Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Linkerflankflitser’ koopt contract af en vertrekt bij RKC Waalwijk

Laatste update:

Rémy Amieux heeft besloten niet door te gaan bij RKC Waalwijk. De 27-jarige linkervleugelverdediger arriveerde vorig jaar zomer in het Mandemakers Stadion en tekende toen een contract voor twee seizoenen. Hij miste geen wedstrijd in het voorbije voetbaljaar, maar omdat RKC degradeerde kiest hij ervoor zijn contract af te kopen.

/

RKC maakt dinsdag via de officiële kanalen melding van Amieux’ vertrek uit Waalwijk. De Fransman verliet zijn vaderland in de zomer van 2009 voor FC Eindhoven en kreeg na een seizoen de kans hogerop te gaan: hij kwam vervolgens drie jaar uit voor NEC. Nu hij uit eigen beweging is weggegaan bij RKC, kan hij weer een nieuwe club zoeken.

RKC stelt dat Amieux in staat is gesteld een nieuwe uitdaging te zoeken. “Zodat hij ook bij zijn toekomstige club weer langs de linkerflank kan flitsen. RKC bedankt Amieux voor zijn winnaarsmentaliteit en bijdrage en wenst hem veel voorspoed in het vervolg van zijn carrière”, laat de club weten.

Rémy Amieux is een versterking voor clubs uit...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

niets voor utrecht?

27 mei 2014 om 12:46

Als opvolger voor Bulthuis, maar voor de linksback heeft utrecht ook Zulo en Dorda nog en klopt Winden aan de deur.

27 mei 2014 om 13:28

klopt,
niets voor Utrecht

Degraderen en dan bedanken voor winnaarsmentaliteit en bijdrage...

27 mei 2014 om 13:24

RKC koopt een contract af, dan hadden ze het contract maar beter af moeten sluiten als ze niet zoveel kwijt wilden zijn.

27 mei 2014 om 14:43

Volgens mij koopt de speler zijn eigen contract af, niet Rkc...

Leuke voetballer voor een promovendus?

27 mei 2014 om 13:33

jazeker. bij NEC vond ik het altijd al een goede speler die ze niet hadden moeten laten gaan. vooral omdat Janssen hem goed had kunnen gebruiken omdat Conboy op het middenveld speelde of centraal achterin. een speler die altijd blijft gaan en een hele goede mentaliteit heeft.

Had de indruk dat hij het toch niet heel verkeerd deed, maar dan moet ik ook toegeven dat ik niet elke wedstrijd van RKC heb gezien. Misschien toch nog in de eredivisie blijven?

Waarschijnlijk te duur voor de Jupiler League.

Nou NAC snel handelen

27 mei 2014 om 12:50

Precies wat ik dacht. Ik weet alleen niet hoe ver ze met die jongen van Vitesse zijn.

27 mei 2014 om 16:57

Lijkt ook mij een prima speler voor Nac. De linksachter plaats is op dit moment een positie waar NAC wel een goede voetballer kan gebruiken !

Ik verwacht dat Graema Rutjes wel actie zal hebben ondernomen als er nog sprake is van een vacature.

Jammer dat hij weg gaat. Hadden we idd goed kunnen gebruiken komend seizoen.

Neeee wat een domme actie van rkc. Vond hem een goede verdediger voor ons clubske.

27 mei 2014 om 12:59

Hij was inderdaad een goede speler voor rkc, maar ik denk dat hij niet meer betaalbaar was door de degradatie en ze daarom voor deze weg gekozen hebben.

27 mei 2014 om 13:07

Rkc betaalde salarisen op 1e divisie niveau en na degradatie zelfs wat minder. En waarom uitkopen? Doe dan gewoon verkopen

27 mei 2014 om 13:46

Dat is precies waar ik ook mijn twijfels bijtrek!
Waarom zijn contract afkopen in plaats van verkopen? Misschien levert hij niet heel veel op, maar dat is nog altijd meer dan dat je er nu voor krijgt want nu kost het alleen maar geld...

27 mei 2014 om 14:45

Leer eens lezen mensen...

"nu hij uit eigen beweging is weggegaan bij Rkc.."

De speler heeft zijn contract afgekocht, niet Rkc...

27 mei 2014 om 14:58

Speler koopt zelf zijn contract af... Netjes afgehandeld van beide kanten heb ik het idee..

Nou moeten we allemaal niet te veel letten op dat afkopen, zo heet dat maar hij eist waarschijnlijk zijn te ontavngen salaris voor volgend jaar niet op, kost hem op dit moemtn niks behalve de zekerheid van nog 1 jaarsalaris. Zo ging het ook met babel toen ie terug kwam naar ajax...

Kan nog wel mee in de eredivisie!

Dordrecht, sla je slag!

Dat is nou een speler die prima ergens in de eredivisie aan de bak moet kunnen.

Linkerflankflitser??

Een uitstekende speler voor Dordrecht, Willem II of Go Ahead Eagles!

Offtopic:

Iemand die weet wat er met Daniël de Ridder zal gebeuren? Vind het een bruikbare speler voor teams als, Heracles Almelo, of misschien zelfs iets hoger. Net onder de Nederlandse top.

27 mei 2014 om 13:15

Is met rkc in gesprek naar wat ik heb begrepen. Rkc wil graag met hem verder, en andersom ook al zei hij dat voor de degradatie. Dus afwachten wat hij nu wil, maar zoals gezegd hij is met rkc in gesprek

27 mei 2014 om 13:21

Dat had ik ook begrepen, maar denk eerlijk gezegd niet dat hij trek heeft in de JL.

27 mei 2014 om 14:06

Zie de ridder nu ook wel vertrekken nu we gedegradeerd zijn. Maar we zullen het gaan zien. Hij heeft het naar zijn zin in Waalwijk.

Herstel van het bericht Remy zijn contract is niet door rkc afgekocht maar door hem zelf.

Nou Ado ff opletten, kunnen we gelijk Meijers doorschuiven naar linksmidden!

Hopelijk ziet Willem II in dat Amieux duidelijk beter is dan Van Peppen dus als ze dan toch voor een goeie back gaan kies dan Amieux!

foutieve info Vz

RKC meld zelf dat het contract van amieux is overleg met RKC is afgekocht. of te wel amieux heeft het afgekocht niet RKC ! toch een wezelijk verschil!

27 mei 2014 om 15:00

wat ze in zo'n situatie ndus doen is dat het nog lopende contract, 12 maanden salaris,wordt afgekocht voor 1 maand salaris of gewoon ontbinden contract. Alleen als dat er zou staan zouden de rechten weer anders zijn voor de speler volgend nederlands arbeidsrecht...

Nuttige speler voor iedere club uit het rechterrijtje, maar voor de subtop komt hij tekort. Wilde vorig jaar eigenlijk al terug naar Frankrijk maar vond niks in de Ligue 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren