiseerde voor het niet uitstappen en Konate samen met Jones de slechtste man van het veld noemde. Evenals Salah die gewoon weer niet het verschil kon maken vandaag. Maar dat kon niemand. Behalve Robertson die een goede pot speelde en Gakpo die redelijk in viel. Denk dat we van een wonder mogen spreken als we überhaupt nog een prijs pakken dit seizoen.

14 april 2024 om 22:42

Idd, Salah is echt een absoluut fenomeen, ook dit jaar weer. Hoeveel wingers hebben er rondgelopen in de PL die op zo’n manier jarenlang hun ploeg hebben gedragen?

14 april 2024 om 23:00

Ik denk geen één, misschien Henry als je die als winger mag beschouwen. Aan de andere kant is het eigenlijk heel triest dat we zo afhankelijk moeten zijn van 1 speler. Nuñez had er dit seizoen al minimaal 20 moeten maken. Ook Diaz heeft een rendement van niks. Veel dreiging en dribbels van wereldniveau maar geen verfijnde finisher. Als Salah een mindere fase heeft zouden zijn kompanen voorin hem wat meer mogen helpen, door niet zo veel kansen te verprutsen.

15 april 2024 om 00:08

Nou ja triest, het is voor Liverpool een absolute gouden greep geweest dat hij daar beland is en niet bij PSG of Real Madrid. Zonder Salah geen PL titel en geen CL winst, en het lijkt me dat geen Liverpool fan dat zou inruilen voor een paar top 4 plekken met een meer gebalanceerd elftal.

Ik bedoel, bij Barcelona en Napoli vinden ze het ook niet triest dat Messi en Maradona daar de grote man was.

15 april 2024 om 08:51

We mogen zeker in onze handjes klappen met Salah en ook dat ie al zo lang bij ons zit en veel prijzen voor ons heeft gewonnen. Het is alleen triest dat klaarblijkelijk nu alles op Salah aankomt. Voorheen had je met Mane ook nog een speler die redelijk wat goals maakte en eigenhandig een wedstrijd kon beslissen. Het hoeft echt niet compleet gebalanceerd te zijn. In het geval van Messi, die had natuurlijk ook wel spelers om zich heen die wel een wedstrijd konden beslissen als Messi niet of slecht speelde. Denk aan spelers zoals Suarez, Neymar en Eto'o. Dat waren geen koekenbakkers. Ik heb Nuñez eigenlijk heel lang verdedigd maar zal mijn mening wat bij moeten schaven. Hij is natuurlijk beslissend geweest bijvoorbeeld tegen Newcastle en met zijn late goal tegen Nottingham Forest. Maar met 10% meer precisie had hij er dit seizoen al meer dan 20 gemaakt.

Geweldig verdedigd door Crystal Meth FC, natuurlijk hoort daar wat geluk bij maar ze stonden hun mannetje.

off: Zijn er hier echt fans die werkelijk waar geloven dat Arsenal er met de titel van doorgaat na afgelopen seizoen?

14 april 2024 om 17:12

Ik geef City nog steeds de beste papieren voor de titel vanwege het lastige resterende programma voor Arsenal. Maar ik geloof er zeker wel een beetje in, denk dat we voldoende kwaliteit in huis hebben.

14 april 2024 om 17:12

Is dat niet juist een groter teken dat Arsenal voor de 2e keer op rij meedoet voor de titel? Dat ze het wel aankunnen en leren van hun fouten. Op dit moment hebben ze het in eigen hand. Dat kan ik van City en Liverpool niet zeggen.

14 april 2024 om 17:20

@soma Het gaat heel spannend worden. Beide teams hebben de CL als afleiding. Uitgeschakeld worden zou een enorm voordeel zijn voor Arsenal voor de titel. De druk zal richting het einde alleen maar toenemen voor Arsenal en er staan zware wedstrijden te wachten

14 april 2024 om 17:24

Uitschakeling zal echt niet helpen. Dat geeft een mentale dreun. Qua fitheid maak ik me niet zoveel druk om Arsenal. Iedereen is voor het eerst fit behalve Timber.
Waar ik me druk om maak is dat ze mentaal het aankunnen en Arteta goed omgaat met zijn selectie zoals op tijd wisselen en spelers rust geven.

14 april 2024 om 19:53

Wat een verassing weer hè? Zou het in het DNA zitten? Wat is volgens jou de oorzaak dit seizoen?

De grootste teleurstelling was vorige week, want deze keer had ik het min of meer zien aankomen. Het is duidelijk ze zijn gewoon op, ze hebben mentaal heel veel gegeven dit seizoen en zo kan je niet blijven winnen. Daardoor wordt het nu ook pijnlijk duidelijk dat er heel weinig idee in onze manier van spelen zit. Als je dat vergelijkt met Arsenal en City daar heb ik meer het gevoel dat ze in iedere situatie tot in detail weten wat ze moeten doen, bij ons heb ik dat niet. Toevallig wel dat het net weer Palace moet zijn die voor het genadeschot zorgt. Jammer dat we het Klopp era zo moeten eindigen want deze legend verdiend een groots afscheid, maar ik zit eerlijk gezegd al met mijn hoofd bij het volgend seizoen. Wordt een drukke zomer.

De bal mocht er niet in vandaag. Wat een kansen en een leuke tweede helft. Blij voor Arsenal!

Ongelofelijk, de titel (zo goed als) en de EL in een paar dagen weggeven. Thuis de zeperd tegen Atalanta en vandaag thuis verliezen van Palace, schandalig.
Helemaal aangezien Arsenal ook verliest vandaag, had je gewoon alleen koploper kunnen zijn.
Helaas zal City de titel weer gaan pakken..

De beslissende fase in Engeland brengt enorme druk zowel aan de top als in de kelder. Liverpool loopt het risico te bezwijken en geen prijzen te pakken. Klopp verdient een prijs.

Zonde voor Klopp is hem zo gegund. Onze nederlandse vrienden hebben het daar ook niet makkelijk. Gakpo 4e aanvaller of 5e en van Dijk erger ik me dood aan dat gewijs en geschreeuw dat verontwaardigde gedrag hij rolt nog niet met zijn ogen naar zijn teamgenoten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren