Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lil Doekoe: ‘Memphis Depay is de GOAT’

Laatste update:

In de gloednieuwe serie Stersupporters brengt Voetbalzone een bezoek aan BN'ers die gepassioneerde voetbalfans zijn. In gesprekken en in spelvorm wordt het fanatisme van bekend Nederland blootgelegd. In de eerste aflevering aandacht voor een fanatieke aanhanger van PEC Zwolle: Lil Doekoe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iil Doekoe een bekende Nederlander, waarom ook niet. Zijn passie is aanstekelijk, al lijkt hij mij op sommige foto's ook erg vatbaar voor een bepaald imago dat hij uit wil stralen aka de harde kern van Zwolle, of wellicht is dat de rapper die naar boven komt. In ieder geval mooi om hem te zien genieten van zijn 'bekendheid' en hopelijk mag hij een keertje rappen op de PEC open dag

14 maart 2024 om 17:52

Ik ken hem niet, ik heb er geen tijd voor om alles te volgen, maar ik dacht dat hij uit "down the Road" kwam ofzo ...

14 maart 2024 om 18:53

Lil Doekoe mocht eens het veld op in de rust van Pec en schoot toen een penalty strak in de kruising. Vanaf dat moment ging het hard met een interview, waar hij zijn ambitie niet onder stoelen of banken schuift en miljoenen volgers wil, inclusief iedereen die met hem op de foto wil. Denk dat hij binnenkort 'dream big' tatoeëert.

14 maart 2024 om 19:04

Geen misverstand... Ik gun hem het beste, maar ik ken hem verder niet en de foto is nauwelijks flatterend

14 maart 2024 om 21:45

Die jongen heeft Down, en dan ga jij hem serieus beoordelen op een imago dat hij uit wil stralen. Man, laat hem lekker zichzelf zijn.

Gun deze jongen de wereld. Zit geen kwaad in en de aandacht maakt hem blij.

Maar zijn foto als Headline op VZ. Echte voetbal site worden jullie echt steeds minder hoor

14 maart 2024 om 18:07

Ik klaag normaal gesproken veel op VZ, maar als ze hier die jongen de dag van zijn leven meekunnen bezorgen is dat toch super? Alleen daarom zou hij al moeten headlinen.

14 maart 2024 om 22:44

Ja laten we dit elke dag gaan doen en ook in het journaal..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren