Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lescott stapt van West Bromwich Albion over naar jeugdliefde

Laatste update:

Joleon Lescott speelt de komende twee seizoenen bij Aston Villa, de club waar hij als kind supporter van was. De 33-jarige Lescott wordt overgenomen van West Bromwich Albion. Op de clubwebsite meldt Aston Villa dat Lescott alweer de elfde aanwinst in de zomerse transferperiode is.

/

“Ik ben dolblij met de komst van Joleon”, zegt manager Tim Sherwood over de 26-voudig international van Engeland “Hij is een speler met veel ervaring in de Premier League en voor onze jonge selectiespelers zal zijn komst enorm veel waarde hebben.”

Lescott debuteerde in het profvoetbal bij Wolverhampton Wanderers. Tussen 2006 en 2014 kende hij zijn beste jaren als voetballer, bij achtereenvolgens Everton en Manchester City. Voorafgaand aan vorig seizoen stapte hij over naar West Bromwich Albion, waar hij na een jaar dus alweer vertrekt.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede transfer voor Villa, veel ervaring en kan het niveau nog wel aan, de jongere jongens kunnen het van hem afkijken. Dat soort spelers heb je toch nodig als je erin wilt blijven als Villa.

1 september 2015 om 17:24

Inderdaad. Maar ik denk dat ze hun geld eerder zouden moeten stoppen in spelers van 25+, die er meteen staan, en lang meegaan. Met die 40 miljoen van Benteke, en ook nog de sponsorgeld, zou je wel meer verwachten qua aankopen

1 september 2015 om 17:31

Ja klopt ben absoluut niet overtuigd van de kwaliteiten in de selectie van Villa. Hebben nu een aardige verdediging met spelers als Richards, Lescott, Clark en Amavi maar geen creativiteit op het middenveld en met Gestede een spits die het allemaal nog maar moet bewijzen.

Snapte eigenlijk niet waarom City hem liet gaan. Altijd een keiharde stopper, goeie verdediger. Kon niet voetballen maar dat hoeft ook niet. Hij is en blijft een stopper en iedere spits heeft het zwaar tegen hem, nja in zijn City tijden.

De Engelse Nigel de Jong: bikkelharde speler die niet bang is om zijn schoenen vuil te maken, maar in de opbouw heb je niet zoveel aan 'm. Hij is bij Aston Villa dan ook prima op zijn plek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren