Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lewandowski schiet Bayern met twee goals langs Hoffenheim

Laatste update:

Bayern München wordt de laatste weken steeds sterker in verband gebracht met Gonzalo Higuaín van Napoli, maar Robert Lewandowski heeft zondagavond in de thuiswedstrijd tegen TSG Hoffenheim weer eens laten zien dat de Duitsers hem ook niet moeten uitvlakken. De Pool scoorde twee keer tegen de ploeg van Huub Stevens en tekende daarmee voor zijn achttiende en negentiende goal in achttien Bundesliga-wedstrijden. Bayern won met 2-0 en vergrootte de voorsprong op Borussia Dortmund weer tot acht punten.

/

Door een aantal blessuregevallen was het vooral in de achterhoede even puzzelen voor Josep Guardiola. De Spaanse oefenmeester kon geen beroep doen op Jérôme Boateng, Mehdi Benatia en Javi Martínez en koos ervoor om met een bijzonder aanvallende opstelling aan te treden, waarbij de verdediging werd gevormd door Philipp Lahm, Holger Badstuber en David Alaba. Het leek een juiste beslissing te zijn van Guardiola, want Bayern was al vroeg gevaarlijk via een schot van Arjen Robben dat vlak over het doel vloog.

Robben en Thomas Müller werden hierna nog gevaarlijk, voordat Robert Lewandowski na een half uur spelen voor het eerst het net vond: de topscorer had de bal voor het intikken na een goede actie van Douglas Costa. Tien minuten later was het Hoffenheim dat voor het eerst wat terugdeed via Andrej Kramaric, maar hij vond Manuel Neuer op zijn weg. Na de rust was Bayern via Lewandowski weer een aantal keer gevaarlijk en liet ook Hoffenheim weer wat zien: Kramaric kreeg een uitgelezen mogelijkheid kreeg om zijn ploeg op gelijke hoogte te zetten, maar zag zijn inzet net voorlangs schieten.

/

Vijf minuten later kreeg Hoffenheim een tweede tegengoal te verwerken. Bayern zette aan en de bal kwam uiteindelijk voor de voeten van Lahm: de aanvoerder prikte de bal tussen een paar verdedigers door op een diepgaande Lewandowski, die met een lobje Oliver Baumann verschalkte. Met zijn negentien competitietreffers heeft Lewandowski zijn seizoenstotaal van vorig jaar (zeventien treffers) nu al verbeterd. In het laatste half uur joeg Lewandowski nog op zijn derde doelpunt en zag hij Arturo Vidal en Alaba nog bijna van afstand scoren, maar het bleef bij 2-0.

Robert Lewandowski is beter dan Gonzalo Higuaín

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man is veel better dan Higuain. Is juist in grote wedstrijden top. Higuain heeft Argentinie gewoon 2 titels gekost met zijn gepruts en het bezwijken onder druk.

31 januari 2016 om 19:40

Ik ben het met je eens hoor, vind higuain persoonlijk net niet goed genoeg voor de top. Maar hoezo kom je met die vergelijking hier?

31 januari 2016 om 22:43

Higuain is op z'n plaats bij Napoli en Lewa bij Bayern. Niks meer aan doen gewoon zo laten.

1 februari 2016 om 09:11

Het artikel gaat over Higuain en Lewandowski, en ook de poll gaat er over, vandaar dat ik de vergelijking maak.

Heeft Bayern een goede wedstrijd gespeeld? Is er iemand die Bayern volgt en zijn ze verzwakt door de blessures of draait de ploeg nog steeds goed?

31 januari 2016 om 20:10

Superveel blessueres..

31 januari 2016 om 20:33

Wie zijn er eigenlijk allemaal geblesseert bij Bayern? en voor hoe lang?

1 februari 2016 om 09:08

Tis gewoon drama. Vorig jaar tegen barca waren er geen wingers om op te stellen, en was de hele aanval slecht. Dit jaar hebben alle 4(!) de centrale verdedigers gezeik. Ik denk dat als ik tegen je zeg dat badstuber de fitste is op dit moment, je wel weet hoe het er aan toe is. We zijn Boateng 6-8 weken krijt. Javi martinez is gister weer geblesseerd geraakt, en benatia heeft in zijn 2 jaar bij bayern al 414.726 blessures gehad. Gister stond Xabi Alonso (op papier) in de verdediging...

Higuain is wel constanter. Lewandoski heeft een paar matchen niet gescoord en dan ineens een vijfklapper. Higuain scoort echt bijna elke match. En bij een club als Bayern is het denk ik ook makkelijker goals maken dan bij Napoli.

1 februari 2016 om 09:12

Bij een club als Real lijkt het me ook net zo makkelijk, zo niet makkelijker dan bij Napoli. Daar lukte het ook niet helemaal.

1 februari 2016 om 12:54

Nouja hij is daar zeker niet mislukt. En daarnaast is hij nu echt op de leeftijd wanneer spelers op zn best zijn.

Hoffenheim richting degradatie.

Higuain wordt natuurlijk niet gehaald om Lewandowski uit het team te spelen. Hoogstens als backup. Lewandowski is gewoon een klasse beter.

Vind Higuain veel beter dan dan Lewandowski in verhouding. Higuain lukt het om in een moeilijkere competitie, terwijl Bayern domineert en het makkelijker heeft. Tegen de verdedigers van de Italiaanse clubs is het moeilijker en compacter. Conclusie : Gonzalo is beter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren