Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Leider’ maakt indruk: ‘Dat is hem bij Ajax ingepeperd en dat zie je terug’

Laatste update:

Stefano Denswil ruilde Club Brugge afgelopen zomer na vierenhalf seizoen in voor een dienstverband bij Bologna. Bij de Italiaanse club uit de Serie A maakt de Nederlandse verdediger een goede indruk, weet journalist Willem Haak. De kenner van het Italiaanse voetbal vond de overstap van Denswil naar Bologna geen verrassende transfer.

"Bologna is een mooie stap voor een speler die nog niet klaar is voor de absolute top, maar wel voor de middenmoot in een topcompetitie", zegt Haak tegenover het Belgische Sporza. De journalist is onder de indruk van het beleid van de club. "Ze hebben zich afgelopen zomer goed versterkt en volgens mij kunnen ze zich ontwikkelen tot een goede middenmoter, die meedoet voor Europees voetbal."

Haak is van mening dat Denswil nog meer stappen kan maken bij de huidige nummer elf van de Serie A. "Toen hij bij Ajax wegging een aantal jaar geleden, was Club Brugge best een vreemde stap. In Nederland dachten we: wat zal er met zijn carrière gebeuren? Maar ik was onlangs bij Bologna-Roma en ik zag dat hij de leider in de verdediging was."

"Hij staat in een viermansdefensie aan de linkerkant en heeft daar een opbouwende rol. Dat is hem bij Ajax ingepeperd en dat zie je terug bij Bologna, een team dat verzorgd voetbal probeert te spelen in de Serie A. Hij heeft zich de voorbije jaren goed ontwikkeld als voetballer en laat zien dat hij in de Serie A echt meekan. Misschien dat hij dus nog wel een stap hogerop kan zetten", besluit Haak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oproepen voor Oranje dus. We hebben op dit moment te weinig centrale verdedigers die op niveau spelen.

16 oktober 2019 om 23:38

Ben je serieus? Met van Dijk en de Ligt en daarachter de Vrij en eventueel blind en Veltman die centraal kunnen spelen zitten we toch wel redelijk goed?

17 oktober 2019 om 00:04

Ik heb zo'n vermoeden dat hij een reactie probeerde uit te lokken man. Ik denk niet dat er ook maar iemand is die vindt dat Denswil in Oranje moet.

17 oktober 2019 om 06:58

Ja dat is best weinig als je het vergelijkt met onze voorhoede. Als Van Dijk en De Ligt geblesseerd raken is het paniek.

17 oktober 2019 om 09:24

Wat denk je van De Vrij, Ake en in hoge nood evt. Blind op LCV maat, die zijn stuk voor stuk beter dan Denswil natuurlijk, dat snap jij ook wel toch.

Toen ik las topcompetitie was ik klaar. Italiaanse competitie is al jaren van een bedenkelijk niveau. Juventus word er elk maar groot gemak kampioen. Enige die nog enigszins bij kan blijven is Napoli. As Roma, Inter, AC Milan stellen vrijwel elk jaar weer teleur. Dat deze zogenaamde topcompetitie nog 4 teams de CL in mag sturen is mij ook een raadsel.

16 oktober 2019 om 22:18

Dat is wel overdreven. Ik vind de Serie A bijvoorbeeld niet onderdoen voor de Bundesliga. Beiden hebben 1 absoluut topteam (Juventus en Bayern). Serie A heeft Napoli en Inter die beiden van behoorlijk niveau zijn. Inter krabbelt de laatste jaren juist weer op. Daaronder is het dan weer mager. Roma, Milan, Atalanta, Torino... Allemaal voornamelijk Europa League niveau. Dat is in Duitsland niet beter. Na Bayern heb je daar alleen Dortmund. Leipzig is een leuk team, maar in de CL ook geen zwaargewicht. Daaronder is het eveneens allemaal ploegen die leuk zijn in de EL, maar verder ook niet: Wolfsburg, Frankfurt, Schalke, Leverkusen...En dan kun je over Spanje je ook nog afvragen hoe fantastisch die competitie is buiten Barca, Real en Atletico.Kortom, valt dus wel mee.

16 oktober 2019 om 22:29

Eens 4 teams is belachelijk. Een Atalanta heeft ook niets te zoeken in de CL. Maar wel knap dat Denzil zich staande houdt. Laatste jaren draaien NL spelers erg goed mee in het Italiaanse defensieve voetbal. Bijzonder. Vroeger waren het vooral aanvallers en middenvelders die naam maakten. Nu de CV's vooral.

16 oktober 2019 om 23:32

Blijkbaar pakken de Italianen genoeg punten om 4 teams te mogen sturen naar de cl. Dus het onzin vinden dat dit gebeurd slaat juist nergens op. Andere landen presteren blijknaar slechter..

17 oktober 2019 om 07:00

De Italiaanse competitie is juist weer in opkomst. De PL is trouwens ook een bedenkelijk niveau buiten de topploegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren