Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Larsson nadert bijzonder record: ‘Hij is aan het worstelen met zichzelf’

Laatste update:

Sam Larsson kroonde zich vrijdagavond tot de matchwinner, want de linksbuiten van sc Heerenveen maakte in de thuiswedstrijd tegen Willem II het enige doelpunt (1-0). Het was zijn 23e officiële treffer voor de Friezen en daarmee passeerde Larsson landgenoot Lasse Nilsson. Alleen Marcus Allbäck maakte er als Zweed meer voor Heerenveen dan Larsson: 25 stuks.

De tweevoudig international heeft dus nog drie treffers nodig om de meest scorende Zweed ooit van Heerenveen te worden. “Wauw, dat is een volgend doel. Het zou mooi zijn om hem van de troon te stoten”, reageerde hij na afloop voor de camera van FOX Sports.

Larsson kreeg ook nog de complimenten van trainer Jurgen Streppel: “Hij is heel erg aan het worstelen met zichzelf. Hij wil dolgraag laten zien dat hij de beste is, dat is hij eigenlijk ook. Maar hij heeft het gewoon lastig. Hij vecht, hij durft fouten te maken en initiatief te nemen. Vandaar dat ik hem ook altijd laat staan.”

Denk jij dat Sam Larsson volgend seizoen nog in Nederland speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat PSV hem graag wil hebben want ze hebben geen linksbuiten. De grote vraag is of ze hem kunnen betalen?

22 april 2017 om 09:26

Ik vind hem zelf eigenlijk niet echt een linksbuiten, maar meer een aanvallende middenvelder. Ajax zal waarschijnlijk geen interesse hebben, maar PSV, dat toe is aan renovatie van het team en Feyenoord, die moeten gaan doorselecteren lijken me wel serieuze opties

22 april 2017 om 11:04

Hij staat bijna nooit linksbuiten als hij daar opgesteld staat.

22 april 2017 om 11:28

Klopt ik zei niet dat hij flankspeler is maar linksbuiten, als opgesteld maar op een andere manier. PSV heeft gezien de historie eigenlijk nooit een echte flankspelers gehad op de zijkanten maar trekt naar binnen.

22 april 2017 om 17:26

Natuurlijk kunnen we hem betalen, alleen is hij het geld absoluut niet waard. Hoeft echt niet te komen van mij.

Ik vind hem maar een verschrikkelijke egoïst. Kijkt weinig om zich heen en wilt alles alleen doen. Weet niet of hij zou slagen bij een grotere club

22 april 2017 om 11:30

Het valt me op dat hij 1e seizoenhelft beter presteert dan 2e seizoenhelft. 1e seizoenhelft speelde hij meestal op de positie linksbuiten. Bij 2e seizoenhelft meer op de positie aanvallende middenvelder. Ik denk dat hij goed bij PsV past.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren