Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Larsson kan naar Spanje: ‘Hij bewijst al jaren een geweldige speler te zijn’

Laatste update:

SC Heerenveen zou vorige week volgens De Telegraaf een miljoenenbod van Celta de Vigo op Sam Larsson hebben afgewezen, maar de Spaanse middenmoter lijkt de komst van de 24-jarige vleugelaanvaller nog niet te hebben opgegeven. Technisch directeur Felipe Miñambres laat maandagavond weten dat Larsson nog altijd een serieuze optie is voor Celta.

"Het is bekend dat we op zoek zijn naar een vleugelaanvaller en Larsson bewijst al jaren een geweldige speler te zijn. Hij heeft echter nog een contract bij Heerenveen en verblijft daar ook nog altijd", tekenen diverse Spaanse media bij een persconferentie op uit de mond van de beleidsmaker. Larsson zou na Iván Villar, Jozabed Sánchez, Maximiliano Gómez en Stanislav Lobotka de vijfde zomeraanwinst van Celta moeten worden.

De Zweedse buitenspeler lijkt in elk geval vrijwel zeker bezig aan zijn laatste weken in Friesland. Nadat hij eerder al geen nummer toegewezen had gekregen voor komend seizoen en vorige week al vanwege ziekte ontbrak op de training, weigerde hij maandag op de teamfoto te gaan. Naast Celta zou ook Feyenoord belangstelling hebben voor Larsson.

Denk jij dat Sam Larsson komend seizoen voor Celta de Vigo speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat larsson bij celta gaat slagen hij is al wisselvallig tegen eredivisieclubs

"En Larsson bewijst al jaren een geweldige speler te zijn"

Heb ik iets gemist? Hij kan goed voetballen als hij zijn dag heeft maar geweldig vind ik wat overdreven. Wisselt een goede wedstrijd af met een reeds zwakke wedstrijden. Proberen ze hem warm te maken zodat die zichzelf lekker warm kan houden op de bank?

Jongen kan goed voetballen en is ook zeker een mooie voetballer, maar heb ook wedstrijden gezien waar hij gewoon onzichtbaar is. Voetballen kan hij zeker,maar zijn houding vind ik niks aan. Hij mag eerst eens 10 wedstrijden achter elkaar goed voetballen voor dat hij klaar is voor zo'n stap/

Ja geweldige voetballer maar te vaak een 4 of 5 en dan weer een 8 of 9. Zijn mentaliteit moet beter.

Ik snap echt niet dat psv hem niet haalt. Hij is super technisch en heeft een aardige trap. Ik weet zeker dat alS die betere met betere voetballers speelt dat die nog meer nog beter kan zijn. Echt een ideale voetballer voor psv

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren