Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lautaro Martínez bezorgt Internazionale derbyzege op onzichtbaar AC Milan

Laatste update:

Internazionale heeft de Derby della Madonnina op zijn naam geschreven. De ploeg van trainer Simone Inzaghi was met 1-0 te sterk voor aartsrivaal AC Milan dankzij een rake kopbal van Lautaro Martínez. Milan speelde in een ongebruikelijke 3-5-2-formatie en dat was te zien aan het spel van i Rossoneri. Door de overwinning staat Inter steviger op de tweede plaats en heeft het drie punten meer dan nummer drie AS Roma. Milan zakt naar de zesde plaats, al is de achterstand op Inter met vijf punten nog te overzien.

Bij Inter moesten Stefan de Vrij en Denzel Dumfries het doen met een reserverol. Eerstgenoemde moest toezien hoe Francesco Acerbi de voorkeur kreeg, terwijl Matteo Darmian de rechterkant mocht bestrijken. Inzaghi opteerde in de aanval voor Martínez en Edin Dzeko, met daarachter een centraal middenveld bestaande uit Henrikh Mkhitaryan, Hakan Çalhanoglu en Nicolò Barella. André Onana verdedigde het doel, terwijl Milan Skriniar, wiens aanvoerdersband werd afgepakt wegens zijn zomerse transfer naar Paris Saint-Germain, 'gewoon' in de basis begon. Milan-trainer Stefano Pioli opteerde voor Divock Origi en Olivier Giroud in de spits. Theo Hernández en Davide Calabria moesten vanaf de zijkanten voor aanvoer naar voren zorgen. Rafael Leão begon op de bank.

Inter domineerde vanaf het begin en zag hoe Milan duidelijk moest wennen aan de 3-5-2-formatie. Martínez kreeg na zes minuten de eerste grote kans van de wedstrijd. De spits werd ongedekt in het zestienmetergebied gevonden en probeerde het met een schot, waar Ciprian Tatarusanu een antwoord op had. Na een kwartier ging Dzeko naar de grond, nadat hij lichtjes getoucheerd werd door Mattia Gabbia. De thuisploeg claimde een strafschop bij arbiter Davide Massa, die geen gehoor aan het verzoek gaf. Inter was de bovenliggende partij, klopte nadrukkelijk op de deur en kwam tien minuten voor tijd op voorsprong. Een hoekschop van Çalhanoglu belandde op het hoofd van Martínez, die het leer via Simon Kjaer binnen zag vallen: 1-0.

Met het inbrengen van Brahim Díaz in de rust probeerde Pioli wat te forceren. Inter bleef echter de bovenliggende partij, maar na het inbrengen van Leão was er een kleine verbetering in het spel van Milan te zien. Met name Hernández en Leão probeerden Giroud in stelling te brengen, maar de Fransman speelde ongelukkig. Met een kleine twintig minuten te gaan loste Romelu Lukaku Dzeko af en de Belg zag hoe Díaz het aan de andere kant tevergeefs probeerde met een schot in de korte hoek. Milan kreeg even later een vrije trap in kansrijke positie. Giroud ging achter de bal staan en zag zijn poging een meter naast het doel van Onana belanden. In de slotfase was Inter via Martínez en Lukaku nog dicht bij de 2-0, maar de voorsprong kwam niet meer in gevaar.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3327516186
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna33171152262
5Roma3317792058
6Atalanta32166102254
7Lazio3316413752
8Napoli33131010949
9Fiorentina3213811947
10Torino3311139246
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Hellas Verona3371016-1331
16Empoli338718-2231
17Frosinone3471017-2031
18Udinese3341613-1928
19Sassuolo336819-2626
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onherkenbaar is het niet! We spelen al weken zo slecht. Had vandaag ook een nulletje of 4 verwacht eigenlijk

6 februari 2023 om 00:03

Was het maar zo'n feest geweest. Dat inter drukt ook nooit door.

Jammer dat AcMilan toch niet kan voort bouwen op de afgelopen 2 seizoenen..

ziet er niet goed uit voor milan vooral als je ook nog de komende 5 a 6 wedstrijden bekijkt..

AC Milan is het echt volledig kwijt. Na het WK niets meer van over. Lijkt net of Schreuder daar trainer is geworden. Er moet echt wat gebeuren, want het verval is groot. Van strijden om het kampioenschap naar helemaal geen Europees voetbal.

6 februari 2023 om 01:27

Trieste vent ben je ook he. Je laat in bijna elk artikel de naam van schreuder vallen.

6 februari 2023 om 20:19

Totaal onnodig om iemand voor een trieste vent uit te maken vanwege de naam Schreuder. Probeer normaal te reageren aub!

1e helft was inter sterk en Milan had niks te zeggen. 2e helft leek het wel of inter gas terug nam. 2e helft werd er amper nog goed gevoetbald en wat gecreëerd maar ze kwamen er mee weg omdat Milan nog 3x zo belabberd was. Benieuwd of Pioli mag blijven zitten.

Pff wat armoedig zeg weer aan de kant van Milan. Leao op de bank laten beginnen, dat snap ik echt niet. Tweede helft was iets beter maar als Inter normaal met de kansen was omgegaan was het hier weer 3, 4-0. De selectie van Milan is kwalitatief niet goed genoeg en geen enkele speler die afgelopen zomer is gekocht voegt iets toe. Wellicht op de langere termijn, maar als je kampioen van Italië bent geworden en de ambitie hebt om een "winning cycle" te beginnen (citaat Maldini), dan is er echt meer kwaliteit en ervaring nodig. Gefeliciteerd Interisti, dik verdiend. Hoogtepunt: de prachtige tifos aan beide kanten. De Curva Sud en Curva Nord stellen in ieder geval nooit teleur.

Verdiende overwinning. Milan is toch wel een zwakke titelverdediger gebleken. Probeerden nu een andere opstelling. Leken er niet beter op te voetballen. Vooral eerste helft. Al met al blij me de winst. Tweede helft was het wel slordig van Inter maar over het geheel niet te veel in de problemen gekomen.

Inzaghi hoeft van mij net per se weg maar het bestuur mag wel gaan investeren in de zomer bij Inter, helaas geld is er niet maar worden genoeg spelers verkocht.
Pioli zijn het houdbaarheidsdatum is klaar zo te zien, Milan is na die WK break helemaal de weg kwijt en als ze zo doorgaan gaat Spurs hier heel makkelijk overheen.

5 februari 2023 om 23:43

@quagliarella07
Ben geen fan van Inzaghi, zijn verdedigende wissels einde tweede helft heeft ons al vaak onnodig punten gekost, verder wilde hij Correa perse meenemen vanuit Lazio, heeft veel geld gekost maar heeft nog geen enkele goede wedstrijd gespeeld. Maar goed stel we pakken de Coppa en komen nog verder in de CL is het nog een redelijk seizoen. Verhaal Pioli bij Milan lijkt me nu wel over, dit begint teveel punten te kosten waardoor CL voetbal in gevaar kan komen.

De Var voegt zo weinig toe ze grijpen vaak niet in en zitten er soms zelfs naast, en je hebt nu dat er eerst enorm veel euforie is en dan wordt een goals 5 minuten later toch nog afgekeurd.
ik hoop dat we terug gaan naar een systeem zonder de var.
want als je 2 millimeter voor de verdediger staat dan heb je daarbij echt geen voordeel en mag de goal gewoon staan. want dan had de verdediger het altijd moeten corrigeren
en de meeste grensrechters zien het wel als een speler 30 cm buitenspel staat en fluiten dan af en zonder de var zal het af en toe mee zitten en af en toe tegen.
maar de doellijn technologie is wel van waarde dat gaat zeer snel en voegt echt iets toe

6 februari 2023 om 09:26

Eigenlijk ben je tegen de regel dat 2 millimeter afgekeurd word. Daar ben ik ook op tegen, maar de VAR is echt wel nodig.

Het menselijk oog maak gewoon te veel fouten en met de VAR gaat 99 procent van zulke fouten weg.

Het is gewoon te pijnlijk als je in een CL finale staat en een terechte goal word afgekeurd terwijl je met een VAR dit kan corrigeren.

Dan maar een paar minuten wachten.

6 februari 2023 om 19:43

Niet alleen een paar minuten wachten maar ook eerst heel het stadion uit hun dak, en 3 minuten later is het geen goal omdat de speler 5 cm buitenspel stond
kijk bijvoorbeeld naar die goal van Tottenham zelfs na het var moment zegt de ene dat is een goal en de ander vind het buitenspel.
soms is het maar net waar je de lijn trekt en soms kijken ze pas of het buitenspel is als de bal 10 cm van de voet is, terwijl als je het checkt terwijl de bal nog strak aan de voet is van de assist geven/ dan kan de spits soms gewoon niet buitenspel staan

6 februari 2023 om 10:17

Je kan niet van een feit een nuance maken. Je zit op of voor de lijn of niet. Kortom je staat buitenspel of niet. Het is niet leuk, maar zo is het wel duidelijk. Voetbal is ongeveer de meest wazige sport met allerlei inconsistenties. Dan is zus een rode kaart dan weer geel. Dan is een goed doorgespeelde pot 8 minuten extra tijd, maar een helft vol blessures tijdrekken etc is 3 minuten erbij. Ja het zal de sport klinischer maken, maar wel eerlijker wanneer dingen als buitenspel en speeltijd gewoon feitelijk behandeld worden en niet zo op het oog en natte-vinger-werk.

6 februari 2023 om 19:47

ja maar dan zijn er zelfs nog genoeg momenten waar de Var ernaast zit of besluit om niet te kijken.
of een lulletje ronzenwater zit er als var en die durft de grote scheidsrechter niet te overrulen. of de Scheidsrechter heeft de veel ego en neemt de var niet serieus als die vraagt volgens mij is het wel een penalty kom even kijken. en dat de Scheidsrechter dan niet kijkt en bij zijn beslissing blijft

Lautaro is weer helemaal terug..

Zo uit vorm tijdens het WK waar niks lukte, maar na her WK weer helemaal de oude..

Inter terecht gewonnen, maar het was beiden niet heel best. Twee giganten die door geldproblemen gewoon geen kwaliteit kunnen vasthouden of kopen ter aanvulling. Het zou echt fijn zijn als beide Milans weer eens een eigenaar hebben die hart voor de club hebben. Dat spelers als Hakimi of eerste-termijn-Lukaku niet verkocht hoeven te worden om de boeken rond te krijgen. Een halve finale Real-Milan of Inter-Liverpool zou toch geweldig zijn voor het Europese voetbal

Waarom speelt leao niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren