Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liesveld scheidsrechter bij Friese derby, Ajax ontmoet Gözübüyük in Kerkrade

Laatste update:

Deze week is er een midweekse speelronde in de Eredivisie, maar zoals gebruikelijk heeft de KNVB dinsdag alvast de scheidsrechtersaanstellingen voor het aankomende weekend bekendgemaakt. De Friese derby tussen SC Cambuur en sc Heerenveen is de meest in het oog springende wedstrijd van de 21e speelronde: Richard Liesveld fluit deze burenruzie.

Ajax gaat zondagmiddag op bezoek bij Roda JC Kerkrade en krijgt dan te maken met scheidsrechter Serdar Gözübüyük, terwijl Feyenoord en ADO Den Haag Danny Makkelie tegenkomen in De Kuip. PSV speelt zaterdagavond al thuis tegen De Graafschap en treft dan Ed Janssen.

Koploper Ajax speelt dinsdagavond eerst nog thuis tegen Heracles Almelo en maandag maakte de KNVB al bekend dat Dennis Higler dit duel in goede banen moet zien te leiden. Woensdag speelt PSV uit tegen Excelsior, onder leiding van Bas Nijhuis, en donderdag krijgt Feyenoord bezoek van sc Heerenveen. Dit duel wordt gefloten door Pol van Boekel.

De aanstellingen komend weekend:

Vrijdag 29 januari:
Willem II - Heracles Almelo, 20.00 uur.
Scheidsrechter: Kuipers. Assistent-scheidsrechters: Van Roekel en Zeinstra. Vierde official: Van der Vrande.

Zaterdag 30 januari:
Vitesse - Exclesior, 18.30 uur.
Scheidsrechter: Manschot. Assistent-scheidsrechters: Balder en Honig. Vierde official: Otto.

PEC Zwolle - FC Groningen, 19.45 uur. Scheidsrechter: Higler. Assistent-scheidsrechters: Bexkens en Sanders. Vierde official: Oostrom.

PSV - De Graafschap, 19.45 uur. Scheidsrechter: Janssen. Assistent-scheidsrechters: Geutjes en Strijker. Vierde official: Martens.

NEC - AZ, 20.45 uur. Scheidsrechter: Van den Kerkhof. Assistent-scheidsrechters: Hoekstra en De Nas. Vierde official: Gerrets.

Zondag 31 januari:
Roda JC - Ajax, 12.30 uur.
Scheidsrechter: Gözübüyük. Assistent-scheidsrechters: Goossens en Polman. Vierde official: Manschot.

Feyenoord - ADO Den Haag, 14.30 uur. Scheidsrechter: Makkelie. Assistent-scheidsrechters: Diks en Steegstra. Vierde official: Van de Graaf.

SC Cambuur - sc Heerenveen, 14.30 uur. Scheidsrechter: Liesveld. Assistent-scheidsrechters: Boonman en Brink. Vierde official: Bax.

FC Twente - FC Utrecht, 16.45 uur. Scheidsrechter: S. Mulder. Assistent-scheidsrechters: De Vries en Bluemink. Vierde official: Van den Heuvel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet zeggen dat Makkelie best veel wedstrijden krijgt aangewezen in de Kuip. Ik denk dat deze wedstrijd veel kaarten gaat opleveren onder de leiding van Makkelie.

26 januari 2016 om 13:39

Makkeli woont in die regio, dus is ook praktisch. Feyenoord - PSV floot hij uitstekend. Zelden dat een scheidsrechter zo weinig commentaar krijgt na afloopt. Al had Van Beek natuurlijk gewoon rood moeten hebben voor zijn tackle op Arias.

Guzububuzuyukyak in Kerkrade, bah wat een makkelijk beïnvloedbare man is dat toch zeg. Hopelijk eindelijk een keer in Limburgs voordeel.

Pfff higler... ben geen fan van deze scheidsrechter.

26 januari 2016 om 13:26

Ik als Groningen supporter ben het hier ook mee eens ben ook niet zo een fan van deze scheidsrechter. Had liever Braamhaar bij deze wedstrijd gezien. Maar ja knvb beslist wie er welke wedstrijd fluit. Ik zie wel hoe het gaat, vind het jammer dat ik er niet kan bij zijn. Maar ja het is niet anders.

26 januari 2016 om 14:35

Ja dan nog liever nijhuis. Braamhaar naaide ons thuid tegen utrecht met een strafschop tegen die geen strafschop was

Je zou van boekel maar als scheids hebben.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren