Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Labyad begint aan nieuw avontuur: ‘Kampioenschap met Ajax staat voorop’

Laatste update:

Terwijl het WK nog geen week onderweg is, beginnen de spelers van Ajax alweer aan de voorbereiding op het volgende seizoen. Dinsdag lieten de nieuwe gezichten Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad zich op trainingscomplex De Toekomst zien en laatstgenoemde geeft in onderstaande video aan hoge verwachtingen van de aankomende voetbaljaargang te hebben.

Denk jij dat Ajax volgend seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb er alle vertrouwen in dat we komend seizoen weer kampioen worden. Wzawzdb, sowieso. En al wat goede versterkingen binnen, er zal meer volgen!

19 juni 2018 om 23:20

In wie zie jij direct een versterking van de gehaalde spelers ?

Ik denk dat PSV het gewoon weer wordt of Az. Ajax moet eerst een normale trainer aanstellen inpaats van een pratende pop

19 juni 2018 om 18:46

Hoezo een pratende pop? Volgens mij is Ten Hag juist vrij eigengereid, geen jaknikker. Dit seizoen moet en gaat hij het gewoon laten zien, let maar op. AZ no way man, waar baseer je dat op? Zelfs Feyenoord eindigt boven AZ komend seizoen, denk ik.

19 juni 2018 om 18:49

AZ zeker weten niet. Die komen gewoon tekort. Ik schat Ajax en Feyenoord veel hoger in. Maar ik schat ook dat PSV het wordt. Ajax zal last hebben van de transfers en het niet zijn van een team. De spelers willen niet door het vuur met Ten Hag. Dat was anders onder Bosz en een beetje zag je dat terug onder Keizer.

19 juni 2018 om 18:52

Man, nieuw seizoen, nieuwe voorbereiding met deels nieuwe spelers. Hoe weet je nu al dat ze niet voor Ten Hag door het vuur zullen gaan? Geef het een kans!

19 juni 2018 om 19:04

Weet je ik geef het zeker een kans. Maar laten we ook realistisch zijn. Ziyech gaat weg. En weer een seizoen met Schone op het middenveld wordt het wel heel traag. Daarnaast hebben we geen creativiteit. Kluivert weg en geen speler die hem direct kan vervangen. We hebben geen backs die goed zijn voor het spel. Alleen Nico is een stabiele factor. Ajax heeft teveel mankementen. Ook Klaas Jan was vorig jaar gebleken dat hij niet de redder kan zijn. Als Neres dan voorin een slechte dag heeft in de voorbereiding wordt het niks.

19 juni 2018 om 20:24

We hebben frenkie nog he! En Donny moet op de plek van schone labayad erbij volgens mij creativiteit ten over... en geen spelers die 2 wonderpases geven en 50 ballen zo inleveren...

19 juni 2018 om 20:13

Psv heeft straks ook wel erg veel mutaties toch? Arias ws weg, maar zien hoe Dumfries het doet. Lozano ms weg, van Ginkel ws weg, Luuk de Jong ms weg, Zoet ms weg, Brands weg, Cocu weg.

Zou mee kunnen vallen met vertrekkende spelers, maar eerst maar eens zien wat voor ploeg er zo staat voor we psv weer tot titelkandidaat bombarderen.

Geldt overigens voor alle clubs. Bij ajax kunnen er ook nog genoeg weg en bij AZ gaan Alireza en Weghorst ws ook weg

19 juni 2018 om 20:21

Bij Psv is er een leegloop gaande. Ik verwacht niet dat Psv komend seizoen kampioen gaat worden. Veel spelers zullen vertrekken dat betekent bouwen aan een nieuw team en bovendien speelt Psv ook CL/EL.

19 juni 2018 om 23:21

PSV had ook vorig jaar een behoorlijke leegloop met belangrijke spelers die weg gingen.

ik heb ten hag nog nooit verstaan. Echt een aanfluiting voor ajax. had liever laudrup gezien

19 juni 2018 om 19:27

Laudrup gaat nooit onder Ajax werken. Vanwege dat Ajax van hem geld wil bij een transfer ooit in 1997. En daardoor is er een ruzie ontstaan.

19 juni 2018 om 21:05

Onzin, je wilde gewoon een ander zien en nu gooien je je kont in de krib. Die man zit er net een halfjaar en is met een achterstand begonnen. Hij verdient echt wel wat meer krediet dan dat domme gelul over zijn accent(Wat reuze mee valt) .Het is weer een hoop papegaai gedrag ,want dit argument hoor/lees je heel vaak, slaat natuurlijk helemaal nergens op om iemand op zijn stem of accent af te rekenen. Dan heb je verder dus geen goede argumenten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren