Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-international Engeland verrast door rentree uit pensioen: ‘Nergens getekend’

Laatste update:

Racing Murcia meldde afgelopen vrijdag dat Joleon Lescott voor één bekerwedstrijd uit zijn voetbalpensioen komt. De 38-jarige Engelsman, die in 2017 een punt zette achter zijn actieve loopbaan, reageert enkele dagen met verbazing op de berichten vanuit Spanje. Volgens Lescott is er namelijk nog helemaal geen definitief akkoord gesloten met de club die uitkomt in de Tercera División, het vierde niveau van het Spaanse voetbal, wat te vergelijken valt met amateurvoetbal.

Lescott zou op 16 december meedoen bij Real Murcia in het duel met Levante in de eerste ronde van de Copa del Rey. "Ik heb een aanbod ontvangen om een wedstrijd in Spanje te spelen", beaamt de gestopte verdediger maandag in een reactie aan de BBC. "Momenteel bekijk ik of ik op dat aanbod wil ingaan. Volgende week weet ik zeker of het echt iets is voor mij. Ik wist trouwens niet dat ik al bij Racing Murcia getekend had, al zijn er al wel gesprekken geweest met de club. Ik keer voor één duel terug in de voetballerij en daar blijft het ook bij."

Lescott is niet de eerste grote naam die valt bij Racing Murcia. Eerder deze maand liet voorzitter Morris Pagniello al weten dat er gesproken werd met Samuel Eto’o. “Op dit moment schat ik onze kansen om Samuel Eto’o binnen te halen op fifty-fifty. We zullen volgende week weten of we hem kunnen binnenhalen. Als dat niet mogelijk is, zullen we een plan B moeten opstellen. We hebben verschillende investeerders in Mexico en de Verenigde Arabische Emiraten die een overeenkomst met Eto’o kunnen bekostigen. Als we hem daadwerkelijk kunnen binnenhalen, is het aan de trainer om hem op te stellen”, zo zei de ambitieuze Pagniello in gesprek met Marca. Bij Racing Murcia staat onder meer Mathias Pogba, de broer van Paul Pogba die een kortstondig verleden bij Sparta Rotterdam heeft, onder contract.

De loopbaan van Lescott speelde zich grotendeels af in Engeland. De 26-voudig international van Engeland speelde voor achtereenvolgens Wolverhampton Wanderers, Everton, Manchester City, West Bromwich Albion, Aston Villa, AEK Athene en Sunderland. In dienst van Manchester City veroverde Lescott twee keer de Premier League, de FA Cup en de EFL Cup. Na zijn loopbaan was de Engelse verdediger onder meer werkzaam als analist bij wedstrijden in de Premier League.

Vierdedivionist haalt 26-voudig Engels international voor één duel uit pensioen

De voormalig verdediger van onder meer Manchester City doet in december mee in de Copa del Rey.Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop. Gaat ze zeker verder helpen op de lange termijn

Belachelijke actie. Hoe kun je deze club nog serieus nemen? In plaats van goed beleid te voeren voor een mooie toekomst, gooit deze club het geld over de balk om een uitgerangeerde voetballer voor 1 wedstrijdje op te laten draven. Zou natuurlijk nog grotere humor zijn als de trainer deze speler de hele wedstrijd op de bank laat zitten.

Wat is dit voor een publiciteitsstunt. Murcia staat onder Spanjaarden bekend als het deel van Spanje waarin helemaal niets gebeurt, maar de lokale FC is niet bereid daaraan mee te doen, zo blijkt het. Volstrekt waardeloos natuurlijk om een Lescott, wat ik helemaal geen bijzondere voetballer vond, na 3 jaar uit zijn pensioen te trekken. Zonder fans beleeft hij er zelf ook weinig aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren