Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool bereikt akkoord en haalt middenvelder op in Portugal

Laatste update:

Liverpool eindigde vorig seizoen nog als tweede in de Premier League, maar dreigt dit voetbaljaar buiten de top vier te vallen, wat zou betekenen dat het Champions League-voetbal misloopt. De fans zijn teleurgesteld en hopen dat er in de aankomende transferperiode enkele noemenswaardige versterkingen kunnen komen. De eerste nieuwkomer is zo goed als binnen.

Het gaat hier nog niet om een bekende speler: Sanjoanense, dat uitkomt op het derde niveau van Portugal, maakt via de officiële kanalen bekend dat er met Liverpool een akkoord is bereikt over een transfer voor Paulinho. De zeventienjarige middenvelder, niet te verwarren met zijn naamgenoot van Tottenham Hotspur, zal waarschijnlijk spoedig een meerjarig contract tekenen op Anfield.

Paulinho is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Porto en speelt sinds de zomer voor Sanjoanense. Hij kwam pas tot vier competitiewedstrijden op het derde niveau van Portugal, maar in Liverpool ziet men toekomst in het talent. Paulinho was in december al eens te gast bij de Engelse topclub en schijnt al medisch gekeurd te zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

VZ had op zich wel kunnen zeggen dat het gewoon om een jeugdspeler gaat, duidelijk niet gehaald als versterking voor basiselftal natuurlijk.

Ben benieuwd of dit echt wat is, maar dat zullen we pas zien over een jaar of 3, 4 gok ik.

6 mei 2015 om 10:02

Precies, dacht dat het om William Carvalho ging

Zullen de commentaren moeite mee hebben om z'n naam goed uit te spreken Sanjoanense(in 2 pogingen heb ik het goed geschreven)

6 mei 2015 om 10:05

Dat is de club. hij heet paulinho. Een stuk makkelijker.

6 mei 2015 om 10:07

En dat is de naam van zijn huidige club, de speler heet Paulinho. Is ook aardig verwarrend geschreven moet ik zeggen.

6 mei 2015 om 10:12

Oh haha foutje

Altijd weer die misleidende titels. Want je gaat er niet vanuit dat het om een jeugdspeler gaat van 17 jaar. Die wordt gewoon gehaald met het oog op de toekomst. De tijd zal leren of het inderdaad een goede investering is geweest.

Oke goed, eerste aankoop, belangrijk dat we talenten halen, en ze tijdje in lager team wel kunnen spelen, just like sterling, ibe etc.

6 mei 2015 om 10:09

Ik ben wel klaar met die talenten nu.

6 mei 2015 om 10:32

Hoezo eerste aankoop binnen is goed? Dit zegt niet veel dacht ik zo , ze halen nu niet gelijk Jackson binnen !
Spijt me on te zeggen maar Liverpool wat een prachtige club is , is behoorlijk de weg kwijt al jaren ! Ik denk dat de clubs gewoon teveel geld hebben te besteden! Ze weten van gekkigheid niet wie ze allemaal willen
En daarbij blinkt Liverpool de laatste jaren nu niet uit in een goed aankoopbeleid! Ik zou het niet erg vinden om een transferlimiet in te laten stellen daar, het lijkt net of ze aan het aardappelen rooien zijn daar 100 erin 99 % overbodig en maar hopen op dat ene goudmijntje! Alleen jammer dat dat goudmijntje al binnen is en zijn contract niet wil verlengen! Zet je toch ook aan het denken

Zou niet verkeerd zijn een limiet in te stellen van 4 spelers of 50 miljoen euro! Plus dat hele selectie samenstelling beleid aan banden leggen met die home grown regeling dit is natuurlijk de reden van het roven van zeer jonge spelers over en nergens vandaan ! Plus dat de Engelsen hun eigen jeugdspelers ondermijnen! Al hebben ze nu voor de verandering wel aardig wat leuke jonge spelers in het nationale team lopen!

En weer halen ze geen topspeler. Dat liverpoolfans niet gek worden van zulke aankopen. Er moet echt een keer kwaliteit gehaald worden. Hopelijk gaat depay naar liverpool en halen ze fatsoenlijke verdedigers, dan zie ik liverpool wel weer meedoen.

Die is nog wel heel jong. Is niet de speler waarmee ze weer gaan meedoen om de titel zoals vorig seizoen. Dan moeten ze toch echt grotere namen aan gaan trekken

Wat hinderlijk geschreven dit, verwarrend voetbalzone

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren