Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Langste tijd Szczesny lijkt erop te zitten: ‘Moeilijk om dat te zeggen’

Laatste update:

Wojciech Szczesny lijkt zijn langste tijd gehad te hebben bij Arsenal. De international van Polen wordt sinds de jaarwisseling gepasseerd door manager Arsène Wenger en een terugkeer als eerste keeper lijkt er niet in te zitten: David Ospina doet het uitstekend. Op een vraag of Szczesny toekomst heeft bij Arsenal, geeft Wenger aarzelend antwoord.

/

“Op het moment hoop ik het van wel, maar het is moeilijk om die vraag te beantwoorden”, laat Wenger weten in de Engelse media. “Zijn houding is in ieder geval goed. Hij traint goed, hij is geconcentreerd. Het is zijn taak om te vechten voor zijn plek, hoe moeilijk het ook is. Je weet dat er altijd concurrentie is.”

“Iedereen weet hoe het werkt. Ik heb Wojciech vervangen omdat hij een slechte wedstrijd speelde, maar dat wil niet zeggen dat ik hem een slechte keeper vind. We willen dat hij een kans krijgt om dat te laten zien.” Szczesny mag zaterdag in de FA Cup wel spelen, tegen Reading.

Is Wojciech Szczesny goed genoeg voor de top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is zeker goed genoeg voor arsenal. Vergeet niet hoe jong deze keeper is. Vorig jaar hoorde ik ook mensen zeggen sat united een nieuwe keeper nodig had

17 april 2015 om 10:30

Dan doel je op twee jaar geleden vermoed ik. De Gea keepte vorig seizoen ook al erg sterk.
Besef wel dat Szczesny weinig groei heeft doorgemaakt de afgelopen paar jaar. Begon erg sterk, liet heel veel potentie zien, maar is eigenlijk gestagneerd in zijn ontwikkeling. Nog steeds vrij onrustig, verliest regelmatig zijn focus, en is geen held in communicatie met zijn verdediging. Daardoor is het niet alleen voor hem lastig, maar ook voor de verdediging.

17 april 2015 om 17:46

Probleem aan szczesny is dat hij niet constant is. Maar deze jonge kan zeker wel keepen, herriner zat wedstrijden van vorig jaar waar szcsesny arsenal geholpen heeft. Pech voor hem nu is dat ospina gewoon heel constant keept, mede ook wel door een beter preseterende team met nadruk op verdediging en coq. Kwa communicatie vind ik szczesny juist sterk, zijn engels is uitstekend en schreeuwt continu over de postionering. Daar waar bellerin nu met ospina totaal geen rekening houdt met waar hij moet staan. Maar dat terzijde speelt ospina nu goed en mag szczesny banken en wachten op zijn kans bij arsenal of een andere club.

17 april 2015 om 10:44

Ik zie liever Ospina, zoals quasi iedereen. Ofwel blijft hij en moet hij zich neerleggen bij zijn rol als 2e viool. Ofwel vertrekt hij en dan halen we hopelijk ander en beter: Cech.

17 april 2015 om 10:49

Zoals Wenger dit zegt klinkt het einde verhaal voor Szczesny. Zeker na de berichtgeving van Sky Sports over Cech en Arsenal.

17 april 2015 om 12:04

Ospina is ook nog maar 26, vergeet dat niet. Ook al heeft hij een kop van 38-jarige mijnwerker.

Ideale 2e keeper die eventueel in de toekomst zijn kans nog kan pakken om 1e keeper te worden. Maar ik betwijfel of hij nog langer 2e viool wil spelen..

Szczesny kan een enorm goede keeper worden, maar heeft gewoon een mindere periode gehad zoals hij wel vaker heeft gehad. Blunders blijven hangen en als je er daar net iets teveel van hebt houdt het op.
En ja, als hij moeilijk doet over z'n reserverol dan laat hem maar gaan. Dat je niet eens kan vechten voor je plek als je er even langs staat dan ben je ook een zwakkeling.

Misschien iets voor psv. Met het geld waarmee depay word verkocht kan hij makkelijk gekocht worden.

17 april 2015 om 11:57

Haha en dan op linksbuiten?

17 april 2015 om 12:02

Sarcastisch bedoelt neem ik aan? Deze man verdient zo'n 65.000 pond per week. Dan gaat hij echt niet voor een appel en een peer bij PSV keepen.

Jammer, had altijd geloofd in hem, vooral door zijn uitstraling. Ik vind hem heel zelfzeker overkomen (op het veld soms wel eens niet), en soms zelfs een tikkeltje arrogant. Dit vind ik echter een goede eigenschap voor een doelman, want zo oefent hij angst uit op de tegenstander. Ironisch wel dat die arrogantie in die match tegen Soton hem waarschijnlijk fataal wordt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren