Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Langeler countert: ‘De spelers zeggen ook: ‘Trainer, dit slaat nergens op’’

Laatste update:

Woensdag kwamen er berichten naar buiten dat de spelers van Jong Oranje na interlands de gewoonte hebben om te gaan stappen, pizza’s laten inrukken of bezoekjes brengen aan de McDonald’s en FIFA-sessies live streamen op Facebook. Aanvoerder Jeremiah St. Juste vernam het nieuws met verbazing.

“Ik heb het gelezen, ja. Ik moet erom lachen. Volgens mij is er niks van waar. Ik keek er een beetje van op”, vertelt de verdediger van Feyenoord aan FOX Sports. Bondscoach Art Langeler zou met te zachte hand regeren bij Jong Oranje, maar volgens St. Juste is hier niets van waar: “Hij geeft ons verantwoordelijkheid, maar daarin is hij ook strikt. Absoluut. We trainen twee keer per dag en hebben een hartstikke strak schema, dus ik weet niet waar het vandaan komt.”

Ook Langeler kreeg de geruchten te horen: “Dat komt dan uit de hemel vallen, je weet dat er af en toe weleens wat kritiek kan komen”, legt de bondscoach, die vertelt dat er wat hem betreft geen kern van waarheid in het nieuws zit, uit. “Altijd vervelend als dingen naar buiten komen die niet kloppen. De spelers zeggen ook: ‘Trainer, maak je niet druk, dit slaat helemaal nergens op.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een aandacht weer over een hoop onzin. Ik heb het gevoel dat alleen in Nederland hierover wordt geluld in de media. Zo niet hoor ik graag dat het elders ook zo gaat, maar ik ben er helemaal klaar mee, over de hele wereld worden we voor mijn gevoel uitgelachen.

Na een wedstrijd mogen ze van mij doen wat ze willen. Het zijn toch geen kleuters? Dan gaan ze naar de Mac, prima toch? Wanneer ze niet op het veld presteren zal ik me anders opstellen, maar NA een wedstrijd? Zo lang ze geen crimineel gedrag tonen mogen ze doen wat ze willen.

9 november 2017 om 20:00

Wat is een professional? Ik denk dat aan een Ronaldo die bekent staat dat hij voor zijn lichaam zorgt 24/7. En ik ken spelers die minder professional zijn en daar zijn legio voorbeelden van. Waarom houden Italianen het langer vol? Op en top professionals. Zie Brazilianen bijv. die even pieken maar kort pieken.

Nee echte professionals zullen dit nooit zo doen.

10 november 2017 om 00:22

Dus jij denkt dat Italianen nooit een pizzaatje eten? En er is nog nooit iemand slechter gaan voetballen van een potje FIFA lijkt mij, alleen maar goed voor teambuilding. Laat die gasten lekker chillen met elkaar, als ze het weten te beperken tot Macdonalds na een interland...zijn ze wat mij betreft al behoorlijk op weg!

10 november 2017 om 08:06

@alex
Alleen is Ronaldo de beste speler van de wereld (en Messi...). Wie weet hoe hij was toen hij nog jong was...Ik ga er van uit dat de Portugees ook wel eens ging stappen. Stoom afblazen na een wedstrijd is ook belangrijk. Als je de grens weet is er niks aan de hand.

10 november 2017 om 19:24

Dat zeg ik niet. Die eten vast wel een keer een pizzaatje. Maar een gezonde vers bereide pizza is dan ook totaal(!) anders dan een bigmac menu! Een goede pizza kan juist gezond zijn maar een NY Pizza is weer super ongezond. Snap je het nog?

Ik zie echt geen Italiaanse prof wekelijks of om de 2 weken ongezond doen.

10 november 2017 om 19:26

007 we hebben het niet over stappen he. Ging over voeding en een algemene levensstijl. Ronaldo stapt ook. Maar zonder een druppel alcohol. Een Ronaldinho op zijn hoogtepunt of de braziliaanse Ronaldo vind ik beter dan de Portugees Ronaldo. Maar we zien het grote verschil in een prof zijn zoals een Portugese Ronaldo en een Braziliaanse Ronaldo. Het is essentieel om gezond te leven om langer van een prof carriere te kunnen genieten. Er is ook een reden dat Ronaldo relatief ontzettend weinig ''natuurlijke'' blessures kent. Het is gewoon simpele logica.

Ik kan maar een rede bedenken waarom dit gerucht de wereld wordt in geslingerd.
Langere komt van de verkeerde club af.
Ik ken een club waar alles wat daar vandaan komt goed is
.Er staan nu teveel spelers in van zijn oude club.
Dat is niet goed voor de toekomst.
Men heeft in medialand liever spelers van die andere club.

9 november 2017 om 21:36

Klopt, het is 1 grote illuminatie allemaal.

Slaat nergens op als het waar is! Wat doen anderen van hun leeftijd? Die eten en gamen ook. Kijk naar Wayne Shaw, hij geniet gewoon van een lekker broodje in de dug out, prima als zij dat ook eens doen

Schande! Jongens van ongeveer 20 die uitgaan en een social leven hebben?! Hoe durven ze.

ON: Natuurlijk moeten de jongens letten op hun voeding, maar laat ze alsjeblieft na een wedstrijd wel even afkoelen in de club met een klein pilsje. Deden de groten der aarde ook.

Volgens mij legt vz hier de nadruk op de verkeerde zaken in het artikel. Het gaat om het professionalisme rond de ploeg en dat er veel meer geeist moet worden van spelers die worden opgeleid voor het grote oranje. Weekenden vrij ipv verzorging en uitlooptrainingen, het verschuilen achter de situatie van NL bij magere resultaten terwijl deze jeugd nog ver voor ligt op schotland en letland etc. Deze jongens moeten in dit elftal leren wat het inhoudt fullprof en toekomstig international te zijn en niet worden betutteld. Het lijkt op lang leve de lol, ipv dat jongens worden klaargestoomd tot internationals en dat is volgens mij de bedoeling van dit elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren