Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lachende Mazraoui gaat graag met Ten Hag mee naar Bayern München

Laatste update:

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Denk jij dat Erik ten Hag naar Bayern München zal vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja zou dat persoonlijk toch wel iets minder grappig vinden maar goed.

10 november 2019 om 16:28

Ja maar het maakt niet uit.. We hebben dest ook nog..

10 november 2019 om 18:37

En wie gaat Ten Hag vervangen dan?

10 november 2019 om 19:01

Wat mij betreft gaat Reiziger Ten Hag vervangen. Reiziger heeft al Jong Ajax getraind en hij heeft het daar goed gedaan. Reiziger weet als oud Ajax speler hoe dit Ajax wilt voetballen en hij is wat mij betreft de ideale opvolger voor Ten Hag.

10 november 2019 om 21:27

Reiziger zou ook mijn eerste keus zijn, dat was ook de eerste naam die in mij opkwam

10 november 2019 om 21:51

Als Ten Hag gaat lijkt het me geweldig om Van Gaal nog een keer als trainer van Ajax te zien. Zal wel niet gebeuren maar dromen mag

Als ie gewoon zoals de andere supporters een kaartje koopt vind ik het prima.

Erik blijft toch een echte Duitser he 👍 Chapeau Erik het is je gegund, klasse hoe je je staande houdt in de Amsterdamse slangenkuil. Liefst hadden ze je zien vallen twee jaar terug, een aantal nog steeds! Bayern een echte, grote club. Goed bezig Tukker!

11 november 2019 om 00:18

Rare reactie fct1981... wie hadden hem graag zien vallen? Die gozer van de Telegraaf? Wij niet hoor! Wij Ajax suporters wilden rust en prestaties en wisten wat voor trainer er kwam! En zo provoceren om bayern een echte grote club te noemen en daarmee Ajax een kleine club.. hoeveel clubs in Europa dragen een badge op de mouw van de Europacup 1 met een 4 of hoger erin? En welk aantal staat er bij jouw clubje? Hoe groot is jouw clubje dan buiten het feit dat ze of bijna failliet waren of spelen op afgekeurd kunstgras.. hoeveel Europese/wereld zenders zenden jullie wedstrijden uit?

Zie Nous toch liever bij Ajax blijven. Is nog niet toe aan een club als Bayern. Heeft er net 1 jaar op zitten en kon de lijn aan het begin van het seizoen niet doortrekken. Laat hem eerst een aantal jaar een constant niveau aantikken voordat hij eventueel vertrekt.

10 november 2019 om 21:50

Nous heeft in het begin van t seizoen een beetje gekwakkeld met blessures maar speelt de laatste wedstrijden weer prima. Hij lijkt Dest voorlopig toch weer even naar de bank verwezen te hebben. Hoop inderdaad ook dat hij gewoon nog even lekker bij Ajax blijft...

10 november 2019 om 21:53

Ja klopt, er zit weer een stijgende lijn in. Goed voor de onderlinge concurrentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren