Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lille vist achter het net met bod van zeven miljoen euro in de Eredivisie

Laatste update:

Lille OSC hoeft voorlopig niet te rekenen op de komst van Osame Sahraoui. Voetbal International meldt maandag dat sc Heerenveen een bod van zeven miljoen euro exclusief bonussen op de 22-jarige vleugelaanvaller heeft afgewezen. Over een eventueel tweede bod is nu nog niets bekend.

Voetbal International wist eerder deze maand al te melden dat Lille een bod wilde gaan uitbrengen op Sahraoui, die in Heerenveen vastligt tot medio 2026. Volgens technisch directeur Ferry de Haan is er momenteel 'weinig te vertellen' en zijn de Friezen niet van plan Sahraoui tussentijds te laten gaan.

Sahraoui wordt ook gevolgd door Stade Rennes en OGC Nice, al hebben die clubs nog nog bod neergelegd bij het management van de Noorse buitenspeler. Het is in ieder geval duidelijk dat de talentvolle flankspeler in de gaten wordt gehouden door buitenlandse scouts.

Zijn goede prestaties in het shirt van Heerenveen gingen tevens niet aan de bondscoach van het Noorse elftal voorbij: Sahraoui maakte tegen Jordanië afgelopen september zijn debuut. Hij gaf meteen een assist in een 6-0 overwinning.

Sahraoui maakte medio 2022 de overstap van het Noorse Valerenga IF naar Heerenveen. De Friezen betaalden circa anderhalf miljoen euro voor de linkspoot, die ook als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Sahraoui kwam in 38 wedstrijden voor Heerenveen tot 5 treffers.

Eerder werd al bekend dat Heerenveen Thom Haye niet tussentijds naar Como wil laten vertrekken. Kees van Wonderen hield de middenvelder in dat kader zondag tegen AZ (2-2) op de bank, al gunde hij Haye wel een invalbeurt.

Chuba Akpom
Lille onderzocht onlangs ook de mogelijkheden om Ajax-spits Chuba Akpom naar Frankrijk te halen. Het is inmiddels duidelijk geworden dat de Amsterdammers de Engelsman niet al na een halfjaar willen laten vertrekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor mij met afstand de beste speler van Heerenveen en ook eentje die eigenlijk mee zou kunnen bij de top 3. Aangezien ik dat echter niet zie gebeuren lijkt Lille mij een mooie vervolgstap. Wel vraag ik mij af of 7 miljoen nu afwijzen het beste idee is. Denken ze echt in de zomer meer te kunnen krijgen? Leuk weetje: Galatasaray was voor Heerenveen al akelig dichtbij het aantrekken van Sahraoui, maar besloot op het laatste moment toch voor Zaniolo te gaan. Ergens begrijp ik wel waarom .

29 januari 2024 om 10:10

Ja, natuurlijk slaan ze dat af. Dat is toch ook een belachelijk bod voor die jongen, echt een goede dribbelaar die zeker mee kan bij top3. Heeft ook nog contract tot 2026.

Als die van de zomer wilt kopen denk ik dat 15 miljoen moet betalen. Als je hem nu wilt kopen, dus paar dagen voor einde van de wintertransferperiode wilt halen, zeg maar het meest klote moment om een goede vervanger te vinden, nog wel een paar miljoen meer.

Heerenveen staat er terecht niet om bekend spelers te verschijten.

29 januari 2024 om 10:18

15 miljoen? Gaan ze nooit krijgen, ben ik bang. Ik denk dat een vast bod van 10 miljoen exclusief bonussen in de zomer het maximale is, maar ik laat mij graag verrassen.

29 januari 2024 om 11:57

Ik weet niet of je op de hoogte bent van wat Heerenveen voor bizarre bedragen krijgt voor buitenspelers? 10 zou ik karig vinden als je het vergelijkt met Ejuke

29 januari 2024 om 12:55

Je bedoelt de Ejuke die finaal is geflopt bij elke club na Heerenveen? Dat is nou niet de beste referentiekader. Maar nogmaals: ik laat mij graag verrassen. Ik heb niets met of tegen Heerenveen .

29 januari 2024 om 13:23

@friestho, Heerenveen heeft toch helemaal niets gekregen voor Ejuke

29 januari 2024 om 15:18

Jawel. Wachten alleen nog steeds op de laatste betaling van 2 a 3 miljoen geloof ik.

Wat een bedrag eigenlijk voor zo'n speler. 7 miljoen. En dan afslaan. Er waren nog eens andere tijden..... Begrijp me niet verkeerd, het is een heel goede speler voor Heerenveen, misschien ook wel heel veel potentie, maar 7 miljoen.... Wat een geld.

Terecht natuurlijk. Zonder de creativiteit van sahraoui word het helemaal een strijd tegen degradatie. Verkopen onze vleugelspelers allemaal voor boven de 10 miljoen de laatste jaren. Dan gaan we de beste van die jaren echt niet voor 7 miljoen verkopen.

Heerlijke speler en terecht van Heerenveen dat ze dit bod afslaan. Ik hoopte stiekem dat AZ een poging zou wagen hem te halen, maar dat is denk ik niet meer realistisch

Stug volhouden anders moet ik een andere speler in mijn Teammaster opnemen en dat wordt een lastig karwei om nog een goed alternatief te vinden :D!

ON: het is volgens mij bijna niet tegen te houden.

Psv zou gewoon moeten voorsorteren op een vertrek van bakayoko en 12 miljoen meer moeten leggen, dan kun je sahraoui lekker op links zetten met de blessuregevoeligheid van Lang en lozano op rechts, zeker nu Vertessen ook vertrokken is. Ook voor ajax een mooie optie mocht bergwijn vertrekken aan het einde van het seizoen. Kunnen ze het salarishuis ook weer wat omlaag brengen en gaan talenten als Misehouy niet zulke onzinnige bedragen meer vragen.

Inclusief bonussen moet 10mln haalbaar zijn. Nadeel is dat t ook noodzakelijk is in de zomer, dat zal heel Europa ook wel weten. Dus nog half jaartje bekijken of je t ervoor wil neerleggen, simpel eigenlijk. In beter tram zal hij ook beter tot z’n recht komen. Is alleen niet zo egoïstisch want scorend vermogen is er wel maar komt er niet uit

Als heerenveen nog iets wilt dit seizoen moeten ze hem niet laten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren