Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Live meepraten in de FA Cup: Nottingham Forest - Manchester United

Laatste update:

Nottingham Forest en Manchester United staan woensdagavond tegenover elkaar in de achtste finale van de FA Cup. Gezien de stand in de Premier League en de resultaten in andere competities is dit toernooi voor beide ploegen de laatste kans op een prijs dit seizoen. De ontmoeting begint om 20:45 uur en onder dit artikel kun je erover meepraten.

Opstelling Nottingham Forest: Turner; Williams, Felipe, Murillo, Toffolo; Yates, Danilo, Gibbs-White; Elanga, Awoniyi, Origi.

Opstelling Manchester United: Onana; Dalot, Varane, Lindelöf, Amrabat; Casemiro, McTominay, Fernandes; Antony, Rashford, Garnacho.

Welke club bereikt de kwartfinale van de FA Cup?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beschamend dat je als United zijnde zon team het veld in moet sturen. Daarvan zijn Amrabat en Antony toch wel de allerergste. Ze hebben toch wel iets beters dan hen rondlopen?!

28 februari 2024 om 20:42

Ben het met je eens dat het een kutteam is, maar vandaag weer 10 geblesseerden, waarvan 5 verdedigers! Dus beetje kortzichtige reactie.

28 februari 2024 om 20:44

Als je het aantal geblesseerden (waarvan enkele basisspelers en enkele vaste invallers) in ogenschouw neemt vind ik dit niet zo'n hele gekke optelling eerlijk gezegd. Het woord "beschamend" lijkt me toch zeker flink overdreven.

28 februari 2024 om 20:46

Noem de fitte spelers dan eens op Joey, die voor die 2 in de plek zouden kunnen spelen

28 februari 2024 om 22:13

Je mist het punt volledig. Ik bedoel hiermee te zeggen dat het voor zo'n club schandalig is dat ze niets beter dan die 2 rond hebben lopen. Dat Ten Hag niet veel anders kan snap ik, maar dit is Man United onwaardig, betere selectie samenstelling mag je toch wel verwachten...

Ik zit er klaar voor. Bovenste rij, Trent End.

You Reds!

Enige dat je kan is koppen en dan kop je die bal zo slecht in.

Iemand nog ergens een idee waar deze wordt uitgezonden?

28 februari 2024 om 20:56

BBC 1

28 februari 2024 om 20:56

Ziggo racing

Laat me verrassen vandaag. Verwacht er niet veel van vandaag

Alweer een grote kans verprutst, United had hier eigenlijk 0-2 voor moeten staan.

Zou me niks verbazen als Amrabat nog voor rust gewisseld wordt. Wat een drama wederom. Aan alle kanten voorbij gelopen, ene na andere foute pass. Dit kan echt niet.

28 februari 2024 om 21:11

En dan? Wie gaat er dan links back spelen??

28 februari 2024 om 21:22

Lindelof. Doet dat al tijden naar behoren. Of Dalot. En dan Lindelof op rechts. Is als rechtsback in nationale elftal van Zweden gekomen.

28 februari 2024 om 21:40

Lindelof is net zo slecht op linksback. En dan krijg je weer het probleem wie er in het centrum bijkomt. Evans schijnt ook niet helemaal fit te zijn

28 februari 2024 om 21:41

Lindelof behoren spelen op linksback?? En wie gaat er dan centraal spelen.?? Zijn niet veel keuzes

28 februari 2024 om 21:46

Evans, al lees ik hierboven dat die ook niet helemaal fit is. Dan heb je vast nog wel wat jonge gasten die beter zijn dan Amrabat op linksback. Is niet de eerste keer dat hij door het ijs zakt. Begrijp me niet verkeerd Manutd36, naar behoren voor een rechtsbenige speler met zo’n lichaam. En veel beter dan Amrabat het op die plek gedaan heeft en doet.

Pffff...SMT heeft geen 1 goede bal geraakt. Mainoo al zoveel malen beter op die plek.
(Kopt die dadelijk er ene binnen)

Idioot hoeveel ruimte er steeds is tussen aanval en verdediging bij United als Forest aan de bal is. Zo kun je toch niet verdedigen..

28 februari 2024 om 21:33

Niets nieuws helaas. Bij balbezit tegenstander zo veel ruimte altijd. Niet normaal.

Minimale inzet bij Rashford weer

28 februari 2024 om 21:37

Vergeleken met het weekend doet hij 2x zoveel

Tragisch slechte wedstrijd

Dit duurt echt te lang

Bij Liverpool werd deze afgekeurd. Identieke situatie.

28 februari 2024 om 22:35

Helemaal niet identiek, Endo blokkeert bewust een tegenstander. Denk niet dat Varane hier het spel beïnvloedt.

28 februari 2024 om 22:36

Endo stond letterlijk stil.. ik vind het beide een goal. Dit zou ook belachelijk zijn als het zou worden afgekeurd en dat vond ik in de FA cup finale ook.

28 februari 2024 om 22:37

Haha precies. Mooie willekeur. Allebei onnozel maar deze telt dan wel.

28 februari 2024 om 22:40

Je ziet Endo toch kijken naar de tegenstander die hij blokkeert? Daarnaast komt de vrije trap niet eens in de buurt van Varane maar goed. Die bij Liverpool was ook onzin imo.

28 februari 2024 om 22:43

Endo stond stil zegt ie haha misschien even naar specsavers morgenvroeg

28 februari 2024 om 22:44

Het was eerder Colwill die zich slecht positioneerde en Endo stond eerder in de weg dan echt een blok zetten. Als dat al niet meer mag? Plus de bal kwam in de 2de zone en niet in de eerste, dus Colwill had er nooit bijgekund.

28 februari 2024 om 22:40

Ik heb Arsenal ook al een paar doelpunten zien maken dit seizoen op stilstaande fases waar ze bloks voor elkaar zetten, maar toch goed gekeurd worden. Het is totale willekeur in Engeland en dat maakt het zo frustrerend.

Hier kreeg Casemiro vorig seizoen rood voor? Toen was het zelfs alleen de kraag maar dit kan weer wel. Elke competitie echt bedroevend slechte scheidsrechters.

28 februari 2024 om 22:47

Casemiro heeft al veel twijfelachtige kaarten gekregen vind ik. Heeft de schijn tegen ofzo, omdat het een rotzak kan zijn.
Dit had inderdaad rood moeten zijn voor die Felipe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren