Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lastige uitwedstrijden PSV en Ajax gefloten door Liesveld en Van Boekel

Laatste update:

Na de interlandbreak wordt komend weekend de Eredivisie weer hervat. Voor de nummers één en twee van Nederland, PSV en Ajax, staan er lastige uitwedstrijden op het programma: de koploper neemt het in Enschede op tegen FC Twente, de Amsterdammers gaan op bezoek bij FC Utrecht.

/

PSV krijgt zaterdag in De Grolsch Veste te maken met scheidsrechter Richard Liesveld, collega Pol van Boekel neemt een dag later in stadion Galgenwaard de altijd beladen ontmoeting tussen Ajax en Utrecht voor zijn rekening. Het weekend wordt op zaterdag geopend met PEC Zwolle - Willem II, gefloten door Jeroen Manschot, en het aan Bas Nijhuis toebedeelde duel tussen Vitesse en FC Groningen.

De wedstrijd sc Heerenveen - NAC Breda is die avond voor Eric Braamhaar en Serdar Gözübüyük is aangesteld om FC Dordrecht en Heracles Almelo te fluiten. Zondag gaat Björn Kuipers naar Alkmaar voor de kraker AZ - Feyenoord, Kevin Blom moet de wedstrijd tussen Excelsior en ADO Den Haag in goede banen leiden. Ed Janssen reist tot slot naar Leeuwarden af om SC Cambuur en Go Ahead Eagles te begeleiden.

KNVB Beker
Na het weekend wordt vervolgens bekend welke ploegen zich plaatsen voor de bekerfinale. Op dinsdag 7 april speelt Twente thuis tegen PEC, een confrontatie die door de KNVB in handen van arbiter Danny Makkelie is gelegd. Een dag later zal blijken wie de winnaar van dat duel als tegenstander zal krijgen in de eindstrijd: Groningen en Excelsior nemen het dan tegen elkaar op onder leiding van Van Boekel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou denk niet dt PSV een heel lastige uitwedstrijd heeft, zonder Bjelland, Castaignos, Ziyerch en Corona stelt Twente echt niets voor, maar ach het staat wel leuk natuurlijk.

31 maart 2015 om 12:41

Alsnog een lastige uitwedstrijd voor Psv, al sinds 2005 hier niet meer gewonnen. En waarschijnlijk willen spelers als bv. Kusk zich toch bewijzen en stijgen ze misschien boven zichzelf uit. Wie weet.. Uit naar Enschede is op papier altijd, voor iedere ploeg, een lastige uitwedstrijd.

31 maart 2015 om 12:53

Serieus? Kusk?
De selectie van Twente is (zonder deze spelers) ook sinds 2005 niet zo slecht geweest, gaat echt nergens over, Schilder, Martina, Lachman, Mokthar, Kusk, Börven zijn geen spelers waarmee je het PSV moeilijk kan maken. Van broekies zoals ter Avest en Ould Chikh kan en mag je het niet verwachten, hou je 3 spelers over die iets zouden kunnen brengen, Tapia, Eghan en Mokotjo, dat is gewoon te weinig
Op papier was Twente thuis ook favoriet tegen Groningen en Excelsior, maar er zijn niet zo heel veel wedstrijden die op papier gespeeld worden, dus daar heb ik helemaal niets aan.

31 maart 2015 om 14:13

Het kan raar lopen.. Die spelers die jij noemt zijn op papier zeker niet minder goed dan het spelersmateriaal van bijvoorbeeld Zwolle. In de praktijk valt het alleen tegen. Het kan echter goed uitpakken voor Twente. Ze hebben jongens als Mokthar, Kusk, Borven etc toch niet voor niets aangetrokken. En hoe zit het trouwens met jullie kleine Chileen?

31 maart 2015 om 14:26

Mokthar, Kusk en Börven zijn gewoon miskopen, die passen echt in een (helaas) lange rij. Ook één van de redenen dat het financieel een puinhoop is, niet de hoofdreden, maar speelt zeker mee.

Gutiérrez traint sinds kort weer (af en toe) met de groep mee, maar ik denk niet dat we hem dit seizoen nog zien spelen.

31 maart 2015 om 12:44

Denk eigenlijk wel dat Psv ook deze wedstrijd gaat verliezen. Maar zelfs dan maakt het nog niets uit..

31 maart 2015 om 13:33

Hoezo zonder al deze mannen? Ik dacht dat alleen ziyech en bjelland niet meededen?

31 maart 2015 om 13:39

Castaignos heeft een hamstring blessure en Corona een dijbeen blessure

Schorsingen EN Blessures
Andreas Bjelland bovenbeenblessure
Felipe Gutiérrez knieblessure
Hakim Ziyech nog één duel geschorst
Jesús Corona dijbeenblessure
Luc Castaignos hamstringblessure
Orlando Engelaar kuitblessure

31 maart 2015 om 13:56

Pfff dat zijn toch niet de minste spelers van Twente die niet mee doen... Komt Psv niet heel slecht uit dit. Nu zie ik ze eigenlijk wel winnen in Enschede.

Van Boekel floot Feyenoord-PSV prima in mijn ogen, die verdient het wat dat betreft wel om weer een (relatief) grote wedstrijd te mogen fluiten. Sowieso bezig aan een goed seizoen.

31 maart 2015 om 13:34

Inderdaad, die liet gewoon lekker veel door gaan net zoals ze dat in Engeland doen; Nijhuis doet dit ook.

31 maart 2015 om 13:37

Ik vond hem ook sterk en consequent fluiten. Alleen de actie van El Ahmadi had rood moeten zijn natuurlijk, maar dat was ook lastig te zien.

Ben echt niet blij met Serdar Gözübüyük . Wat een aanfluiting is die man zeg , een griezel vindt ik het.

Nou, dan weten we iig dat Van Rhijn rood krijgt en Haller een penalty scoort.. Leert de KNVB het nou echt niet? Elke wedstrijd die ik van Ajax onder Pol heb gezien faalt hij gruwelijk. Ik weet heus wel dat scheidsrechters af en toe fouten maken, maar de manier waarop hij Ajax de laatste jaren heeft benadeeld slaan alles. Sla de archieven er maar op na!

31 maart 2015 om 13:01

Helemaal met je eens Sjakie..
Ik dacht precies hetzelfde toen ik zijn naam zag.

31 maart 2015 om 13:26

Een foutje maken kan iedereen, maar bij sommige arbiters vraag je jezelf echt af of het foutjes zijn of dat ze gewoon moedwillig slecht fluiten.

31 maart 2015 om 13:31

Tuurlijk Sjaakie, het grote Ajax met een Calimero syndroom, en dat is niet eerlijk - ohh nee.

Niet zo zeuren man.

31 maart 2015 om 13:44

En alle andere officials geven de tegenpartij van Ajax altijd rood. Maarja het leven is zwaar hè?

Niet zo klagen man

31 maart 2015 om 13:59

Ik ben eigenlijk helemaal niet van zulke uitspraken. We kunnen er echter niet omheen dat Van Boekel Ajax heel erg vaak benadeelt. Maar goed, ik denk niet dat ik dit bewust is.

31 maart 2015 om 16:57

Prima scheidsrechters van Boekel en Liesveld, met Kuijpers en Nijhuis de betere in de eredivisie. Vindt Vink, Makkelie (kaarten trekker met veel dubieuze beslissingen), Blom, Higler en Gozubuyuk 3x niks.

Ik ben wel tevreden met Liesveld, maakt bijna nooit fouten en laat ook gewoon doorspelen.

Ja en weer lees je alvast de excuses mocht ajax verliezen of gelijk spelen. Als ajax de beste in moeten ze dat simpelweg laten zien op het veld en niet afhankelijk willen zijn van een scheidsrechter.
Zwak.

makkelie ben ik absoluut geen fan van.

zeer matige scheids heeft ie meerdere keren in wedstrijden van pec bewezen en ook andere duels.

had liever nijhuis of die gozubuyuk ( of hoe je die naam ook schrijft ).

manschot ken ik dan weer niet

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren