Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lachende Van ‘t Schip onderbreekt Hato nét op tijd tijdens persconferentie Ajax

Laatste update:

John van ‘t Schip en Jorrel Hato kijken uit naar de return van de achtste finale van de Conference League, zo maakt het duo duidelijk op de persconferentie daags voor de ontmoeting van Ajax met Aston Villa. Tijdens het persmoment zijn er ook meerdere Britse journalisten aanwezig die wel geïnteresseerd zijn in de clubvoorkeur van Hato in Engeland.

Dinsdag zette Hato zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2028 aan Ajax verbindt. “Ik had een hele mooie dag en het gaf me een trots gevoel de handtekening te zetten”, geeft de achttienjarige verdediger aan.

Op de persconferentie zijn ook meerdere Britse journalisten aanwezig die benieuwd zijn naar de blik van Hato op de Premier League. “Naar welke club en speler uit de Premier League kijk je het liefst?”, zo klinkt een vraag uit de zaal.

“Ik ben een groot fan van de Premier League en ik kijk alle grote wedstrijden. Ik kijk er erg naar uit om morgen tegen een Premier League-club te spelen”, reageert Hato, die vervolgens aarzelt bij het beantwoorden van de vraag.

“Ik zou geen club noemen als ik jou was”, fluistert een lachende Van ‘t Schip richting Hato. Laatstgenoemde stemt met zijn trainer in. “Nee, dat zal ik niet doen hoor”, lacht hij.

Vervolgens benadrukt de centrumverdediger dat hij wel graag naar Virgil van Dijk kijkt. “Het is een geweldige leider en een uitstekende verdediger. Hij heeft alle aspecten van een goede verdediger”, besluit Hato.

Verder geeft Van ‘t Schip aan dat hij een scherp Aston Villa verwacht. “Zij hebben dit weekend een flinke nederlaag geleden tegen Tottenham Hotspur (0-4), dus ze zullen wat recht willen zetten. Ik verwacht dat ze meer initiatief zullen nemen nu voor eigen publiek”, aldus de coach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandig! Dat soort uitspraken weten je toch altijd te achtervolgen. Zou je net zien dat je aangeeft dat Arsenal je favoriete club is en een aantal jaar later speel je bij Tottenham.

13 maart 2024 om 20:08

Ach als rotterdammer uit een Feyenoord familie bij Ajax zou hij daar vast ook wel weer een weg in vinden haha

Laten we vooral deze interesse gebruiken komende zomer de grootste roof van de eeuw te plegen. En Hato voor 25-40 miljoen naar Engeland proberen te sturen.

Dat dit soort spelers tegenwoordig dergelijke interesse genieten.. Die zou bij Twente geen basisplaats hebben en twee jaar terug gewoon doorgeselecteerd zijn.

Timber was al redelijk zwak vorig seizoen in een minder Ajax. En Hato is in alles nog een stuk minder dan Timber.

Hato heeft alleen het geluk dat hij in een paar weken zes tegengoals op zijn conto mag hebben. Omdat iedereen toch wel te druk is Sutalo af te branden als die in minuut 68 voor het eerst in de wedstrijd een slechte bal geeft..

13 maart 2024 om 20:52

Die zouden bij Twente geen basis staan…. Overdrijven is ook een vak. Hato is de laatste wedstrijden inderdaad uit vorm. Daar waar Sutalo nog nooit in vorm is geweest. Een slechte pass in de 68e minuut vind ik een niet toepasselijke omschrijving van een verdediger die bij een beetje druk elke bal verliest of over de zijlijn speelt. Waarbij je nog mag hopen dat die niet over zijn eigen benen struikelt, wat al meerdere keren is voorgekomen.

14 maart 2024 om 07:29

Dit soort opmerkingen werden ook gemaakt toen De Ligt op het begin van zijn carrière wat foutjes maakte. Ik kan het niet serieus nemen. Hato is wat mij betreft een top verdediger, snel, ijzersterk in de duels, prima in de passing en ook opkomend door het centrum kan hij gevaarlijk zijn.

Maar niemand kan het alleen. Virgil van Dijk zou het ook niet kunnen met Martha en Gaai naast zich.

13 maart 2024 om 21:59

Die Twente opmerking is typisch een headline quote die van Driessen of Vd Vaart zou kunnen komen, bizar. Terwijl je opzich een punt hebt. Hato is jong en talentvol, maar als we heel objectief kijken gewoon onderdeel van een klote verdediging die bijna 50(!) Tegengoals heeft in de Eredivisie. Sutalo is de enige die overal aangepakt wordt terwijl Kaplan pas de eerste speler is centraal die echt indruk maakte. Aan de andere kant, Hato heeft niet de luxe gehad die Timber wel had om naast een monster als Martinez te spelen en betrouwbare backs naast je, en Alvarez voor je te hebben. Timber was in dit klote team natuurlijk ook verzopen

14 maart 2024 om 08:52

@diego maar die 50 tegengoals liggen niet enkel aan de verdediging. Ze liggen nog veel meer aan het middenveld. Ajax kreeg nauwelijks druk op de bal en elk team stond in twee passes voor de keeper. De laatste paar wedstrijden is dat veel beter geregeld, maar zijn wel alle aanvallende intenties voorbij. Pas je er een beetje in aan, ligt het gelijk weer open, zie de 2e goal van Fortuna. We hebben te weinig spelers die oog houden voor de balans en in berghuis een ervaren basisspeler die wat creativiteit brengt, maar nauwelijks bezit is meeverdedigen. En dat zwakke middenveld is er nu al een tijdje, vorig seizoen was Ajax ook al bar slecht zodra Alvarez niet opgesteld kon worden op het middenveld.

13 maart 2024 om 23:03

En dan gaat Hato voor 50 miljoen naar Engeland.... Omdat ie er niets van kan

14 maart 2024 om 11:17

Een duidelijke Ajax hater met een gekleurde bril. Hato is een paar dagen 18 en speelt al 52 competitie wedstrijden uitstekend. Samen met Kaplan een jong koningskoppel. Nog een beetje camoufleren met een Sutalo opmerking is erg opzichtig. Nu is Ajax nog de enige Nederlandse ploeg in Europa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren