Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio haalt aanvoerder na contractontbinding toch weer terug

Laatste update:

Lazio heeft besloten toch weer een samenwerking aan te gaan met Stefano Mauri. De 35-jarige middenvelder was transfervrij, nadat zijn contract eind juni afloop. Lazio besloot hem toen niet te behouden en Mauri besloot niet elders te tekenen. Nu maken i Biancocelesti bekend dat zij de Italiaanse routinier weer in de armen hebben gesloten.

/

Mauri, wiens loopbaan al in 1998 begon, speelde van 2006 tot 2015 onafgebroken voor Lazio. In die periode speelde hij 241 wedstrijden in de Serie A en groeide hij ook uit tot elfvoudig international. Volgende Italiaanse media heeft Mauri in zijn huidige contract, dat een jaar loopt, een anti-gokclausule gekregen. Hij mag zich op generlei wijze inlaten met wedden of weddenschappen. Lazio wil dat hij niet weer verdacht wordt van gokken op wedstrijden.

Eerder stond Mauri daar namelijk voor terecht in de Italiaanse rechtbank. Van oktober 2013 tot februari 2014 mocht hij geen wedstrijden spelen, omdat hij niets had gemeld van een verkochte wedstrijd waar hij weet van had. Deze maand werd de ervaren pion op het middenveld vrijgesproken en dus voelde Lazio zich ook weer prettig bij zijn terugkeer in Rome, op voorwaarde van de clausule dus. Mauri krijgt een contract voor een jaar, goed voor een salaris van 800.000 euro dat maximaal kan oplopen tot 1,1 miljoen euro.

“We hadden aanbiedingen uit Turkije, India, de Major League Soccer en ook van een recent gepromoveerde club in de Serie B. Maar toen de Italiaanse bond liet weten dat de beschuldigingen tegen Stefano verdwenen waren, kregen we twee hele serieuze belletjes: uit Turkije en van Lazio. Over Lazio hoefden we niet lang na te denken: Stefano is blij met zijn terugkeer”, zegt zaakwaarnemer Simone Canovi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me eerder dat er ergens ruzie over is geweest. Anders hadden ze hem veel eerder weg gedaan.

Haha Mauri is dus terug, mooi is dit! Toch een held en icoon van Lazio geworden door de jaren heen, prachtige speler. Las overigens dat Lazio Balotelli gaat terughalen naar de Seria A, ben benieuwd!

21 augustus 2015 om 20:10

Hahaha dat wordt nog wat zou het wel leuk vinden als Balo terug komt bij een andere club dan Milan

21 augustus 2015 om 20:28

Ja ik ook, de verloren zoon terug waar hij thuishoort ^^ ik hoop voor hem en vooral onze Squadra dat hij opbloeit en eindelijk, eindelijk zijn ware talent laat zien op constantere basis.

21 augustus 2015 om 20:41

Gaat dat wel samen die fascistische fans van Lazio en Balo?

21 augustus 2015 om 20:55

Bij Keita en Braafheid gaat het ook goed

21 augustus 2015 om 20:57

Die enkelingen die groeperen maken nog niet dat het allemaal fascisten zijn, Lazio heeft zelfs jongens gehad met een donkere huidskleur die als lievelingetjes gezien werden dusja.

21 augustus 2015 om 21:07

Oke, ik denk vraag het maar. Balotelli kan zelf een vervelend mannetje zijn in combinatie met fans die bepaalde groepen niet mogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren